Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
04.04.2012 11:02 - НАЦИСТИ и ИЗВЪНЗЕМНИ обитават ЛУНАТА?! Шокиращи кадри от операция "Червен кос" (Аполо-11) и "Аполо-20" (мисията не съществува официално)
Автор: deathmetalverses Категория: Видео   
Прочетен: 13691 Коментари: 5 Гласове:
35

Последна промяна: 04.04.2012 21:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вернер фон Браун: "Беше ни показано ясно, че присъствието ни на Луната  е нежелателно. Засега нямам право да говоря повече по този въпрос". 
Живее ли ДНЕС (или: живял ли е някога) НЯКОЙ на (обратната страна на) Луната? Защо НАСА похарчи 25 милиарда долара, за да прати хора на Луната? И защо, 40 години след последната пилотирана мисия на “Аполо”, САЩ и Русия  не обелват и дума за експлоатация на богатите природни лунни ресурси (след като бяха открити големи количества редки и важни за високите земни технологии химични елементи и руди)? А в т.нар. Лунна Депресия, бе открит и ВОДЕН ЛЕД, чийто обем е колкото този на водните маси на Северния ледовит и Тихия океан, взети заедно. (На Луната не би трябвало да се задържа лед, различен от този - на въглеродна основа!) 
С днешните научни технологии и инженерни решения са напълно възможни редовни полети до Луната и изграждането на постоянни бази на повърхността й.

image

Прославеният конструктор на ракети инж. д-р Вернер фон Браун (цивилният) с офицери от SS, 01.08.1941 г., военна база Фрюхлинг; Снимката е изровена от репортерите на жълтия в-к "Билд" и публикувана през 1978 г. за първи път; на долната снимка - отново фон Браун, отново в центъра... На ревера си носи значката на член на НСДАП.
image
Почти никой сериозен учен днес не оспорва разсекретените архиви на Нацистка Германия и тези - на САЩ, Полша, Чехословакия и Русия, които доказват, че именно немски  учени и италиански инженери изобретяват вертикално излитащите прототипи на “летящите чинии”. Руснаците дори разсекретиха космодрум за германски “летящи чинии” край Баренцево море (публикувал съм видеото някъде назад в моя блог – разровете се, че ме мързи да търся линка!) – територията е била преотстъпена от кралство Норвегия след ВСВ на СССР. Съществували са 4 завода за производство на експериментални немски “летящи чинии” – край Прага, край един концлагер в Южна Полша, в едно китно градче между Дрезден и Лайпциг (може би именно поради грешна разузнавателна информация, британската авиация срива със земята Дрезден, с бомби с течен фосфор, при което загиват минимум 35 000 нищо неподозиращи мирни немски граждани?!), както и на полуостров Бретан (вж. сайта: http://discaircraft.greyfalcon.us/ ); Край едно езеро в Северна Италия са били подготвяни бъдещите немски космонавти (астронавти).   Научно-изследователската работа по тези проекти е вдъхновена от “Обществото ТУЛЕ” и ясновидките от кръга “ВРИЛ”, ръководени от австрийката Мария Орсич и сподвижничките й; включени са 11  секции от  Института “Аненербе” и развойната дейност се осъществява от SS-офицери, принадлежащи към Военоморските сили на Третия райх (което е своеобразен парадокс, т.к. най-логично би било да са офицери от ВВС – т.е. “ЛУФТВАФЕ”; но ръководството на немските ВВС се осмелява да заяви категорично, че тези “оръжия-чудо” не ги интересуват, защото са “фантазии на болни мозъци” - пред самия Хитлер!)
imageВоенопрестъпникът Ханс Камлер изчезва с летящата си чиния в края на войната към Южна Америка..., Антарктида.... и Луната?!

Eдинствено Ханс Камлер, комендант на концлагер в Южна Полша, достига  значими резултати в разработването на антигравитационни летателни апарати. Малко преди съветските войски да пристигнат там, всички концлагеристи са избити, а изпитателният полигон и заводът - взривени; Ще ви препоръчам един български сайт за нацистката лунна база, наречена "Черно слънце", която би трябвало да бъде построена на обратната страна на нашия естествен спътник; разбира се, не съм съгласен с всичко, което авторът е написал, защото е трудно да бъде проверено (например, че Гьоринг ръководи проектите; всъщност проектите са ръководени от адмирали като Дьониц и други висши офицери на немския ВМФ; и не случайно именно Дьониц е провъзглсен от Фюрера за негов наследник в политическото му завещание, след като Хитлер научава за преговорите между англо-американците и "втория човек" в Райха - маршал Гьоринг);  
Сайтът е: http://www.xnetbg.com/new/40/97/562

Малко лунни руини:
image
image
image

image
image
image
image
image
etc., etc., etc.,     .....................................................................................J.B.S.














