Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.03.2023 12:13 - Престъпници държава не градят, а още по-малко – империя
Автор: nkf Категория: Политика   
Прочетен: 5261 Коментари: 4 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Или отново за войната на криптоболшевишка русия срещу свободна Украйна и цивилизования свят, но от малко по-друг ъгъл.

 

Преди това обаче, един цитат от генерал Патън, изразяващ непоклатим принцип.

 

          „Трудността в разбирателството с руснаците се състои в това, че ние не осъзнаваме факта за тяхната принадлежност не към Европа, а към Азия и затова те мислят по друг начин. Ние не сме способни да разберем руснаците, както не можем да разберем китайците или японците, и имайки богат опит от общуването с тях, съм длъжен да кажа, че нямам особено желание да ги разбирам, освен ако не приемете за разбиране това колко олово и желязо са необходими за тяхното изтребване. В допълнение към другите азиатски качества на характера руснаците не уважават човешкия живот, всички са кучи синове, варвари и хронични алкохолици.“

 

                                                          Генерал Джордж Патън

 

       На тринадесетия месец от войната на русия срещу Украйна стават болезнено ясни определени факти, които до този момент са били завоалирани в условно мирното битие. Ходът на събитията безпощадно разкрива базисни реалности и разрушава илюзии, кумири и болни стремежи.

    Става въпрос не само за това, че с апокалиптичен мащаб стана ясно на целия свят, че във военно отношение русия е една потресаващо слаба държава, но и защо това е така. Впрочем, не само армията на русия е смехотворна – такава е и икономиката ѝ.

     Какви са обаче причините за това? Причините, разбира се, са в менталната, моралната и нравствена настройка и природа на руснаците; но преди всичко на руските политически лидери.
     Не е необходимо да се връщаме прекалено назад в историята на русия за да видим факта, че русия винаги е управлявана от особена порода „хора“, които най-общо влизат в категорията ДЕВИАНТИ. След 1917 г. обаче, освен девианти, на власт в русия се качват и откровени маниаци-престъпници.
Да, чисто криминални типажи. Като се започне от ленин и сталин, плюс обкръжението им, и се стигне до днешния путин и компания. Така, ленин е бил крадец с мащаб, но и масов убиец, докато сталин е бил преди всичко масов убиец, макар да се е изявил и като банков обирджия.

    Разбира се, актуалната власт в Кремъл също се оглавява от криминален престъпник, та как би могло да бъде по друг начин! Путин произлиза от най-ниските социални слоеве, с много проблемно детство, минал през КГБ, а в началото на 90-те - успешно се сработил с организираната престъпност. Е, тук е малко сложно, защото организираната престъпност в русия е не просто под контрола на КГБ, но е буквално производна.

     Сеща ли се някой какво казваше отровеният с полоний агент на КГБ Литвиненко? Да припомня, цитирам по памет: „Ако искате да се справите със световния тероризъм, унищожете КГБ“. Абсолютно същото важи и за организираната престъпност.

    КГБ бе създадена като „щит и меч“ на комунистическата партия, тоест става въпрос за охраната, охранителната фирма, мутрите, ако щете, на една шайка хипер-психопати и престъпници. Кой глупак би повярвал на глупостите, че путин и кагебистите му са ... антикомунисти? И тук възниква проблемът за заграбилата властта криминална елита.

    Проблемът е, че престъпници не могат нито да съградят държава, нито да я управляват, а още по-малко да я развиват и осигурят просперитет на населението, което уж  управляват. Защо ли? Ами, много просто: Държавата се гради на правов ред – така въобще е възникнала държавата като феномен – от Месопотамия и Египет до ден-днешен. Всеки правов ред почива на фундаментални морални принципи, които са изводими от самата природа на човека. Мимоходом само ще спомена, че има крайни теории – главно на немски учени - юристи, - които свеждат феномена държава само и единствено до правов ред. И тук идва основното: Някой, който нарушава законите е престъпник и по същество в определена степен той действа против държавата.

Какво става обаче, когато престъпник завземе държавната власт? Ами, създава концлагер и започва да граби и убива. Това е болшевишката революция и резултатът от нея.

Нима ссср не беше един гигантски концлагер? Нима там човешкият живот имаше стойност? Да не говорим за някакви права и свободи.

Естествено, уродливите квази-държавности създадени от престъпниците-комунисти се сринаха под напора на собствената си абсурдност: беднотия, безправие, насилие, грабеж, корупция, злоупотреби, нихилизъм и цялостна безнравственост.

