Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
26.05.2011 10:58 - Има ли живот на Марс?!
Автор: deathmetalverses Категория: Видео   
Прочетен: 28253 Коментари: 35 Гласове:
48

Последна промяна: 31.05.2011 23:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


Малко марсиански "скрап" за начало и нещо като ВХОД към подземие...

Температурата на повърхността на планетата Марс варира от минус 123 градуса по Целзий до плюс 30. Въртенето около оста на планетата обуславя денонощие от 24 часа и 40 минути. Атмосферата е съставена от 95 % въглероден окис, другите съставки са азот, аргон, кислород и метан /метанът винаги е резултат от органична дейност/. Съществуват и 4 сезона, които се открояват силно един от друг. На Марс са открити и облаци, скреж, топящи се ледове, сухи речни русла, замръзнали езера, отвреме навреме валят и дъждове, наблюдавана е вулканична активност. Това са основните прилики на тази ‘мъртва’ планета със Земята.., и това я прави особено привлекателна за нашето въображение – да търсим ‘братя по разум’ в Близкия космос... Но атмосферното налягане там е 133 пъти по-малко от земното на морско равнище... Теорията за Панспермията (или ПРЕНОСА на ЖИВОТ) на сър Фред Хойл и проф. Чандра Викрамансингх от 60-те г. на 20-ти век, според която ТОЙ се заражда в мъглявините, като резултат от края на някои звезди или остатъчни молекули от космообразувателния процес, и се разнася по планетите от комети и метеорити, набира все повече и повече привър-женици в научните среди, за сметка на теорията за ‘самозараждането’ МУ. Съвременната микробиология  е открила доказателства, че ултравиолетовите лъчи и космическият вакуум, слънчевата радиация, високите теператури в земната стратосфера не могат да унищожат всички видове мироорганизми; открити са такива, които живеят на 11 км. дълбочина в Марианската падина при едно чудовищно налягане, в стратосферата,  в гейзерите, под ледовете на Антарктида, в пещерите, открити са и микроорганизми, които ‘се хранят’.., с ядрени отпадъци! Според биолозите, ВОДАТА е основният източник на живота. 90 % от веществото във видимата вселена е съставено от ВОДОРОД..., а ядрата на звездите горят основно хелий и водород...
Техниката,  пратена на Марс, редовно се самоизключва или замлъква завинаги. Последните три кадъра, изпратени от руската сонда ФОБОС-2 , преди да замлъкне завинаги, показва, как някаква продълговата сянка се изстрелва откъм едноименната втора луна на Марс. Някои автори-тетни учени на НАСА, ЕКА и Русия приемат, че тя има ‘изкуствен произход’, поради особеното си поведение и структура, резултатите от наблюдението й навеждат на мисълта, че ФОБОС е КУХ отвътре. Пак те
твърдят, че под повърхността на някои от спътниците на големите планети Юпитер и Сатурн, като ЕВРОПА, ГАНИМЕД и ТИТАН съществуват океани, което създава добри условия за експанзията на живота или поне различни органични молекули... И така – има/ло/ ли  /е/ живот на МАРС?  (Автор на този текст и коментарите под снимките: Здравко Божидаров Спасов)
image 
РАСТИТЕЛНОСТ покрай ЕЗЕРО на Марс - Южната полярна област, сн: НАСА


 image
На Марс валят дъждове, а и небето е лазурно синьо - на тази снимка на НАСА са показани калните следи от всъдехода



image
КОЙ СИ Е ИГРАЛ да прави ТЕЗИ СТЪКЛЕНИ ТУНЕЛИ, дълги 12 мили? Сн:НАСА



image
Ледено езеро в кратер Сн:НАСА 



 image
Езеро, канал /напоителен/, хълм с растителност, остатъци от пътна инфраструктура, и РУИНИ ОТ СОЛИДНА СГРАДА..., кажете ми, че сънувам или бълнувам.... Сн:НАСА 


imageimage
Гори на Марс - около Южната полярна ледена шапка /изт. на снимките - Европейска космическа агенция


image
Земеделски площи и градска инфраструктура, снимка: Европейска космическа агенция.


