Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
02.11.2011 19:00 - ХОЛОКОСТЪТ - една ДРУГА гледна точка...
Автор: deathmetalverses Категория: Видео   
Прочетен: 6335 Коментари: 8 Гласове:
26

Последна промяна: 04.11.2011 17:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Не вземам страна в спора, защото нито съм историк, нито платен политик..., нито "Свидетел на Йехова"... В спора с факти и документи се ражда Истината, а както е рекъл Иисус Христос, "Познайте Истината и тя ще Ви направи свободни".  Да, имаше и един друг надпис -  "ARBEIT MACHТ FREI".., на портите на концлагера "Аушвиц"...
Само че теолозите - и протестантски, и православни, и римо-католици.., - твърдят, че навсякъде из Стария завет под "познание" следва да се разбира СЕКСЪТ... ("И Адам ПОЗНА Ева.., и тя зачна и роди.."; "И Авраам ПОЗНА Сарра.., и тя зачна и роди /на 90 и няколко години!!! - скобите са мои, ЗБС/...")

На иврит ШОА (по-популярно название "холокост" , от лат.), означава "всесъжение", "огнено жертвопринасяне" или ритуалното изгаряне на мазнините и органите на заклани животни от левитите в Соломоновия храм, за да бъде омилостивен ЯХВЕ (или ЙХВХ), когато народът или царете на древните евреи съгрешели пред очите на Господа. В исторически план, пръв цар Соломон ИЗГАРЯ в огнени пещи покорените жители на град Амон в Палестина; Днес "холокост" се наричат репресиите, извършени на територията на Европа над евреите в годините на Втората световна война от функционери на Третия райх...
Последната част на филма е на този линк: http://www.youtube.com/watch?v=B_czhaYbRro&feature=related










Гласувай:
26


Вълнообразно


1. анонимен - Вярвам, че си чел достатъчно за &...
02.11.2011 19:26
Вярвам, че си чел достатъчно за "Окончателното решение". Естествено, че в лагерите са избивани хора от всички националности, но евреите са били с предимство.
Виж, да се твърди, че Циклон-Б се е използвал за дезинфекция на бараките, това е пълна идиотщина.
Ако тия филми ги пуснеш в Германия, те чака доживотен затвор. За тях това е углавно престъпление.
Това не е "друга гладна точка", а опит на прикрити фашистки сили да преиначат истината. Наказуемо е дори в България.
цитирай
2. ketcakuatl - МАМКА МУ
02.11.2011 20:59
Пак нямам скорост, и с тоя темп ще ми се отворят утре. А ми беше толкова интересно като предложение. Друг път. Нямам мнение естествено, засега.
цитирай
3. germantiger - ...
02.11.2011 21:12
kushel написа:
Вярвам, че си чел достатъчно за "Окончателното решение". Естествено, че в лагерите са избивани хора от всички националности, но евреите са били с предимство.
Виж, да се твърди, че Циклон-Б се е използвал за дезинфекция на бараките, това е пълна идиотщина.
Ако тия филми ги пуснеш в Германия, те чака доживотен затвор. За тях това е углавно престъпление.
Това не е "друга гладна точка", а опит на прикрити фашистки сили да преиначат истината. Наказуемо е дори в България.


Зарзаватчия говори за биохимия... Магаре коментира коне-атове...

Една корекция... няма такова "нещо" като "германия" днес! Т.нар. "германия" е антигерманска институция.

