Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
17.11.2013 16:34 - Кукловодите от БИГ БРАДЪР да си прибират бежанците във Вашингтон, Лондон и Париж!
Автор: deathmetalverses Категория: Политика   
Прочетен: 2714 Коментари: 2 Гласове:
15

Последна промяна: 17.11.2013 16:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  1. КОЙ разпали войната в СИРИЯ? И кой има полза от нея? Българското правителство? Или новият ни ГОЛЯМ БРАТ (от Лондон, Париж и Вашингтон)? Вие да си спомняте случайно ОБИКНОВЕНИТЕ БГ ГРАЖДАНИ да са спечелили нещо от авантюрите на ЧИЧО САМ срещу Саддам ЮСЕИН, талибаните в Афганистан,свлянето на режима на Кадафи...или от създаването на “РЕПУБЛИКА КОСОВО”?! Някои мафиотски БГ фирмички може и да намазаха, аз, обаче – съвсем нищичко от техните далавери! Така че, който разпалва тези войни, от които ние, българите, нямаме никаква полза, той да си плаща и за неблагоприятните “вторични ефекти”! ВАШИНГТОН и ЛОНДОН да си прибират сирийските бежанци у дома! РАЗРУШИХА ДОБРЕ УСТРОЕНИЯ ЖИВОТ на тези хора, за да ги прогонят от домовете им, като ги натресат на близките им (и малко по-далечни) съседи – Турция, Гърция.., и България?! И този сценарий на  “великите сили” се разиграва съвсем не за първи път! А ние, защо се държим като ПУТКИ и си мълчим?! Аз не искам отново и отново онези мръсници във ВАШИНГТОН, ПАРИЖ и ЛОНДОН да ме ПРЕЕБАВАТ!!!

 

 image

 

  1. В ЛОНДОН, и ПАРИЖ, и ВАШИНГТОН БЪЛГАРСКИТЕ ЕМИГРАНТИ никога не са били “добре дошли”. ЕМИГРАНТИТЕ винаги са “заплаха”, като по-евтина работна ръка, за икономиките (особено, когато са в криза) на тези ПО-БОГАТИ от нашата страни. КАК разсъждават англичаните? “Някакви отрепки от някъде си идват тук да ни точат социалните блага, които и без това всяка година се орязват от всяко ново правителство – било консрватори, било лейбъристи... И защо ние трябва да храним с данъците си тези отрепки, след като нашите колани всяка година се затягат? Ние имаме квалификации и образование, но за нас работа няма, щото искаме много, а работодателите наемат някакви маймуни, съгласни да им работят за жълти стотинки ... РЕШЕНИЕТО Е ПРОСТО: – ЧУЖДЕНЦИТЕ – ВЪН!”

 

 

 

 

Ето така разсъждават обикновените англичани, норвежци, французи, швейцарци...,ние, емигрантите – пришелци им подяждаме залъка... Такава е абсолютната ИСТИНА!!! Не си кривете душите и не четет Библията като дявола!

 

 

 

 

 

След като БЪЛГАРИТЕ СА НЕЖЕЛАНИ в много от БОГАТИТЕ СТРАНИ на ЕС, дори и в Америка, защо ние трябва да ПРИЕМАМЕ ГОСТОПРИЕМНО СИРИЙЦИ, АФГАНЦИ и пр. НАТРАПНИЦИ? Ние сме християни, и няма да ги оставим гладни, без покрив и дрехи, но “БИГ БРАДЪР” просто се изгарври с християнските ни добродетели! Защото, тези хора не са станали доброволно БЕЖАНЦИ и не искат да ни се натрапват.., затова нека онези, КОИТО РАЗПАЛВАТ РЕДОВНО ВОЙНИ, те да ПЛАТЯТ за изхранването им! И да си ги приберат или у дома им, иликрай ПОТОМАК РИВЪР, или край Сена, или край ТАУЪР БРИДЖ!!!

 




Гласувай:
15


Вълнообразно


1. bojinkata - Абсолютен + ти сложих. А този ано...
18.11.2013 12:40
Абсолютен + ти сложих. А този анонимния отгоре, като ги иска тези нашественици, да си ги прибере у тях. Или е платен или зомби.
цитирай
2. kbalenciaga - Страшно е това, което чака България
18.11.2013 15:19
"Нелегалните емигранти, представяни за бежанци не могат да стигнат до България без знанието на турското разузнаване. Има няколко особености на тези хора, което ме кара да се съмнявам в истинската им мисия.

Първо, почти всички от тях са сунити. Не знам да има между тях бягащи християни, алуити, друзи или пък кюрди.

Второ, много от пристигащите са жени с деца, но без мъже. Въпросът е - къде са мъжете – за нас отговорът е много важен. Ако се окаже, че мъжете им са джихадисти и се бият сега в Сирия, какво ще стане, ако дадем статут и легализираме у нас престоя на семействата им, когато джихадистите се върнат? Това е огромен проблем. Жените, които съм виждал почти всичките са с хиджаби, с тази типична забрадка, която покрива цялата коса. Тя е характерна за жени, които са под влиянието на радикалния ислям. Това е знак, че са готови да се подчинят на ислямистите. В Сирия много жени не носят хиджаб, а идващи на такива у нас говори, че може да са от ислямистки фамилии, а това е важно да се знае.

За да се убедите, в това, което говоря идете около джамията в центъра на София и ще видите, че е пълно с чернокожи бежанци. В Сирия не живеят чернокожи, и ако се дава статут на такива съмнителни лица е опасно. Ако сега в Сирия има чернокожи, то те са джихадисти. Именно Турция разреши на такива елементи да преминат от над 30 държави през нейна територия. Трябва да сме много внимателни с тези хора и самият факт, че са ги пуснали да дойдат до самата столица на България е много рисков и опасен. Може би граничи и с национална провокация. Това е грешка на правителството на Орешарски, показват, че все едно няма държава."
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: deathmetalverses
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 9571780
Постинги: 3153
Коментари: 5645
Гласове: 58744
Спечели и ти от своя блог!