image
Виж тук в ляво, долу: Тунел, нещо като разрушено под/над/земно метро, с шлюз за спускане надолу.  Хуманоидната фигура не коментирам, според НАСА е скала; Но горе, вдясно на едното хълмче има няколко къщурки /или поне една; Дясно по средата - нещо ми прилича на  фигурка на колоездач - от другата страна на пътеката/ улицата/ сякаш я вика д фигурката на "Скалата"; Сн: НАСА


image
Марсиански дървета..., НАСА твърди, че са от замръзнал лед, премесен с пясъци


image

Марсианската Долина на царете с "египетска статуя", сн: НАСА
 



image
Още малко дървета, от Полярната област - сн: НАСА


image
Още малко руини..., марсиански СТОУНХЕНДЖ?! - сн. НАСА


image

Малко марсиански перести ОБЛАЦИ /а би трябвало да няма такива, според "ортодоксалните" биолози!/ Сн: НАСА


image

И малко .... ЧОВЕШКИ ЧЕРЕПИ ...  от МАРС! Сн: НАСА


image
Марсиански скали с .., номерация - "1", "2"...,  сн: Европейска космическа агенция


image
ТРЕВА на Марс..., снимка: ЕКА
 


image

image

Марсиански черепи на животни..., или просто скали?! Сн: ЕКА


image
E..,това "лице", вече си е "игра на светлосенки" и на въображението.., както и ЛИЦЕТО от Сидония... /Сн.: НАСА/

imageimage
Горе - Прословутото ЛИЦЕ от Сидония, изображение от проекта "ВИКИНГ" в 70-те г. на 20-ти век; Долу : Същото лице - ерозирали "брулени хълмове"..., сн. от нач. на 21-ви век. (Първата снимка: собственост на НАСА; 3D възстановката отдолу е собственост на ЕКА)


Но на тази снимка определено се виждат руини от някакъв тип добре организиран и планиран град, с може би поне една оцеляла сграда... /Сн.:НАСА/
image
image

В още по-едър план... Чазма Аустралис (Сн.: НАСА)


Може би трябва да се изпратят АРХЕОЛОЗИ по спешност на Червената планета? - И това ако не е остатък от ... олтара на ХРАМ?! (Сн.: НАСА)

image

image
ТВЪРДИ СЕ, че избрани нацисти в 1945 г. с това ОРЪЖИЕ на ВЪЗМЕЗДИЕТО, тип ВИМААНА, подарък от тибетски монаси, верни на Панчен Лама (проектът се нарича "ХУНАБУ"),  излитат от база в АНТАРКТИДА, Земята на Кралица Мод /"Нова Швабия"/ и отиват до Луната и Марс... (Тази и сл. снимка са заети от: WWW.IRONSKYNET.)


image И построяват КРЕПОСТ-СВАСТИКА - лунна база в един кратер..., , чиито руини заснемат Олдрин и Елдрич (вж. 4-тото видео, чието съществуване и собственост се отрича от НАСА на САЩ)г.



image

Прочее, Главната квартира на военоморските специални сили на САЩ - т.нар. ТЮЛЕНИ, в Сан Диего, Калифорния.., има формата на СВАСТИКА!!!! Случайно съвпадение?!
 


 












Гласувай:
49



1. megafon - Има една теория, че
26.05.2011 15:40
човечеството първо е живяло на Марс и след като са е унищожили, са дошли на Земята. Звучи абсурдно. Втората тероия, е че хора са живяли на Марс и след една война са се самоунищожили. Пак звучи абсурдно, но пък може и да има някъде истина, знае ли човек?
цитирай
2. tili - Хмммм!!!!!!!!!!!
26.05.2011 15:57
Сега пък четох някъде, че китайците правят нещо на Антарктида денонощно. Нали Тибет е техен...
страхотен постинг! Страховит - бих казала:)
цитирай
3. deathmetalverses - Благодаря ти, Мегафон, за коментара!
26.05.2011 16:16
megafon написа:
човечеството първо е живяло на Марс и след като са е унищожили, са дошли на Земята. Звучи абсурдно. Втората тероия, е че хора са живяли на Марс и след една война са се самоунищожили. Пак звучи абсурдно, но пък може и да има някъде истина, знае ли човек?


