Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
17.11.2021 13:16 - Гласувахме ли за ПРАВИЛНИТЕ (ПОЧТЕНИ) хора?
Автор: deathmetalverses Категория: Политика   
Прочетен: 518 Коментари: 2 Гласове:
13

Последна промяна: 18.11.2021 09:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image
Професор д-р Александър Томов, кандидат за президент на Република България.., е добре познато лице последните 32 години на "преход към..." (никой не знае - какво?!), но успя да разори БЕЗНАКАЗНО "Кремиковци" и ФК "ЦСКА"... Чудя се, как така никой от главните ни прокурори не пожела да го ПРИТЕСНИ... ОЧЕИЗВАДНО, човекът има си ШАПКА!!!! Не случайно го наричаха "Лупи, Добрият вълк". 
/////////////////////////
image
И този младеж се кандидатира за президент... БРАВО! За смелостта... А какви идеи стоят зад него, може ли някой да ме осведоми?! 
////////////////////////////
image
БРАВО на вас! Голяма работа вършите! Че то, докато стигнат до нас през Турция и Иран..., ТАЛИБАНИТЕ отдавна да са ги изклали, понеже са предимно младежи, свикнали да живеят със западните стандарти..., родени след 2000 година... БРАВО и на ТАЛИБАНИТЕ, и на  Чичо Сам, който си го премести от единия крачол - в другия! ЕВРОПА да плаща, не и Америка, която такова таковата на един народ!!! А българите винаги са били ДУХАЧИ - на Русия имперска, на Германския райх, на СССР, на Франция, на Англия, на Чичо Сам.... СРАМ МЕ Е, че НЯМА БЪЛГАРИ в БЪЛГАРИЯ, а тези, дето декларират, че са такива - всички са искали да ми теглят ножа! ИМА ЛИ БЪЛГАРИ в БЪЛГАРИЯ?! Май че не.........................
/////////////////////
image
Някой да е чувал нещо за това общество?!
////////////////////////////
image
ПП "Възраждане" влезе най-сетне в парламента..., но икой не искаа да прави коалиция с тях, защото са ИЗЛАГАЦИЯ за българския народ..., с ретрорадните си популистки идеи
/////////////////////////
ЩАСТЛИВ съм, че политическата РУСПИЯ и ПРОСТИТУТКА Мая Манолова от Кюстендил не влезе в парламента! ПРОСТИТУТКА! И МИНЕТЧИЙКА! Духа на Бойко, за да стане омбудсман, духа и на Черепа в Дубай, да й дава пари за протести срещу Бойко... К...ВА!!!
/////////////////////////
Щастлив съм и че българският народ узря - да не дава гласа си за ИТН на чалгаджията-мутра САТАНислав Трифонов - и той е мастия, заедно с ТОШКО Африкански - хипофизното комплексарско джудже, което обича да обижда с цветисти епитети опоненти и журналисти, когато му зададат неудобен въпрос!!! УЧИНДОЛСКИЯТ СЛАВЕЙ или ГЕНИЙ - тъпият чалгар, който си купи в ефир почетната диплома за ВИОЛИНИСТ, и мисли, че може да пее!!! Как можа да ни предложи за министър-председатели доказан плагиат, както и Шнорхела - бизн смен-измамник?!!!!

//////////////////////
image
"Една лъжа, повторена сто пъти..." (да не цитирам д-р Йозеф Гьобелс)
/////////////////////
image
Много български гласоподаватели се подлъгаха ... колко са ПОЧТЕНИ тези двамцата.., възпитаници на Харвард (и агенти на ЦРУ или други специални служби на Чичо Сам)... КУРЧО ПУТКО-РОВ и Сие.
//////////////////
image
Накъде следва тяхната промяна? По-надоле у песъко или?...
/////////////////////////
image
Разединителят на нацията..., май си надцени силиците, щом се обърна срещу Майката Партия - Орлица... Но какво може да се очаква от летящ цървул от хасковско, макар и учил в САЩ?! Нито комунягите ще му простят на втория тур, нито циганските нарко-барони, репресирани от милиционера Бойко Рашков, нито българските турци... 
///////////////////////////
image
Няколко пъти писах на КурСерсемИр КурОткачанов, лидера на националистическата партия ВМРО, че ГРУБА ГРЕШКА да издига за водач на листа в Пловдив старозагорския евреин Александър СиДи..., но той не си извади поука... И от какво ще БРАНИ БЪЛГАРИЯ старозагорският ЕВРЕЙ?! Ей това се пита избирателят на ВМРО!!!!!
//////////////////////////
ВСИЧКИ снимки са мои авторски: Ноември 2021, Здравко Божидаров Спасов



Гласувай:
14


Вълнообразно


1. panazea - Кандидат и почтен
17.11.2021 19:44
е оксиморон !
Не може почтен човек да попадне в политиката !
Няма да му позволят !
Тони
цитирай
2. deathmetalverses - Благодаря ти за отзива, Панацея!
18.11.2021 10:51
panazea написа:
е оксиморон !
Не може почтен човек да попадне в политиката !
Няма да му позволят !
Тони

Оксиморон е. Британски черен хумор, идеята на моята бележка... Приятен ден и още по-приятно уикенд!!!!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: deathmetalverses
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 9636905
Постинги: 3153
Коментари: 5645
Гласове: 58760
Спечели и ти от своя блог!