Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2022 09:42 - ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 823 Няма надежда
Автор: forma Категория: Политика   
Прочетен: 1052 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 04.10.2022 09:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГРАДСКИ ЕСКИЗИ N 823
Няма надежда!

image


Няма надежда за еволюция!
Но, ... все още, храня – макар и малка.
Може би, светът на недоразвитите, все някога – дори, след хилядолетия, ще придобие необходимите знания и умения да управлява и да ръководи човешкото общество! Може би!
Вероятно, ще минат дни, години, десетилетия и столетия, през които те ще се обучат и придобият опит, и все някога - в далечното и необозримо бъдеще ще се доближат до знаещите! Чак тогава, вероятно, ще бъде създадена минимална възможност да се доближат до базисната основа на генетично знаещите! Нали, знанието и то - като красотата е ограничено и се препредава, без да се губи – като ценно, отличително човешко богатство, което изключително трудно се придобива и променя.
Едва ли, някога ще бъде заличена смущаващата рождена и генетична разлика, заложена от Създателя и усъвършенствана от Природата, още - със създаването на рода на мислещите и разликата между тях и останалите! Едните са го използвали и продължават да ползват, естествено и лесно, тази придобивка, а другите се мъчат, употребяват усилие и рядко успяват, което категорично се отразява на начина и употребата на дарения им живот!
Именно, заради това се раждат и завистта, и подлостта, както и другите недостатъци, които обземат нисшите категории от общия човешки род, повечето от които не търпят интелектуална промяна, нищо, че живеят сред умни и знаещи, нищо, че през повечето време от съвместния им живот – ги управляват!
Тогава, започва и избиването им, за да не се изравнява бройката умни с тяхната, на тъпите!
Тогава, разбира се, последните, употребявайки ума и знанията на първите, откриват и оръжията за изтребване на откривателите!
Вероятно, всички по света и у нас се питат – кога човечеството, най-сетне ще престане да произвежда оръжия и лекарства за масово убийство? Питат се, колко са искрени и колко са измамни декларациите на малоумните - за добронамерено съществуване, нищо, че знаят!
Нищо, че живеят с постоянната си апатия и робско подчинение!
Нищо, че имитират учудване, нищо, че познават непочтеността на ограничените, които ги управляват!
Нищо!
Надяват се, че и те като тях ще поумнеят, за да могат - заедно да съществуват без войни, без оръжия и без прилепчивите болести на угодничеството, на лакейството и подлостта!
Може би, наивността ми иска да вярва, че нуждаещите се от ум и разум ще поумнеят, все някога и ще заприличат на притежаващите ги, на достойните! Не съществува, като че ли, решение, но, нали и Платон твърди, че красотата е ограничена, а и хилядолетията еволюция доказват, че и качествата на ума, и знанията са, също ограничени! И всяка промяна в дименсиите е изключена! / ескиз 342.
Интересното е, че част от генетично недоразвитите, постоянно се стреми, по-точно се мъчи да се усъвършенства и да си създаде свой „интелектуален елит“!
Тъжното в случая е, че преобладаващата част от колегията, също се мъчи, за да им помогне като на свои и прави недоразвити, нескопосни градоустройствени и архитектурни проекти - с единствената цел да прекъснат, опитвайки се да измами,
хилядолетното надлъгване.
мп


 
image    

                    image                                
 



Гласувай:
2



1. gardener - вие също сте находка в този и за този блог
04.10.2022 13:08
Ще вмъкна, че образователната система, ако изобщо е система, работи против създаването на образовани хора. Тя има едничката цел да отреже тези с престъпно поведение, свръх агресивните и от друга страна да отреже от живота и свръх надарените и гениите. Създава по начало стадо от послушни и пречупени хорица. В момента, даже престъпното поведение се насърчава в нашето училище и не се реже от обществото за сметка на свръх надарените и гениални деца, които се преследват от изродите... Това само като насока и по една от темите в тези ескизи. Жив и здрав да сте.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: forma
Категория: Политика
Прочетен: 1380178
Постинги: 1696
Коментари: 16
Гласове: 472
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031