Има и трета теория, според която още е средата на 60-те години световният елит се е ориентирал към преселването си на Червената плането, т.нар. МЕДЖЕСТИК 12, към които принадлежи уж и КАНЦЕРОГЕННИЯ от "Досиетата ХИКС"...; Или ИЛЮМИНАТИ, или Световното правителство на БИлдербергите, или както там ги наричат..., защото още в средата на 50-те им е бил изнесен доклад за Парниковия ефект, пораженията върху околната среда от ядрените опити и другите поразии, които антропогенният фактор ще нанесе на планетата си... Та нищо чудно и някои вече да се се завърнали там и да не ни щат - нас, простосмъртните, да им нарушаваме рахатеца.... Лека вечер!
цитирай
4. deathmetalverses - Здравей, Лилия-Тилия,
26.05.2011 16:26
[quote=tili]Сега пък четох някъде, че китайците правят нещо на Антарктида денонощно. Нали Тибет е техен...
страхотен постинг! Страховит - бих казала:)[/q

Есента на 1946 г. /в Южното полукълбо - пролет!/ покрай бреговете н Аржентина към земята на Кралица Мод в Антарктида се насочва самолетоносач и 30 обслужващи кораби на САЩ-ВМС, под предводителството на полярния изследовател контра-адмирал Бърд. Бомбардирана е база на нацистка Германия, много як строеж, но наземен десант не е осъществен поради лошото време. На адмирала е заповядано да се оттегли, няколко години по-късно той почива при мистериозни обстоятелства.... Факт е, че именно в този район се намират 30 % от ядрената руда в света - другите са в Конго, Ангола и Намибия... Лека вечер!
цитирай
5. iliada - Доста интересни постинги правиш,чак ме хваща яд,че не разполагам
26.05.2011 16:39
с повече време да заседна тук!
Поздрави!
цитирай
6. savremennik - Има живот на Марс, но не по предст...
26.05.2011 19:23
Има живот на Марс , но не по представата от триизмерното земно ниво .
цитирай
7. ketcakuatl - ГЛЕДАХ НАСКОРО ФИЛМ
26.05.2011 19:38
На Дискавъри по темата. Накратко - имало е живот на Марс, сега има бактерии и др. такива. Спори се дали от земята е възникнал живот на Марс или обратно. Може да се тераморфира и засели. Чудесен постинг.
цитирай
8. deathmetalverses - Благодаря ти, Илиана!
26.05.2011 20:26
iliada написа:
с повече време да заседна тук!
Поздрави!


ЛЕКА ВЕЧЕР!
цитирай
9. анонимен - Тия черепи просто ме разбиха. Ако са ...
26.05.2011 20:37
Тия черепи просто ме разбиха. Ако са истински и са от Марс, то тогава какво...?
цитирай
10. deathmetalverses - Да, приятелю, съгласен съм напълно с теб!
26.05.2011 20:38
savremennik написа:
Има живот на Марс , но не по представата от триизмерното земно ниво .


Светът е мултиизмерен и на Земята също съществуват паралелно няколко цивилизации... Ако говорим за живот, основан на въглеводородна основа, като нашия, и очакваме да срещнем там някога си хуманоиди..., не е задължително да открием такива... Но щом има вода и плюсови температури .., дъждове.., че и остатъци от сгради /умишлено не включих ЛИЦЕТО от Сидония, т.к. се оказа игра на светлосенки! макар че някои американци направиха за 20 г. спекулации с тази хипотеза доста пари..../, все нещо трябва да се е съхранило, макар и под повърхността, или за сметка намаляване на размера на местните жители.... Лека вечер!
цитирай
11. deathmetalverses - Благодаря ти за коментара, Кетцълкуатъл!
26.05.2011 20:42
ketcakuatl написа:
На Дискавъри по темата. Накратко - имало е живот на Марс, сега има бактерии и др. такива. Спори се дали от земята е възникнал живот на Марс или обратно. Може да се тераморфира и засели. Чудесен постинг.


А също и за оценката за предната статия..., извинявам се, че не ти отговорих и там на коментара - просто тази нова тема ме бе завладяла и се чудех, кое от обширния материал да включа тук, кое е по-сериозно, кое - спекулация...

Лека вечер и всичко най-добро!

