Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
29.07.2014 08:48 - КАРИЕРИСТИ, ИДЕАЛИСТИ или ПОЛИТИЧЕСКИ ХАМЕЛЕОНИ напускат БЮРЕКОFF ЧЕЛЕБИ ЕФЕНДИ?
Автор: deathmetalverses Категория: Политика   
Прочетен: 2185 Коментари: 2 Гласове:
24


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Нищо ново под слънцето! Спомняте ли си "сините мравки", които бяха отлюспени от СДС? И на тези юнаци от ББЦ им врътнаха кранчето, след фалита на известна мутренска банка (даже две), спряха им обещаното папо (плюскало, издръжка, постове), и те, като корабни плъхове, подушили бурята, започнаха да напускат панически кораба на МУТРОБЮРЕКА! ОН се уреди със заплата в ЕП, така че изобщо не му пука, дали ББЦ ще влезе в новия ни национален парламент на есен... Може и да се получи следният феномен - парламентарно НЕПРЕДСТАВЕНА политическа организация да ни представлява в ЕВРОПА! Нали си спомняте, че след голямото ЛЮСПЕНЕ в СДС, тази дясна коалиция се разпадна на няколко - по-тъмно или по-светло сини групички, и в крайна сметка изпаднаха от законодателната власт на Република България? И кой се възползва от вакуума? Коалициите (явни и задкулисни) между БСП, НДСВ, ДПС и АТАКА... ДПС се намърда там, където трябваше да бъде БЗНС (също разделена на десетина хилави организацийки); Ако имахме силна ЗЕМЕДЕЛСКА ПАРТИЯ, тя щеше да обединява и българите, и ромите, и турците, които живеят на село и и се опитват с тежък труд, по ЧЕСТЕН НАЧИН, да си изкарват законово прехраната.., а не ДПС - една антибългарска организация, обслужваща хегемонистичните интереси  на ТУРСКИТЕ ТАЙНИ СЛУЖБИ, техните ГЕОПОЛИТИЧЕСКИ ЦЕЛИ и СТРАТЕГИИ - за създаване на ХАЛИФАТ на БАЛКАНИТЕ, една възродена ОСМАНСКА ИМПЕРИЯ, макар и без Османовия род на чело...

След като БЮРЕК-OFF Челеби Ефенди си позволи да си КУПУВА депутати и общински съветници, и се хвалеше в медиите, защо никой ПРОКУРОР не му потърси сметка? Нали "КУПУВАНЕТО и ПРОДАВАНЕТО на гласове" е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ? Сещам се за една книжка, "ФЕРМАТА на ЖИВОТНИТЕ", където някои ДРУГАРИ бяха по-равни от други ДРУГАРИ... Явно БАЦИЛЪТ на КОМУНИСТИЧЕСКОТО МИСЛЕНЕ И ПОВЕДЕНИЕ е повредил сериозно и моето поколение (с БЮРЕКА сме набори, ако не знаете, не само съграждани и БИВШИ съседи).





Тагове:   ДПС,   БСП,   мафия,   НДСВ,   СДС,   Бареков,   хамелеони,   ББЦ,


Гласувай:
24


Вълнообразно


1. born - "Може и да се получи следният ...
30.07.2014 09:11
"Може и да се получи следният феномен - парламентарно НЕПРЕДСТАВЕНА политическа организация да ни представлява в ЕВРОПА! "
След подобен феномен, който не само е вероятен, но и почти сигурен, е редно да се кандидатствува за "Гинес".
цитирай
2. deathmetalverses - ПАЖИВЬОМ - УВИДИМ,
30.07.2014 21:06
както казват руснаците, колега БОРН... Благодаря ти за коментаря, приятелю БОРН!
Здравко Спасов
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: deathmetalverses
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 9570029
Постинги: 3153
Коментари: 5645
Гласове: 58744
Спечели и ти от своя блог!