Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.05.2023 07:01 - © Отровиха ли го бай Реджеп?
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 2134 Коментари: 16 Гласове:
9

Последна промяна: 07.05.2023 07:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
07.05.2023г.

image
     Веднага след като бай Реджеп се почувства зле и неразположен преди откриването на АЕЦ "Аккую", замислих постинг със заглавието "Отровиха ли го бай Реджеп?". Разбира се заподозрян бяха Съединените щати.
Ердоган отговаряше на въпроси на журналисти от "Канал 7" и телевизия "Юлке" в рамките на кампанията за президентските избори в Турция на 14 май. Няколко минути след началото на предаването излъчването бе спряно за 20 минути и по телевизията пуснаха реклами.
Когато предаването беше подновено, Ердоган каза на репортерите в студиото, че има "силни болки в стомаха", съобщава Dnes.bg на 26–ти април.
image

Излъчването на живо на Ердоган внезапно прекъснато : думите на водещия "Уви, уви" предизвикаха вълнение 

Обаче Станислав Тарасов ме изпревари. В Regnum.ru той публикува статията "Сърце, инфекция или американска отрова : какво се случи с Ердоган".
Все пак здравето на турския президент и въобще писането на постинги не ми е първа грижа.
При търсене на "Recep Erdogan, illness, poisoned" (Реджеп Ердоган, болест, отровен) в Google–то единствено MM News.tv на 1–ви май излиза със заглавието "Отровен ли е турският президент Реджеп Тайип Ердоган?" 
image

След 20–минутна почивка той се върна, за да каже, че има "сериозен стомашен грип" след два дни на интензивна кампания. След инцидента в социалните медии се разпространяват слухове, че Ердоган е бил отровен, но турското правителство не е направило изявление по този въпрос … От друга страна в някои социални мрежи извън Турция се появиха спекулации, че Ердоган е получил инфаркт, пише изданието.
Ситуацията, свързана със здравето на турския лидер, която държеше в напрежение не само Турция, беше разсеяна, след като руският президент Владимир Путин и турският му колега Реджеп Тайип Ердоган проведоха телефонни разговори и участваха чрез видеовръзка в церемонията по доставката на ядрено гориво на атомната електроцентрала "Аккую", пише Станислав Тарасов в Regnum.ru 
image

За отравяне пише и турският Dikgazete.com : "Руското разузнаване смята, че Ердоган може да е бил отровен!" – Във въздуха се носят предизборни спекулативни новини. Докато Турция отива на избори, броят на тези, които все още очакват изборите да бъдат касирани, не е малък. Някои обявиха война на Сирия, Армения и Гърция, някои накараха руснаците да взривят ядрена бомба в Украйна, предизвиквайки трета световна война. Както и да е, има астролози–екстрасенси, които казват, че някой от сегашните политически актьори може да напусне света и следователно изборите могат да бъдат отменени. Дори теоретиците на конспирацията трудно разбират какво се случва, пише вестникът.
До сутринта социалните мрежи се тресяха от здравословното състояние на Ердоган. В някои смели разкази се споделя, че той е получил инфаркт и е бил хоспитализиран след програмата. Докато привържениците на Ердоган изказваха най–добрите си пожелания, някои опозиционни "сметки" споделиха нечовешките си очаквания.
Руснаците внимателно следят здравето на президента Ердоган!
Според руското разузнаване Ердоган може да е бил отровен от операция на ЦРУ! …
Любов Александровна Степушова, един от новинарските анализатори на "Правда", водещата руска държавна медия, която е основана на 5–ти май 1912–та година, повдигна в колонката си много важен въпрос, който засяга тясно Турция 
image

Степушова от 2012–та година е международен колумнист на "Правда.Ру". Има източници на новини от европейски произход. Тя добре използва международните идейни и органични връзки на Руската комунистическа партия. Редактор на португалското издание на "Правда.Ру" от 2007–ма година. Любов Александровна Степушова не е случайно име; напротив, тя е търсена в своята област. Поради тази причина го споделяме с вас, тъй като смятаме, че вижданията за Ердоган и за неговото политическо и физическо ликвидиране са важни …
Накратко, тя казва : Може да има само една причина за невежата смелост на Владимир Зеленски, който наскоро призова за изпомпване на руския газ към ЕС, заобикаляйки Турция,  заобикаляйки Анкара да я постави на мишената, а онзи мръсник комедиант шепне в ухото на своите низши приятели в ЦРУ, че неговият колега Реджеп Тайип Ердоган трябва бъде физически елиминиран …
Тя [Степушова] вероятно е получила тази информация, след като текстът на плана за засилване на санкциите срещу Русия, разработен от групата, председателствана от Андрий Ермак, ръководител на президентската канцелария на Украйна и Майкъл Макфол, бивш посланик на САЩ в Русия, се появи преди три или четири дни публично …
Подготвеният от двамата [Ермак и Макфол] документ предлага спиране на директните доставки на руски газ за Европейския съюз по проекта "Турски поток", и използване само на тръбопроводите на украинската газопреносна система …
Предполага се, че американските партньори са уверили Зеленски, че дните на Ердоган са преброени по един или друг начин, така че няма да има нужда да разговаря с него очи в очи. И следователно американците, към Киев : при новия президент на Турция, след изборите на 14–ти май, бъдете уверени, че в Турция няма да има газов хъб, нито "Турски поток".
Да видим да видим!, завършва статията в турския Dikgazete.com 
image