цитирай
12. deathmetalverses - ДО КУШЕЛ - ИЗВИНЕНИЕ: ОДОБРИХ ти коментара,
26.05.2011 20:57
беше за черепите - но проклетият ми ИНТЕРНЕТ СЕ РАЗПАДНА, и излезе следният надпис : 'коментарът не бе одобрен' - и твоят коментар изчезна! Повярвай ми, не съм го изтрил! Интернет връзката ми се разпадна и коментарът ти се загуби, тъкмо го одобрих! Пак се извинявам - Здравко Б. Спасов

Относно черепите - не знам, дали не са фалшификат, защото в нашия 'виртуален' свят всичко може да се фалшифицира, но по Дискавъри ченъл и аз гледах като колегата КЕТЦЪЛКУАТЪЛ /не целият, но част/ от филм за наличието на бактерии и вируси, елементарни дрожди на Червената планета. В последните 30 години се наблюдава чувствително затоляне, според учените, може би начало на излизане от ледников период... Марс премина наскоро и най-близо до слънцето по еклептичната си орбита, за последните неколкостотин години... Приятна вечер, Кушел!

29 май 2011 - ха, коментарът на КУШЕЛ взе, че се появи! Браво на нашата модерация! А онзи ден, когато го одобрих - изчезна!
цитирай
13. bven - Щом има живот на Земята, защо да няма и на Марс?
26.05.2011 21:01
И защо там трябва да има човешки същества точно като нас?
цитирай
14. deathmetalverses - Бвен,
26.05.2011 21:10
bven написа:
И защо там трябва да има човешки същества точно като нас?


За колко % от БЪЛГАРИТЕ има ЖИВОТ на земята - условия за достоен живот ти казвам, а не за СЪЩЕСТВУВАНЕ или ВЕГЕТАЦИЯ? Има много хора, високо квалифицирани млади хора, които не могат да си намерят работа, и не защото не търсят, а защото тук всичко е свързано с УРЕЖДАНЕ, връзки, подкупи или сексуална експлоатация; имаш шанс за издигане, само ако правиш мили очи на началник, който е сто пъти по-тъп от теб!

Та, за някои хора, които бъркат по кофите за смет, за да оцелееят - май че няма живот и на Земята, все едно не съществуват....
цитирай
15. saury - Марс...
26.05.2011 22:29
...изглежда точно като опустошена планета, тоест не е била винаги в този вид и
вярвам, че е била населявана... Но от какво? Може би е било само някаква примитивна форма, спряла развитието си поради унищожително бедствие...
цитирай
16. анонимен - Колкото до формата на живот. Ами то и ...
26.05.2011 23:00
Колкото до формата на живот. Ами то и на Земята има над 2 милиона форми на живот, но само маймуните приличат на нас.
цитирай
17. penchoan - Няма ненаселена планета или голям ...
27.05.2011 00:16
Няма ненаселена планета или голям сателит в Слънчевата система от разумни същества. Планетите бавно се отдалечават от Слънцето. В миналото е имало на Марс живот, подобен на нашия, а сега е в 4 измерение. В бъдеще и Земята ще стане минус 150 градуса студ и ще се създаде подобен живот на Венера.
цитирай
18. alhimik1 - ...да, вярвам ти, след това се мълчи
27.05.2011 01:04
!!! ще разглеждам и чета...затова си ми в любими...браво ти за труда който си хвърлил и размислите които възбуждаш...Здравко Б. Спасов!!!
Никос :)
цитирай
19. inel379 - Страхотен постинг си направил!
27.05.2011 08:34
Супер интересно ми беше!
Човекът, колкото и да е любознателен, все пак не може да знае всичко!
Има и други измерения!:)
Свеж майски ден за теб!:)
цитирай
20. magicktarot - Беше ми много интересно, Здравко, благодаря ти!:)
27.05.2011 10:22
И аз се интересувам от темата и повечето неща съм ги срещала и друг път, но ти си ги синтезирал и представил чудесно!
Изказваш предположение, че определени "групи" са се заселили на Марс - първоналачно се зачудих как живеят, като няма кой да работи за тях... Но после реших, че щом имат потенциала да живеят там - явно имат и силата да черпят енергия от Земята и хората на нея - независимо от разстоянието...
цитирай
21. monaliza121 - Интересен снимков материал. Дали ...
27.05.2011 12:48
Интересен снимков материал. Дали това е бъдещето на Земята?!

Поздрав!:))
цитирай
22. deathmetalverses - Ето едно такова 'бъдеще'...,
27.05.2011 16:53
monaliza121 написа:
Интересен снимков материал. Дали това е бъдещето на Земята?!