ЮРИСТИТЕ СА ИЗВЕСТНИ С ТОВА, ЧЕ ЗАЩИТАВАТ ЗАКОНА, ЧЕСТО НАРУШАВАЙКИ ГО!
цитирай
4. deathmetalverses - По време на ВСВ (1939-1945)
03.11.2011 11:08
бяха извършени много масови убийства, това е факт неоспорим. И руснаците, и германците, и другите европейски и азиатски народи, американците и африканците, арабите и евреите дадоха много свидни жертви, особено сред мирното цивилно население. Никога не съм одобрявал насилието над РАЗЛИЧНИТЕ и малцинствата, или на добре организираното управляващо малцинство над държаните в заблуда маси - чрез антихуманни идеологии или религиозни заблуди, и още по-малко - убийствата. И в тази връзка държа да отбележа, че никога не бих одобрил или призовал към насилие спрямо УПРАВНИЦИТЕ на България, само защото не ми харесва тяхната икономическа или социална политика - благодарен съм на Бога, че живеем в демокрация и можем да ги критикуваме открито, аджеба се вслушат някои от тях в разумната критика и се опитат да изправят кривиците си... Защото, ако продължават през просото, има и следващи избори.., на които няма да са победители! А като говорим за демокрация, тя подразбира и ПЛУРАЛИЗЪМ (а не: ПЛЮЙ РЕАЛИСТИЧНО по когото хванеш!), тоест, в безпристрастното и обективно търсене на Истината задължително е да се видят и чуят различните гледни точки на засегнатите страни... Абсолютната ИСТИНА често се състои от множество парченца ЛИЧНИ МАЛКИ ИСТИНИ.., и само като ги съберем по правилния начин, ще разгадаем ребуса или подредим ПЪЗЕЛА... Истината не е толкова просто нещо, както изглежда понякога, защото се състои от множество малки лични драми.., а светът не е едно- или двуизмерен, оцветен в черно и бяло, а мултизмерен и многоцветен... Ако един човек или религия, идеология, доктрина претендират, че само те единствени изразяват ИСТИНАТА, а ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е ЗАБЛУДА - тогава няма свобода на избора, и става въпрос за тирания и потисничество. Ако не можеш да изкажеш несъгласието си с общоприетите норми и стереотипи открито, без страх от репресии, това е нещо опасно... Има много пътища и гледни точки, но всички водят Рим, по-рано или късно.., а човек трябва да е свободен да избира и да изразява открито гражданската си позиция. Да не робува на готовите рецепти за лесен живот и успехи, на общоприетите традиции, норми и правила или школски авторитети, търсейки място под слънцето, а да мисли със своята глава. Както казват латинците: САПИЕНТИ САТ! ("За разумния - достатъчно!")
цитирай
5. tutankhamon661 - deathmetalverses
08.11.2011 13:36
Преди време четох в един блог, че само Германия е била против Втората световна война. Тя е предизвикана от онези, които после се пишат за миротворци.
Доста убедително звучеше.
А като знам, че самият Хитлер е финансиран от евреи, става наистина "забавно".
цитирай
6. kordon - „Окончателно решение на еврейския въпрос“ е измислица
10.01.2013 22:14
Искам да кажа, че т. нар. „Окончателно решение на еврейския въпрос“, което уж било взето на Ванзейската конференция, е една абсолютна небивалица. Протоколът на заседанието не дава ни най-малък намек за приемането на мерки за екстерминирането на евреи, цигани или когото и да било. Тъй като на любителите на „холокоста” много им липсва писмен документ, с който да докажат своята теория, те се опитват да използват за тази цел споменатите Протоколи. Но за тяхно съжаление и там никъде не се споменава за избиване на евреи, а само за „Изселване на евреите на изток“, както и е изложено в прав текст решението на еврейския въпрос, прието на конференцията. Фалшификаторите на историята обаче ни убеждават, че фразата „Изселване на евреите на изток“ трябва да се разбира като „кодово наименование на плана за изтребване на евреите в концлагери на територията на Полша”. Излиза, че ръководителите на СС, високопоставените членове на НСДАП и представителите на различни министерства в Германия, събрани на Ванзейската конференция, си комуникират закодирано докато са насаме във вила Марлир в зенита на Третия райх - 20 януари 1942 г. Абсурдността тук е очевидна, но явно не и за заслепените германофоби, готови да зачеркнат истината заради жалките си пристрастия.
цитирай
7. kordon - Относно съдебното преследване на личности заради тяхното мнение по исторически въпроси
10.01.2013 22:30
Относно съдебното преследване на личности, които се опитват да ревизират историята като изложат умишлено пропуснати факти или изобличават добавени лъжливи инсинуации, ще кажа, че съдът не е място, където се решават въпроси от историческо или каквото и да е друго научно естество. От самосебе си се разбира, че да се установи, кои мнения са "погрешни" и кои интерпретации са "неправилини", е възможно само чрез свободно изследване и свободно обсъждане. Това са въпроси за науката, за научни и обществени дебати, а не за съдиите по наказателни дела. А и резултатът от изследването не може никога да е така окончателен, че при поява на нови факти и изводи, да не е възможно да бъде преразгледан. Правилото, което е в сила за науката, естествено трябва да е в сила и за правосъдието в правовата държава.
ООН, взимайки предвид злоупотребата с историческите данни за политически цели, проведе от 11 до 29 юли 2011 г. в Женева 102-то заседание на Комитета към ООН за правата на човека. Комитетът прие следното задължително решение за всички държави подписали Конвенцията за правата на човека към ООН (в това число Германия, Франция и Швейцария):
"Законите преследващи изразяването на мнения за исторически факти са несъвместими със задълженията, които възлага Конвенцията за правата на човека на подписалияте я държави, относно уважаването свободата на словото и свободното изразяване на мнения. Конвенцията не разрешава никакво обявяване на забрана за изразяване на погрешно мнение или неправилна интерпретация на събития от миналото". (Абзац49, CCPR/C/GC/34)
Освен това там се казва, че:
"Криминализацията на собствено мнение на лицата е несъвместима с чл. 1. ал. 19 от Конвенцията за правата на човека: Преследването, заплашването или стигматизацията на лица, а също и арест, задържане под стража, съдебно преследване или лишаване от свобода, за мнение, към което лицето може да се придържа, е нарушение на чл.1. ал. 19".
(продължава)
цитирай
8. kordon - Относно съдебното преследване на личности заради тяхното мнение по исторически въпроси
10.01.2013 22:43
(продължение)
Решението на комитета означава, че вече действащите закони са незаконни, и че са били незаконни още при приемането им. Така че, всичките произнесени присъди по такова обвинение трябва да бъдат отменени, а осъдените трябва да получат компенсации.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: deathmetalverses
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 9567763
Постинги: 3153
Коментари: 5645
Гласове: 58743
Спечели и ти от своя блог!