"Имал ли е Реджеп Тайип Ердоган инфаркт? Отровен ли е Реджеп Тайип Ердоган?", задава въпроси и Yeni Alanya. Вестникът обяснява версията за получен от Ердоган инфаркт.
За отравянето пише : "Твърденията, че президентът Ердоган е бил отровен. Някои потребители на социални медии твърдят, че президентът Ердоган е бил отровен. Това твърдение обаче беше обявено за напълно неоснователно от дирекция "Комуникации" на президентството.
Ще отричат, я. Защото, както пише Dikgazete.com : "Тъй като ръководителят на MIT току–що се е завърнал от Русия, може би неговият колега или руското външно разузнаване може да са му дали информация. Ако новината, че Ердоган може да е бил отровен, е вярна до прашинка, това означава, че "MIT спи". Не може с такива думи да си шеф на разузнаването. Въпреки че президентът на MIT Dr. Хакан Фидан тези дни не може да намери време за молитва за  убиване на дявола с камъни".
image

Dr. Хакан Фидан се завръща от посещение при колегата си Александър Бортников от ФСБ 

Управляващата във Вашингтон клика неистово желае смъртта на турския президент, така че не би се спряла пред нищо и би използвала всяка възможност за физическото премахване на президента на Република Турция, който бърка в джигера на Съединените щати и НАТО–то.
Именно те, us–американците, заедно с политическия противник на Ердоган, живеещият в САЩ Фетхуллах Гюлен, когото неговите противници обвиняват в подкопаване на светския характер на Република Турция, организираха опита за военен преврат през 2016 година, по време на който беше планирано физическото ликвидиране на турския президент.

https://www.dnes.bg/world/2023/04/26/predavane-na-jivo-s-erdogan-spria-poradi-nerazpolojenieto-mu.567746
https://mmnews.tv/has-turkish-president-recep-tayyip-erdogan-been-poisoned/
https://regnum.ru/news/world/3801384.html
https://www.dikgazete.com/yazi/rus-istihbarati-erdogan-in-zehirlenmis-olabilecegini-dusunuyor-5564.html
https://www.yenialanya.com/haber/14850614/recep-tayyip-erdogan-kalp-krizi-mi-gecirdi-recep-tayyip-erdogan-zehirlendi-mi-recep-tayyip-erdoganin-saglik-durumu-cumhurbaskanligindan-aciklama-geldi




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. nedovolen - Фащ не биха се поколебали. Думкат си ...
07.05.2023 07:20
Фащ не биха се поколебали. Думкат си президенти и кули, та един Реджеп ли.
Нет человека, нет проблема не издържа. Проблема е Системата.
:)))
цитирай
2. marana69 - ...а Ве, не виждам, тук..
07.05.2023 08:17
никой, да коментира, умно, по зададената Тема..

никогааа..

ето, затова, те наричам, кравар/ без крави.

аз,никога, не дрънкам ..''празни лаф4ета'' като вас ..
цитирай
3. rosiela - Мисъл на Сталин.
07.05.2023 09:56
nedovolen написа:
Фащ не биха се поколебали. Думкат си президенти и кули, та един Реджеп ли.
Нет человека, нет проблема не издържа. Проблема е Системата.
:)))

цитирай
4. rosiela - Да ме прости Бог,
07.05.2023 09:56
хич не ме еня.
цитирай
5. анонимен - Фащ не биха се поколебали. Думкат си ...
07.05.2023 10:02
nedovolen написа:
Фащ не биха се поколебали. Думкат си президенти и кули, та един Реджеп ли.
Нет человека, нет проблема не издържа. Проблема е Системата.
:)))

Тато авраме не ми се прави на оригинален с тъпите си ежедневни коментарчета.Стига дрема в блога цял ден.Хвани се на работа .Чистач на входове на блокове.
цитирай
6. nedovolen - никой, да коментира, умно, по за...
07.05.2023 13:53
marana69 написа:
никой, да коментира, умно, по зададената Тема

никогааа..

ето, затова, те наричам, кравар/ без крави.

аз,никога, не дрънкам ..''празни лаф4ета'' като вас ..



А в твоя коментар какво е "умно, по зададената тема".
:))))))
цитирай
7. nedovolen - Фащ не биха се поколебали. Думкат си ...
07.05.2023 13:55
rosiela написа:
[quote=nedovolen]Фащ не биха се поколебали. Думкат си президенти и кули, та един Реджеп ли.
Нет человека, нет проблема не издържа. Проблема е Системата.
:)))



Това и децата го знаят.
:)))
цитирай
8. mt46 - ?
07.05.2023 22:26
Ако беше отровен, щеше ли да е още жив?...
цитирай
9. kvg55 - До 1. nedovolen
08.05.2023 08:06
Именно. Бай Реджеп не се вписва в налаганата от ФАЩ световна система.
цитирай
10. kvg55 - До 2. marana69
08.05.2023 08:08
Маро, ама защо си все сериозна и намусена, ма?
Ще рече човек, че си стопанка на международното положение.
цитирай
11. kvg55 - До 3. rosiela
08.05.2023 08:09
Няма доказателства, че е мисъл на Сталин.
цитирай
12. kvg55 - До 4. rosiela
08.05.2023 08:10
Важно е какви съседи имаме.
цитирай
13. kvg55 - До 5. nedovolen3
08.05.2023 08:12
Ей, шуга такава!
Понеже си нефелно, отърва кожата около Гергьовден.
цитирай
14. kvg55 - До 6. nedovolen
08.05.2023 08:14
А–а–а! Мара е само акъл и овчи мозък.
цитирай
15. kvg55 - До 7. nedovolen
08.05.2023 08:16
Някои са невинни като деца.
цитирай
16. kvg55 - До 8. mt46
08.05.2023 08:18
Логично е да не е жив, ако ЦРУ–то са го тровили, ама може пък да са го спасили.
В Турция медицината е доста напред.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5881101
Постинги: 2835
Коментари: 26122
Гласове: 34416
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930