Гласувай:
35


Вълнообразно


1. анонимен - И аз съм пускал тия снимки и клипове, ...
04.04.2012 19:40
И аз съм пускал тия снимки и клипове, но освен да предполагаме, нищо друго не ни остава. Истината е дълбоко скрита.
цитирай
2. balkanec - Вечна дружба! :)
04.04.2012 19:57
Крайно време да нападнат сащианците и да ни отърват :)
Зиг Хайл!

http://www.youtube.com/watch?v=qXIfoWIPMro
:)

цитирай
3. анонимен - С 1-та снимка под надписа "...
04.04.2012 21:32
С 1-та снимка под надписа "Малко лунни руини" има и малък проблем. Не, че е важно, ама все още не са ни проглушили ушите с Лунната растителност! Така, че авторът да се вземе в ръце и да разкара горичката от долния десен ъгъл на снимката. Все пак, търси се малко повечко достоверност!
цитирай
4. deathmetalverses - Към 3. анонимен: Благодаря ти за наблюдателността! Тази снимка наистина не е от Луната,
04.04.2012 22:02
а от МАРС и нарочно я сложих тук! Значи това долу е ГОРИЧКА, така ли? И според мен са поне храсталаци! НАСА, обаче, твърди, че на Марс няма никаква растителност! Да ги коригираме ли, тогава? Дейвид Айк (известен дисидент и борец срещу Новия световен ред, чиято най-прочута книга, преведена на БГ език е "Бунтът на роботите", 1999г.), проповядва, че на Луната има и атмосфера, и растителност, но Великите сили не желаят това да се знае, т.к. страните от Третия свят - като Република Южна Африка, Бразилия, Аржентина, Китай, Иран и пр., биха се устремили смело натам - понеже им е омръзнало да ги тъпчат американци, французи и англичани и защото в последните десетилетия се управляват от разумни политици, които не са съгласни народите им да са страдат от игото на Световната банка, МВФ и останалите илюминатско-еврейски структури.

Е, ако не ти харесват идеите на Айк, може да гледаш "АЙРЪН СКАЙ" - финландската антиутопична политическа комедия, чиято световна премиера е тъкмо днес - на 4-ти април 2012 г. - линкът по-долу е даден от колегата БАЛКАНЕЦ: (коментар 2.)

http://www.youtube.com/watch?v=qXIfoWIPMro

А дали "наците" ще се завърнат през 2018 г. на "летушчих тарелак"и ще разгромят Израел и САЩ - паживьом и увидим, как гаварят русские (пардон: РАССИЯНЕ, ПУТИНОВИЯТ неологизъм);

:) Джак Изкормвача, сериен озлочестител на двулитрови Заарски, Болярски, Ариански и пр. PVC-та
цитирай
5. анонимен - Винаги съм малко предубеден към ...
05.04.2012 11:27
Винаги съм малко предубеден към препратки в Интернет за "доказателства". Не съм нито най-грамотния, нито най-знаещия, но щом аз мога да сглобя няколкоминутно тематично видеоклипче, какво остава за по-добрите от мен (убеден съм, че повечето от навършващите тинейджърството млади хора определено са по-наясно от мен с възможностите на новите джаджи и софтуер).

Колкото до Луната и Марс - отговорът ми е, че са по-близо от Австралия. Щото тях ги виждам през повечето нощи, а Австралия - НЕ! :)

Не мога да имам обективно мнение за място, където не съм бил. В едно си много прав, до нас никога не достига цялата и пълната информация за открития, събития и места, и почти винаги сме обект на преднамерени манипулации. За да ни използват повечко и по-лесно.

Дали и какво има на обратната страна на Луната, а и на Марс - ей Богу, не знам! Но ми е интересно да науча. Доколко ще повярвам на публикациите и коментарите, това е друга тема. Имал съм възможността лично да наблюдавам необичайни явления в София през 80-те. Не бях единствен и както по-късно се оказа, поне още няколкостотин бяха очевидци като мен. Не видях лично зелени човечета. Може би за тяхно добро и те не ме видяха. Но обичайните глупости, с които ни заляха през следващите няколко дни, нямаха никаква връзка с какъвто и да е разум или логика. Без значение, колко видно капацитети се изпедепцваха по БНТ, Хоризонт и пресата.
В крайна сметка всички сме учили някаква елементарна физика. С годините човек я позабравя малко или повече, особено ако не се занимава с нея. От друга страна, много често и паметта ни прави номера. Да не говорим, че всички гледаме, но това не значи, че всички виждаме и осъзнаваме едно и също. Но безкрайно бързо ускоряващото се движение на няколко светещи в тъмнооранжево и жужащи кълба, с резки зиг-загообразни промени на посоката - помня и до ден днешен, но не мога да обясня.

Лек ден,
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: deathmetalverses
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 9572974
Постинги: 3153
Коментари: 5645
Гласове: 58744
Спечели и ти от своя блог!