Поздрав!:))


ТРЯБВА ДА ИЗБЕГНЕМ... Но то не е работа за самотни воини..., а дело на цялото човечество.., и не трябва да е 'на всяка цена'... Например, тук някои хора ме наклепаха за 'нацист'..., без да са прочели добре предните ми статии.., в които припомням някои събития, които би трябвало да се помнят, и да не се допуска повторението на такива 'грешки'..., защото все пак и Хитлер, и Мусолини, и аржентинският диктатор генерал Хуан Перон..., дойдоха на власт чрез 'демократични' избори.... БГ народът е казал: "Насила хубост не става"... И до насилие не трябва никога да се прибягва, за постигането на каквито и да било 'светли идеали'..., вкл. 'излекуването на света', където по-голямо зло от самия човек няма... Затова обичам /-ах?/ да казвам: Някои хора произлязоха от маймуните.., така като и някои хора дадоха начало на други маймуни... Благодаря ти за оценката, Тинче, всичко най-добро ти жекая от сърце!
цитирай
23. deathmetalverses - Здравей, Соня!
27.05.2011 17:10
magicktarot написа:
И аз се интересувам от темата и повечето неща съм ги срещала и друг път, но ти си ги синтезирал и представил чудесно!
Изказваш предположение, че определени "групи" са се заселили на Марс - първоналачно се зачудих как живеят, като няма кой да работи за тях... Но после реших, че щом имат потенциала да живеят там - явно имат и силата да черпят енергия от Земята и хората на нея - независимо от разстоянието...


В нач. на 90-те имаше една книга от британски журналист, "Космическата конспирация", там се твърдеше, че т.нар. СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО в сянка.., отвличало някои мозъци..., беше дал и примери - от Австралия, ОКВ&СИ и САЩ, както и безпризорни, бездомници, наркомани - хора, за които няма кой да рони сълзи.., как едните и другите са били отвличани, насилствено стерилизирани - последните: превръщани в роби.., и с помощта на летящите чинии, наследени от Третия райх - проекта "ХУНАБУ".., транспортирани до бази на Луната и Марс, където създавали колонии и благоприятни условия за живот на 'СВРЪХРАСАТА' от членове на клуба БИЛДЕРБЕРГИ, ИЛЮМИНАТИ..., и др.под. Твърдеше се в книгата, че авторите - май бяха двама, а не един! - били разследващи журналисти от БИБИСИ..., и филм били направили по тази хипотеза, за 'косм. конспирация'... Антарктида все пак съдържа 70 % от запасите с уранова руда - ето защо Великите сили забраниха промишлената експлоатация и териториалното разделяне на 'ледения континент' в 1954 година... А немците се бяха разположили в основния район с уранова руда... Факт е също така, че след войната /Втората световна/, САЩ прилапаха немските умове.., като Вернер Фон Браун - най-известния в космическата промишленост..., макар да нямам данни да е бил посветен в проекта за 'летящите чинии', захранващи се на принципа на имплозията, който има доста общо с БРАУНОВИЯ ГАЗ и БРАУНОВИЯ генератор - и не мисля, че е 'случайно' явление епидемийното разпространение на свидетели на НЛО в САЩ.... 'Летящи чинии' (ХУНАБУ?!) са снимани от амери-
цитирай
24. deathmetalverses - Към МЕДЖИКТАРОТ - продължение на отговора)
27.05.2011 17:25
канските пилоти е нач. на 1945 ососбено интензивно над площадките за ракети ФАУ в Бретан, както и около немския космодрум в Пенямюнде... Факт е, и че руснаците демонтираха от Германия цели заводи и ги пренасяха на своя територия..., но дали са използвали труда на пленени немски учени..., не ми се вярва много.., Сталин предпочиташе да разстрелва или изселва в Сибир и Казахстан 'народите-предатели' и 'фашистката сволоч'... Факт е, че германските войски извършиха много зверства над мирното население в бившия СССР, и като естествен отговор последва насилие над мирните немски жители..., много от които, макар и живеещи до Бухенвалд и др. лагери на смъртта, изобщо нямаха информация, какво става там... Пример: КОЙ беше чувал до 10 ноември 1989 за зверствата на комунистическата партия в лагерите Ловеч, Скравена.., или Белене, и кой вярваше на разказите по радио Свободна Европа или Свобода, Гласът на Америка.., на репресираните, оцелели в тези адове?! Живеехме в тоталитарна държава, където информацията се контролираше.., на обикновените хора се внушаваше ПРЕИМУЩЕСТВОТО на нашия строй над всички останали.., хуманността на социализма..., а нацистката или фашистка държави също са ТОТАЛИТАРНИ.... И населението е манипулирано то властите... Не че и сега никой не се опитва да ни манипулира..., но имаме ДОСТА ПОІГОЛЯМА СВОБОДА НА МИСЪЛТА И СЛОВОТО... иЗВИНЯВАЙ, ЧЕ СЕ ОТПЛЕСНАХ - ВСИЧКО НАЙ-ДОБРО!
цитирай
25. deathmetalverses - ЗА ИНЕЛ, САЮРИ, ПЕНЧОАН и ДОКТОРА
27.05.2011 17:30
Благодаря Ви за коментарите, приятели!
Просто нямам много напоследък време да отговоря на всички ви индивидуално, моля ви за разбиране... Желая ви от сърце всичко най-красиво и добро! Разработвам няколко проекта едновременно.., които не ми дават мира напоследък...
цитирай
26. magicktarot - Здравко, благодаря ти още веднъж за обстойната информация!
27.05.2011 19:31
"Космическата конспирация" не съм я чела, но при Никола Николов, май беше "Световната конспирация", която също излезе в началото на 90-те, имам бегъл спомен, че пишеше за бази на Луната, където работят като роби безследно изчезнали на земята хора...
Поздрави!
цитирай
27. dockholiday - Нищо чудно да има.
27.05.2011 20:10
Просто ние не го виждаме.
цитирай
28. tzarkarui - Има ли живот на Марс?! Има. Живота ...
28.05.2011 17:42
Има ли живот на Марс?!

