Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
09.09.2018 10:22 - ЗАЩО НЯМА НАКАЗАНИ за ЗОЛУМИТЕ след 9 септември и 10 ноември?!
Автор: deathmetalverses Категория: Политика   
Прочетен: 1309 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 09.09.2018 10:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Далеч съм от мисълта, че някой трябва да бъде "разпнат на кръст", за унищожаването на българската армия, държавните фалити от 1988-ма и 1996-та, репресиите над инакомислещите - след 9-ти септември 1944-та, разграбването на безценица на "общонародната социалистическа собственост" от близки до режима "спортисти" (мутри) , номенклатурни кадри и милиционери - живеем в демократично общество и правова държава, тоест правоохранителните органи би трябвало да си вършат работата спокойно и не под натиск... Но как можем да охраняваме външните граници на Европейския съюз без войска с модерна техника?! Как да спрем бежанците, поканени от АНГЕЛА МЕРКЕЛ в ЕС?! Ако "султан Ердоган" реши да ги пусне - за един ден ще прегазят БЪЛГАРИЯ!!! А Ердоган не е луд - той е неоосмански националист, който систематично и добре обмислено еба майката на Ататюркова Турция
ЗАЩО в БЪЛГАРИЯ СЪДЕБНАТА ВЛАСТ, УЖ НЕЗАВИСИМА, не си върши работата, кой й пречи?!  Ами... Срастналата се с държавата МАФИЯ от комунистически боклуци, които създадоха удобна "демократична опозиция" по указание на Кремъл, "преврата" от 10-ти ноември 1989-та - те управляват и днес страната чрез приватизираната икономическа власт с разграбването след "Указ 56" на общонародната социалистическа собственост...
ЗАЩО кървавият комунистически диктатор ТОДОР ЖИВКОВ и най-близкото му обкръжение или роднини не бяха осъдени?! Как Евгения Живкова и внукът Тодор станаха почтени бизнесмени?! Последният участваше няколко пъти в "БИГ БРАДЪР" по НОВ ТВ и най-нагло си искаше ... държавата?! ИЗНАСИЛВАЧЪТ ТОДОР ЖИВКОВ, внукът на диктатора и син на ЛЮСИ ЖИВКОВА!
ЗАЩО виновниците за Възродителния процес не бяха наказани? Тези, които бяха пратени да бият турците в Разград и да ги гонят от домовете им пеш към Турция?! Защо никой не беше наказан?! 
ЗАЩО онези, които избиваха инакомислещите и неудобни на режима хора в концлагери като Белене, Скравена и др., не бяха разследвани и наказани?
ЗАЩО никой не търси наказателна отговорност на бившите лидери на СИК, ВИС, МУЛТИГРУП?!
ЗАЩО никой не разследва как стана милиардер -  "КОЙ?" - ДИЛЯН ПЕЕВСКИ, срещу когото народът протестира цели 4 години?! 
Защо Надежда Михайлова не е наказана за престъпното й прикриване на "случая с българските медици" в Либия на Кадафи?!
Соломон ПАСИ има ПРИЯТЕЛСКА СНИМКА на "Секвоя" 7 с ИВАН ГРАНИТСКИ и ТОДОР ЖИВКОВ - ЕБАХ ТИ И ЕВРОАТЛАНТИКА!!!
Защо никой не бе наказан за палежа на Партийния дом в София? КОЙ предизвика щурма? Аз гледах на живо цялата история по БНТ, и видях, кой призова хората да палят и грабят Партийния дом! Т.нар. "доктор Тренчев" - що си затваряте очите за този престъпник?! 
КОЙ ЗАБРАНИ на хората на наемния труд да имат професионални сдружения в частните фирми? Ами ТРЕНЧЕВ, БОКЛУКЪТ! Ето защо 30 години българските работодатели СЕ ГАВРЯТ С НАЕМНИТЕ РАБОТНИЦИ КАТО МЕН!!!!
ЩО НЯМА НИТО ЕДИН НАКАЗАН БАНКЕР-ФАРАОН - Първа частна банка, Валентин Моллов, ТУРИСТ-СПОРТ БАНК, АГРОБИЗНЕС БАНК...?! 
Майкъл Капустин (от пирамидата "ЛАйф-ЧОЙС") го отнесе, защото беше чужденец и НЕ ПЛАЩАШЕ на МУТРИТЕ-МИЛИЦИОНЕРИ да го ЗАКРИЛЯТ!!!
ЗАЩО НЯМА НАКАЗАНИ ЗА УБИЙСТВОТО НА АНДРЕЙ ЛУКАНОВ - не съм му фен, той извърши доста злодеяния срещу БЪЛГАРИЯ, но трябваше ли МИНЦИФАИ като БОТѝО БОТЕВ да пребиват някакъв украинец, за да си "признае" убийство?! 
ЗАЩО никой не търси наказателна отговорност на ЕВРОДЕПУТАТА Николай Бареков, който излъга 300 000 българи с обещания за разследване на престъпленията на БГ-МАФИЯ след 10 ноември и влезе в Европарламента да уреди фамилията си с тлъсти поръчки от западни фирми? 
ЗАЩО тази държава след 10-ти ноември не направи нищо за "славяноезичните елини" в Гърция - да говорят на майчиния си език, БЪЛГАРСКИЯ, ами там се намеси МАКЕДОНИЯ и те се наричат МАКЕДОНЦИ?! Близо 450 000 са, по признание на Харилаос Флоракис (генерален секретар на Гръцката компартия) пред Тодор Живков и ЦК на БКП от 1978-ма, а като включим и българо-мохамеданите от Беломорието и гръцките Родопи - 300 000, значи в Гърция има близо МИЛИОН БЪЛГАРИ!!! На които е ЗАБРАНЕНО ДА СЕ НАРИЧАТ БЪЛГАРИ, а БЪЛГАРСКАТА "демократична" ДЪРЖАВА НЕХАЕ за техните граждански права и свободи!!! От 1944-та насам.....................
Нали също сме чле на ЕС като Гърция?! Ами да накараме гърците да уважават БЪЛГАРСКОТО НАЦИОНАЛНО МАЛЦИНСТВО ТАМ!!! ХРИСТИЯНИ и МЮСЮЛМАНИ - "славяноезични елини" и "помаци"...
НЕ Е ЛИ ПРЕДАТЕЛ ПЕТЪР СТОЯНОВ, който върна на "братята - гърци" ... "История славяноболгарская" на Паисий?! 

