Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
26.07.2013 11:39 - РЕВОЛЮЦИОННИТЕ ПРОМЕНИ, от КОИТО СЕ НУЖДАЕМ - ДА СТАНЕМ ТВОРЦИ на СЪДБАТА СИ!
Автор: deathmetalverses Категория: Политика   
Прочетен: 1201 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 26.07.2013 11:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ЕЛАТЕ да ги обсъдим в неделя, пред паметника на ЛЕВСКИ в парка "БУНАРДЖИК", град Пловдив, от 11 часа; Тук - НЯКОИ от ключовите положения в платформата на ГД "С ЛЮБОВ - за БЪЛГАРИЯ! БЪЛГАРСКО ИКОНОМИЧЕСКО ЧУДО":

ЗА ДА ИМА ИКОНОМИЧЕСКИ ПРОСПЕРИТЕТ и СОЦИАЛЕН МИР: две изключително ВАЖНИ и сложни ГЛАВНИ ЗАДАЧИ:   I. СЪСИПНИЦИТЕ на БЪЛГАРИЯ (от УКАЗ 56 насам) са ПУБЛИЧНО ИЗВЕСТНИ, и ТРЯБВА да бъдат НАКАЗАНИ, НО: съобразно вината си и закона, а не чрез ЛИНЧ, БЕСИЛКИ и РАЗСТРЕЛИ (с какво сме по-добри от комунисти, фашисти и нацисти, ако действаме като тях спрямо ВРАГОВЕТЕ на НАРОДА?) II. УСПЕШНАТА БОРБА с ПРЕСТЪПНОСТТА, СИВАТА и ЧЕРНА ИКОНОМИКА се води не единствно с ПОЛИЦЕЙСКИ РЕПРЕСИИ, а чрез СЪЗДАВАНЕ на БЛАГОПРИЯТНИ УСЛОВИЯ за НАСЪРЧАВАНЕ на ПРЕДПРИЕМАЧЕСКИЯ ДУХ (ИНДИВИДУАЛНАТА ИНИЦИАТИВА) на хората (ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО)

1.РАЗПУСКАНЕ на ВСИЧКИ (ПАРЛАМЕНТАРНО ПРЕДСТАВЕНИ) ПАРТИИ, създадени след 10-ти ноември, чиито лидери са свързани с БКП, БЗНС – казионна, Отечествения фронт и Народната Милиция, особено доброволни сътрудници на Държавна сигурност – 6-ти отдел, и конфискация на имуществата им. Забрана за упражняване на политическа и икономическа дейност (като управители или членове на директорски бордове, експерти и консултанти в ОБЩИНСКИ, ДЪРЖАВНИ и ЧАСТНИ ФИРМИ)  за 10 г. напред  - на членовете на ръководствата им от републиканско и общинско равнище (настоящи и бивши – след 10.11.1989 г.). 2. РАЗСЕКРЕТЯВАНЕ на всички досиета на доброволните сътрудници на 6-ти отдел на ДС и оповестяване на имената им. Да знаем КОИ са ИСТИНСКИТЕ ВРАГОВЕ на НАРОДА! РАЗСЛЕДВАНЕ (за УМИШЛЕНИЯ ГЕНОЦИД спрямо БЪЛГАРСКИЯ НАРОД няма ДАВНОСТ!) как са натрупали своя “първия милион” всички лидери на борчески групировки (и техните наследници днес), скандални фондации (“БЪДЕЩЕ за БЪЛГАРИЯ”, “САПИО”..), фалирали “кредитни милионери” и бивши банкери (АГРОБИЗНЕС БАНК, ТУРИСТСПОРТ БАНК, ПЪРВА ЧАСТНА БАНКА..) и предприемачи – за които има публикации в пресата и съмнения, че са ПЕРАЧИ на ОБЩОНАРОДНИ, “червени” пари, които стартираха бизнеса си  в мъглата след Указ 56. 3. ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ на ПРАВОТО на НАЕМНИТЕ РАБОТНИЦИ да създават свои професионални организации за защита на интересите им от работодателски произвол във ВСИЧКИ ЧАСТНИ ФИРМИ; Дори един наемен работник да имаш, той има право да членува в профсъюз, който да му осигурява правна помощ и закрила на интересите и правата, за да няма работодателски произвол, при възникване на конфликт, НО – ДИАЛОГ, без страх и заплахи!!! ЯКИ ГЛОБИ за работодатели, които уволняват БЕЗ ОБЯСНЕНИЕ профсъюзни членове и работници, които са в трудово-правен спор с тях (каквото е положението сега).     4. ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ и ПРОПОРЦИОНАЛНА ИЗБИРАТЕЛНА СИСТЕМА, E-government, граждански експертни съвети към общините за всеки различен въпрос, ежеседмични електронни референдуми  – чрез ЕГН и получаване на безплатен ЕЛЕКТРОНЕН ПОДПИС в МВР - НА ОБЩИНСКО РАВНИЩЕ, където връзката избирател-политик е най-тясна и гражданският контрол не може да бъде ОПОРОЧЕН! И понеже ВРЪЗКАТА по-нагоре се губи – на държавно равнище: ПРЕДСТАВИТЕЛНА ДЕМОКРАЦИЯ и МАЖОРИТАРЕН ВОТ; ПАРТИИ – само на национално равнище, на общинско се избират ЛИЧНОСТИ, които създават МЕНИДЖЪРСКИ ЕКИПИ, които да управляват ОБЩИНАТА КАТО ПУБЛИЧНА ФИРМА, със специфични социални отговорности и задължения.  
5. ВЪВ ВРЪЗКА с II.: Основната задача на всяко национално правителство е да насърчава местния ДРЕБЕН и СРЕДЕН ПРЕДПРИЕМАЧ да разкрива НОВИ РАБОТНИ МЕСТА, разширявайки своя съществуващ вече бизнес. ГЛАДНИТЕ ХОРА МОГАТ и трябва да бъдат НАХРАНЕНИ, но не чрез социални помощи, защото ДЪРЖАВАТА не е БЛАГОТВОРИТЕЛНО ДРУЖЕСТВО, а чрез насърчаване на предприемаческия дух и творческите им инициативи – достъпни и лесни за възстановяване бизнес и иновационни кредити за техните проекти, които се получават в ОБЩИНАТА, (БЮРАТА ПО ТРУДА СА КОРУПЦИОННИ ГНЕЗДА и НЕ ДАВАТ НИКОМУ РАБОТА, затова СЕ ЗАКРИВАТ и функциите им се изземват от общинските власти (служби), чиито служители имат ФИНАНСОВ ИНТЕРЕС да НАМЕРЯТ РАБОТА или КРЕДИТ за бизнес проект, на БЕЗРАБОТНИТЕ от ТАЗИ ОБЩИНА!!!) и с помощта на общински служители (които ги консултират при изработката на бизнес план и маркетингово проучване, преминава се и през курс за ръководене на фирма в областта, където е проектът; без тези три компонента всеки начинаещ бизнес е обречен на гибел); Познавам хора, които имат страхотни бизнес идеи или творчески проекти, но нямат какво да заложат пред банките, за да получат кредит. И какво правим тогава? – Тези хора да мрат от глад ли, при положение, че могат да разкрият НОВИ РАБОТНИ МЕСТА, или да бягат в чужбина, където ще плодоносят за чужди държавни хазни? Разбира се, от всяко дърво свирка не става и не всички ще издържат дълго на конкуренцията в своя бранш.............



Гласувай:
7


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: deathmetalverses
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 9635115
Постинги: 3153
Коментари: 5645
Гласове: 58760
Спечели и ти от своя блог!