Има. Живота никога не "свършва" - смъртта е илюзия.
Самия живот има безброй много форми.
цитирай
29. zaw12929 - Много подробно, интересно! Н...
28.05.2011 18:41
Много подробно, интересно!
Нямам представа какъв живот има там, въображението ми се изпълва със съмнения това на земята живот ли е за нас българите.
цитирай
30. gosho568 - Много интересни снимки!
31.05.2011 08:43
Доста знаят тези американци и руснаци за живота на другите планети, но си траят и се правят на три и половина! Поздрави! :)
цитирай
31. megafon - А може и те да не знаят, просто да създават и възбуждат интерес,
31.05.2011 11:49
gosho568 написа:
Доста знаят тези американци и руснаци за живота на другите планети, но си траят и се правят на три и половина! Поздрави! :)

че все едно нещо знаят. Просто продължава Студената война, но под друга форма.
цитирай
32. gosho568 - Доста знаят тези американци и ру...
31.05.2011 14:35
megafon написа:
gosho568 написа:
Доста знаят тези американци и руснаци за живота на другите планети, но си траят и се правят на три и половина! Поздрави! :)

че все едно нещо знаят. Просто продължава Студената война, но под друга форма.

Възможно е! От тях се очаква всичко!
цитирай
33. mopcku - интересно е...
01.06.2011 15:29
защо всичко постоянно се крие и потулва вместо да се развиваме като космическа нация ние продължаваме да се превъоражаваме...
цитирай
34. tzoko - Това не е сериозно...
07.06.2011 22:56
Колкото и да ни се иска да има живот някъде там...за съжаление все още няма никакви доказателства...да не говорим за братя по разум...М/у другото по Дискавъри са давали филми, че на Марс може да се поддържа елементарен живот, който още не е открит...
А тези публикации са спекулации и плод на т.н. "жълта" наука...с една дума - боклук...
цитирай
35. ken - Грешен въпрос !
21.06.2011 09:19
mopcku написа:
защо всичко постоянно се крие и потулва вместо да се развиваме като космическа нация ние продължаваме да се превъоражаваме...


Запитай се, защо вярваш сляпо на всичко, което ти поднесат !
Защо навсякъде търсим конспирации и заговори ?
Ако си направите труда да потърсите повече информация, от различни източници, ще установите, че това са манипулации и спекулации.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: deathmetalverses
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 9570417
Постинги: 3153
Коментари: 5645
Гласове: 58744
Спечели и ти от своя блог!