ЗАЩО БОКО и ЧОКО не ИСКАТ от НАТО НОВА ВОЕННА ТЕХНИКА за ВЪОРЪЖАВАНЕ на БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ - нямаме ракети, кораби, подводници, хеликоптери, самолети - ние имаме ПРАВО ДА ПОЛУЧИМ ВОЕННА ПОМОЩ от НАТО, съгласно договора с тази организация, САМО ЧЕ НИКОЕ БГ ПРАВИТЕЛСТВО НЕ ИСКА помощ, съгласно тази КЛАУЗА в договора, който ратифициран от "БЪЛГАРСКИЯ" парламент!!! МИСЛЯ, че го правят НА-РОЧ-НО!!!! ВКЛ. ФАЛШИВИТЕ НАШИ ПАТРИОТИ - СИДЕРОВ, КАРАКАЧАНОВ и онзи, мустакатият...

Девети септември 1944 беше ТРЕТИЯТ, но вече САМОСТОЯТЕЛЕН, ВОЕНЕН ПРЕВРАТ на генерал КИМОН ГЕОРГИЕВ (който е аминистиран от Москва за това си дело за участието му в превратите от 1923-та и 1934-та, когато репресира "леви" български граждани).

НЯКОИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ ЕФЕКТИВНО!!!







Гласувай:
4


Вълнообразно


1. nedovolen - Защото правосъдният е за съдене на ...
09.09.2018 16:14
Защото правосъдието е за съдене на правия.
:)))
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: deathmetalverses
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 9569968
Постинги: 3153
Коментари: 5645
Гласове: 58744
Спечели и ти от своя блог!