Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
30.06.2013 10:51 - Защо не искате да ЧУЕТЕ ГЛАСА на РАЗУМА? Дайте ми ТРИБУНА да оглася РЕЦЕПТА за БГ икономическо чудо!
Автор: deathmetalverses Категория: Политика   
Прочетен: 6891 Коментари: 5 Гласове:
34

Последна промяна: 03.07.2013 08:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Докога ще гледате по телевизиите едни и същи ГЬОНСУРАТИ да говорят глупости? Те не мислят с ГЛАВИТЕ си, но са платени да говорят общи приказки, рекламиращи тази или онази икономическа групировка, а истинските ПРОФЕСИОНАЛИСТИ и ХОРА С ИДЕИ за РЕАЛНО ПРИЛОЖИМА в ЖИВОТА ПРОМЯНА обикновено нямат пари за ТВ ВРЕМЕ или ТОПЛИ ВРЪЗКИ с ЖУРНАЛИСТ(к)И, и са държани в ИЗОЛАЦИЯ. Аз съм ПРАГМАТИК и РОДОЛЮБЕЦ, който иска просто да Ви предложи (НЕ ИСКАМ ПАРИ ЗА ТОВА, да се ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАМ материално, но всички ДРУГИ - представени и НЕПРЕДСТАВЕНИ в парламента - искат!!!) - моята икономическа експертна РЕЦЕПТА, реално приложима в живота, съобразена със ситуацията и условията в България, за ВЪЗРАЖДАНЕТО на страната и обществото ни от пепелта. МОЛЯ,  не говорете, че НЯМА РОДОЛЮБИВИ МИСЛЕЩИ МЛАДИ ХОРА, които да предложат РЕАЛНО ПРИЛОЖИМА в ЖИВОТА КРАТКО- , СРЕДНО- и ДЪЛГОСРОЧНА ПРОГРАМА, СТРАТЕГИЯ и ТАКТИКИ, подкрепени с конкретен, изпитан в живота, от миналия ОПИТ на други страни и народи, ДАЛ ПОЛОЖИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ, икономически и социален НАУЧЕН ИНСТРУМЕНТАРИУМ, за да ПРОМЕНИМ  З А Е Д Н О съдбата си към ПО-ДОБРО!!!
"Една лястовица пролет не прави",  както е казал мъдрият наш народ, а също така и "Два мозъка мислят винаги по-добре от един" - т.е. аз не страдам от мания за величие, нито се смятам за "гений" (като г-н ДЯНКОВ, С. !!!); аз не съм нито проф. ДЖОН МЕЙНАРД КЕЙНС, нито АЛФРЕД МАРШАЛ, нито ЛЕШЕК БАЛЦЕРОВИЧ..,  , но просто един млад български икономист, който  17 години поред пише писма с РАЗУМНИ ПРЕПОРЪКИ до всички наши досегашни правителства, КАКВИ ГРЕШКИ ПРАВЯТ, предлагайки ПО-ДОБРИ РЕШЕНИЯ, но те ВИСОКОМЕРНО не пожелаха дори да ми отговорят  - и ЗАКОНОМЕРНО ПАДНАХА ОТ ВЛАСТ, защото се подиграха с избирателите си и ПРЕЕБАХА народната любов, надеждите за ПРОМЯНА към НОРМАЛЕН ЖИВОТ. (Пример: ИМА ДВЕ МОИ ПИСМА до премиера ИВАН КОСТОВ, предполагам - в архива на МС, и в двете предложих "БЪЛГАРСКИЯ ВЕЛИКДЕН" - да покани МЛАДИТЕ БЪЛГАРИ, доказали се в чужбина и учили там, да НАПРАВЯТ БЕЗВЪЗМЕЗДНО НЕЩО за страната си.
Но лично от него отговор никакъв не получих...)
За съжаление, моят ГЛАС не може да бъде чут близо две десетилетия, т.к. зад мене не стоят ИКОНОМИЧЕСКИ ГРУПИРОВКИ, които да ми плащат ТВ ИЗЯВИТЕ и рекламно-агитационните материали (PR-a !!!); А, по призива на президента ДЖОН КЕНЕДИ, аз мога да направя ДОСТА МНОГО ПОЛЕЗНИ НЕЩА за ВАС и за моята РОДИНА, без да търся облаги от "кацата с държавния мед" или слава!!!
ОНЗИ, който иска да му гласувам доверие да ЗАЩИТАВА и ПРЕДСТАВЛЯВА моите ПРАВА, СВОБОДИ и ИНТЕРЕСИ (напр. общински съветник, кмет, депутат, съдия, прокурор, квартално ченге...), ТОЙ трябва да търси ПОСТОЯННО ЖИВА връзка с мен (а не аз да му се моля да ме приемат неговите СЕКРЕТАРКИ - след няколко месеца, ако имам проблеми "на пожар")  и да ме пита за моето мнение; МОДЕРНИТЕ ВИСОКИ ТЕЛЕКОМУНИКАЦИОННИ и ИНТЕРНЕТ ТЕХНОЛОГИИ могат да помогнат изключително много в тази насока, за реализация на ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ и ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО.