Какво е положението в русия на путин? Ами, същото, какво да е друго. Един дребен престъпник  - понастоящем станал крупен престъпник - седящ начело на една квазидържава. За разлика от ленин обаче, на когото трябва да му се признае известна откровеност, тъй като открито е заявявал, цитирам дословно: „Аз плюя на русия, защото съм болшевик“, то настоящият кремълски сатрап е перфиден лъжец. Той обясняваше на руснаците, че гради световна империя, докато изнасяше трилиони долари в тъй омразните Европа и САЩ. Лъжеше, че връща достойнството на русия, докато в същото време реално предаде Сибир на Китай. Кълнеше се в традиционни ценности /каквото и да значи това/, докато в същото време москва стана най-големият мюсюлмански град в Европа /в чисто географски смисъл, защото русия не е Европа, никога не е била и никога няма да бъде, колкото и да им се ще на руснаците и без оглед на комплексите им по тази тема/. Лъжеше мужиците, че е създал втората по мощ армия в света и им показваше негодни железа на възможно най-комплексарското събитие, което светът познава, а именно парадът на „червения площад“. Твърдеше, че е велик дипломат, стратег, геополитик и глобален шахматист, а всъщност лъжеше, корумпираше и тероризираше. Лъжеше всички и за всичко. Накрая обаче дойде сметката.

Видя се, че великият геостратег е на колене пред китайските комунисти; издирван от международния съд; управляващ – или по-скоро издевателстващ - една умираща страна, изправена пред разпад; губещ война не от НАТО или САЩ, а от … Украйна.

А руското население ли? Ами, то на никому нито е нужно, нито е интересно. Половината от това население няма дори външни тоалетни. То е предназначено да бъде грабено, стригано, бито, убивано и в крайна сметка хвърляно в актуалната месомелачка по украинските фронтове.

Запомнете, престъпници държава не могат да направят. Путин го доказва за сетен път!

 

Предлагам Ви филмът на навални за путин /на български е/ и думите на генерал Ивашов. След като го изгледате и помислите, предлагам Ви да отворите „За държавата и законите“ на Марк Тулий Цицерон.










Гласувай:
11



1. notfun - ...маррттин, хубаво.си ги 'наредил'..
25.03.2023 13:09
многоо хора, не четат, сериозно.и не
разбират, какво става .то, и, не е лесно..
Разликата, между
Комунист.Интернационал и Банкерската клептокрация..
т е между Идеологията и Капитала, разб Властта, е ''невСдимо'' тънка..
в случая, имен ата ,са без значение, дали, ще бъде Вова, Митя, или...Саня )
това, са ПИОНКИ, които, изпълняват, една и..съша ПРОГРАМА! Световно Господство.
изв за големите букви )

пп
не искам , да го пишпа, и тук..
но, Венци и др..''комунисти'', в този сайт,
не са наясно..с Историята, и Глобалната Геополитика..
/ която, аз наричам, често. Окултна, и знам, защо )

благодаря, хубав материал, пак, ще се върна...
че излизам..
цитирай
2. getmans1 - "Запомнете, престъпници ...
25.03.2023 15:05
"Запомнете, престъпници държава не могат да направят." - Но явно пропаганда могат, само гледай;

https://www.youtube.com/watch?v=2ODoBNlCbhk

цитирай
3. nkf - "Запомнете, престъпници ...
25.03.2023 19:10
getmans1 написа:
"Запомнете, престъпници държава не могат да направят." - Но явно пропаганда могат, само гледай;

https://www.youtube/watch?v=2ODoBNlCbhk


И пропагандата им за нищо не става, ако трябва да сме безпощадно точни. Обикновено на нея се ловят най-необразованите и природно тъпи цървули.
цитирай
4. nkf - многоо хора, не четат, сериозно. и ...
25.03.2023 19:14
notfun написа:
многоо хора, не четат, сериозно.и не
разбират, какво става .то, и, не е лесно..
Разликата, между
Комунист.Интернационал и Банкерската клептокрация..
т е между Идеологията и Капитала, разб Властта, е ''невСдимо'' тънка..
в случая, имен ата ,са без значение, дали, ще бъде Вова, Митя, или...Саня )
това, са ПИОНКИ, които, изпълняват, една и..съша ПРОГРАМА! Световно Господство.
изв за големите букви )

пп
не искам , да го пишпа, и тук..
но, Венци и др..''комунисти'', в този сайт,
не са наясно..с Историята, и Глобалната Геополитика..
/ която, аз наричам, често. Окултна, и знам, защо )

благодаря, хубав материал, пак, ще се върна...
че излизам..

Аз въобще не знам другаря Валериев и аналозите му с какво въобще са наясно.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nkf
Категория: Политика
Прочетен: 2524077
Постинги: 393
Коментари: 3802
Гласове: 20178
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031