М.г., през април и май се опитах да създам тук ГРАЖДАНСКО ДВИЖЕНИЕ "С ЛЮБОВ - ЗА БЪЛГАРИЯ! БЪЛГАРСКО ИКОНОМИЧЕСКО ЧУДО. НИЕ МОЖЕМ - ЗАЕДНО!" Но т.к. нямах пари никакви, понеже зад мене не стоят ИКОНОМИЧЕСКИ ГРУПИРОВКИ с тъмно минало, сенчесто настояще и ЗВЕЗДНО ("ПОЧТЕНО"!!!) БЪДЕЩЕ, нищо не стана; защото трябват ПАРИ и ТОПЛИ ВРЪЗКИ с медийните собственици и "звезди"   за ОГЛАСА на ВСЯКА ПОЛЗОТВОРНА ИДЕЯ; Докато аз Ви предлагам ЦЯЛА ПРОГРАМА, етапи по етап, за КОРЕННИ РЕФОРМИ - в краткосрочен, средносрочен и дългосрочен план, които могат да поставят НАЧАЛОТО на края на ПРОПАДАНЕТО в бездънната яма на демографската, културна и икономическа КАТАСТРОФИ .
БЪЛГАРИТЕ не ТРЯБВА да изчезнат като НАРОД!
Макар че всички наши "ДОБРИ СЪСЕДИ" и "ГОЛЕМИ БРАТЯ" желаят именно това, от Берлинската конференция (1878-ма) насам ...

"REQUIEM FOR THE INDIFFERENT" на EPICA - full album ; "ARS AETERNA - VITAE BREVIS" - не искам да си цапам ръцете с кръвта на гнусните "български" политици, които до един служат на ЧУЖДИ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ и заслужават ПУБЛИЧЕН РАЗСТРЕЛ или БЕСИЛКА!!!
А аз, икономистът - професионалист, който има РЕАЛНО ПРИЛОЖИМА в живота РЕЦЕПТА за ИКОНОМИЧЕСКО ЧУДО, понеже нямам пари да си купя ВРЕМЕ в ТВ ЕФИР, за да я ОГЛАСЯ, съм принуден да си мълча и да не мога да ДОПРИНЕСА по никакъв начин за ПРОСПЕРИТЕТА на МОЯ народ и ДЪРЖАВА!!!
Никой не ми дава шанс да се ИЗКАЖА, и да покажа, какво МОГА, но твърдят, че нямало МИСЛЕЩИ и МОЖЕЩИ МЛАДИ ХОРА - ПРОФЕСИОНАЛИСТИ в БЪЛГАРИЯ! ОБИДЕН съм на цялата наша МУТРЕНСКА "политическа класа" и техните кукли на конци в "националните" ТВ, "свободни" многотиражки и "звездните" мутреси-манекенки-чалга певици и гейове - НЕПУШАЧИ на високи постове (които,  обаче, ШМЪРКАТ КОКАИНОВИ "МАГИСТРАЛИ" - до един!!!), управляващи БГ културата, органите за държавна сигурност и общественото образование или здравеопазване!!!
Може би ТУК  трябва да дойдат ТАЛИБАНИТЕ, ХУНВЕЙБИНИТЕ и ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ, за да ни СПАСЯТ от цялата тази ГМЕЖ?!
Ех, докога този народ ще очаква някой да дойде - и то: ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОТВЪН!!! - за да му реши проблемите?! "СПАСЕНИЕТО на давещия се е в собствените му ръце",
казали са го  и Исус Христос, и един мъдър латинец...
МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ, ХОРА! ЕМОЦИИТЕ са ВИНАГИ ЛОШ СЪВЕТНИК - не им робувайте!   МОЛЯ!!!
ДАЙТЕ ми ШАНС - или малко финансова подкрепа, за да си купя ТВ ВРЕМЕ - и да ОГЛАСЯ МОЯТА РЕАЛНО ПРИЛОЖИМА в ЖИВОТА ПРОГРАМА - РЕЦЕПТА за БЪЛГАРСКО ИКОНОМИЧЕСКО ЧУДО!!!
МОЖЕ пък и ДА ВИ ХАРЕСА..........?!
                   


ХА! БИ ТРЯБВАЛО ДА ИМАМ ТРИ (3 !!!) коментара, само че къде са? Аз не съм ги трил!




Гласувай:
34


Вълнообразно


1. deathmetalverses - АЗ съм ВРАГ на ТОТАЛИТАРИЗМА -
30.06.2013 11:46
в МИСЛЕНЕТО, ПОВЕДЕНИЕТО на хората и като политически режими - независимо, как се нарича: социализъм, национал-социализъм, фашизъм, маоизъм-марксизъм-сталинизъм..., или сегрегация, апартейд, глобално ЗАТВОРЕНО гражданско общество... ПОЛИТИКЪТ трябва да ГРАДИ! Като ЧУВА ГЛАСА на хората, които са го избрали, за да защитава интересите и правата им - както и на другите, които не са зад него. Всеки ПРОБЛЕМ, преди да бъде разрешен, ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОГЛЕДАН от всички страни, защото обикновено е цял комплекс от противоречия, които са свързани с други проблеми; "ТРИ ПЪТИ МЕРИ - един път режи", както е казал мъдрият наш народ. ПОЛИТИЯТА е ИЗКУСТВО и НАУКА за управление на държавата, ДЪРЖАВНИКЪТ с научен инструментариум да направиПО МИРЕН (ДЕМОКРАТИЧЕН!!!) път така, че ВЪЗМОЖНО най-малко ГРАЖДАНИ да бъдат НЕДОВОЛНИ от РАБОТАТА на ДЪРЖАВНИТЕ И МЕСТНИ ОРГАНИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ и ИНСТИТУЦИИТЕ (защото винаги ще има недоволни от който и да е на власт - това е напълно нормално!!!).
Сър Уинстън Чърчил казва: "Избираме съзнателно ДЕМОКРАЦИЯТА ПРЕД ДИКТАТУРАТА, не защото е СЪВЪРШЕНАТА СИСТЕМА, а за да можем по мирен начин, без кръвопролитие и сътресения, да реформираме НЕДОСТАТЪЦИТЕ на тази политическа система". ПОМИСЛЕТЕ какво можете ВИЕ да направите за ПРОСПЕРИТЕТА на БЪЛГАРИЯ, преди да искате НЕЩО от тази държава да направи за Вас! (Перифразирам Джон Ф. Кенеди) Перифразирам и Адолф Хитлер: "БЪЛГАРИНЪТ трябва да гледа на БЪЛГАРИНА като на ДРУГАР по НАРОД (за да има СИГУРНО БЪДЕЩЕ за тази нация)";
цитирай
2. анонимен - Доста задълбочено си разсъждавал.
30.06.2013 20:13
Xаресва ми как разсъждаваш.
цитирай
3. getmans1 - а интернет не ти ли върши работа?
01.07.2013 08:33
Виждаш какви работи върши по света,правителства сваля, революции вдига и т.н. и т.н.
Архимед е казал; "Дайте ми опорна точка и аз ще повдигна Земята" а не е казал; "Дайте ми пари и аз ще ви намеря опорна точка и ще повдигна Земята"
А сегашни "Архимедовци" ми искат пари за да ми направят живота по-добър, и нали всеки четири години точно това правим, даваме власт т.е. пари и ни оправят но не както ни се иска а както на тях им е удобно.
Точно интернет е трибуната която ще ти свърши работа, точно тук ще намериш както подръжници така и критици няма значение но все пак тук публиката като цяло е по-интилигентната част от обществото.

Дори и аз, простия графоман покрай умните ще те подкрепя или отхвърля, всичко останало зависи само и единствено от теб, покажи че знаеш покажи че можиш и парите и подкрепата ще дойдат съвсем по естествен начин.

Всичко друго, Е НЕ, МЕРСИ!
цитирай
4. key5 - МОЛЯ!!! ДАЙТЕ ми ШАНС - или малко ...
03.07.2013 10:38
deathmetalverses написа:
МОЛЯ!!!
ДАЙТЕ ми ШАНС - или малко финансова подкрепа, за да си купя ТВ ВРЕМЕ - и да ОГЛАСЯ МОЯТА РЕАЛНО ПРИЛОЖИМА в ЖИВОТА ПРОГРАМА


Първо - защо се молиш след като си убеден че си прав.
Второ - имаш шанс да прокламираш идеите и вижданията си.

Начало на една идея можеш да поставиш и без финансова подкрепа, трябват ти само съидейници и достъп до широка публичност а тя не е само ТВ време което никой няма да гледа защото има нещо "по-интересно" по другия канал.

Поздрав и успех.
цитирай
5. diamant1965 - Привет!
04.07.2013 19:20
Съгласна съм с мнението на по-горе коментиралите. Мислех да кажа долу-горе същото по-рано, но нещо не ми се показваше опцията за писане на коментари. Но истината е тази - интернет дава несравнимо повече шансове, и то безплатни, за популяризиране на всякакви идеи. Възползвай се и ... УСПЕХ!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: deathmetalverses
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 9570603
Постинги: 3153
Коментари: 5645
Гласове: 58744
Спечели и ти от своя блог!