Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
24.02.2013 14:28 - НАРОДЕН СЪД за СЪСИПНИЦИТЕ на БЪЛГАРИЯ (препечатка на моя статия от юли 2012 г.)
Автор: deathmetalverses Категория: Политика   
Прочетен: 1418 Коментари: 1 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
07.07.2012 10:00 - НАРОДЕН СЪД за СЪСИПНИЦИТЕ на БЪЛГАРИЯ след УКАЗ 56! Няма ДАВНОСТ за престъплението ГЕНОЦИД! Автор: deathmetalverses Категория: Политика   image
Прочетен: 236 Коментари: 1 Гласове:
10


Партия "С ЛЮБОВ - за България! - Б И Ч ("БЪЛГАРСКО ИКОНОМИЧЕСКО ЧУДО") предлага "НАРОДЕН СЪД" за всички СЪСИПНИЦИ на БЪЛГАРИЯ след "Указ 56 " - известните внуци на АБПФК, БКП, ОФ, БЗНС - казионна, комсомолци, чавдарчета и пионери, лидери и номенклатура на ДКМС, ТНТМ, БОК, Фондация "13 века България (Людмила Живкова)" и ЛИШАВАНЕ от политически права (да избират и бъдат избирани), както и от някои граждански права: да не могат да заемат ръководни позиции в частни и държавни фирми, в местната и централна власт или администрация - за всички СЛУЖИТЕЛИ и СЪТРУДНИЦИ на НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ!
Достъпът на бивши ченгета до държавната и местна власт или администрация трябва да бъде забранен! Защото, след пенсионирането си, или след изгонването им от системата  на МВР, те имат достатъчно добри отношения с криминално проявени лица, разполагат с поверителна информация от разработки, платени от джоба на данъкоплатеца - уж да го пазят от "престъпници" и да гарантират живота, здравето и сигурността му или имуществото,  - но всъщност се захващат  да изнудват политиците и честните бизнесмени с компромати, за да извлекат лична облага!
НЕ може и не трябва да има ДАВНОСТ за престъплението, наречено: 
"ГЕНОЦИД срещу собствения народ" !!!

НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ПЛАТИ НАЙ-СЕТНЕ за ОГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ (т.е. на всекиго един от нас, защото СУВЕРЕНЪТ е всеки един ГРАЖДАНИН в т.нар. ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО, към което уж се движим 23 г. и "изграждаме")!
НИКАКВИ РАЗХИЩЕНИЯ на държавни средства! ДЪРЖАВНИК е ОНЗИ, който притежава ИКОНОМИЧЕСКО МИСЛЕНЕ, ЛОГИКА и ПОВЕДЕНИЕ и може да прави РАЗУМЕН ИЗБОР между ИКОНОМИЧЕСКИ АЛТЕРНАТИВИ – където ПОЛЗАТА ЗА ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО е НАД интересите на ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ГРУПИРОВКИ, които са платили ПРЕДИЗБОРНАТА му кампания !   НОВО Велико народно събрание, което да превърне БЪЛГАРИЯ в президентска република (няма смисъл изпълнителната власт и държавният глава да се дублират), никакви вицепрезиденти - председателят на НС поема задълженията на Държавен глава. в случай на инцидент, а ако и с него нещо се случи – председателят на Конституционния съд поема задълженията на Държавен глава.
НЯМАМЕ нужда от 240, но от 28 (колкото са областите!) народни представители, защото при политически режим на ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ОБЩИНАТА (местната власт) има ГЛАВНА РОЛЯ, централното управление е ФУНКЦИЯ на ОБЩИНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ.
ГРАЖДАНИНЪТ има право да упражнява КОНТРОЛ ВЪРХУ дейността на ПОЛИТИЦИТЕ по всяко време, вкл. по ЕЛЕКТРОНЕН ПЪТ, а политикът е длъжен да се отчита периодично пред онези, които са го избрали да ОБЛЕКЧАВА ЖИВОТА и ДЕЙНОСТТА ИМ в местната или държавна администрация и власт, органи на управление.  
  Някой трябва да бъде наказан, за толкова години разхищения и безстопанственост, корупция и кражби!    ХЛЯБ И РАБОТА ЗА ВСИЧКИ, които желаят да се трудят в РОДИНАТА си и за БЛАГОТО на БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, независимо към коя етническа или религиозна група принадлежат!

ОТКРИТ и ЧЕСТЕН ДИАЛОГ по всяко време между МЕСТНАТА ВЛАСТ, МЕСТНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ И ЦЕНТРАЛНАТА ВЛАСТ И ЦЕНТРАЛНА АДМИНИСТРАЦИЯ с предствителите на ДРЕБНИЯ БИЗНЕС и ГРАЖДАНИТЕ – ИЗБИРАТЕЛИ (чрез високите интернет и телекомуникационни технологии и виртуалните социални мрежи – РЕДОВНО ПРОВЕЖДАНЕ на РЕФЕРЕНДУМИ – с НОВАТА ЛИЧНА КАРТА или всеки ГРАЖДАНИН получава като БОНУС – ЕЛЕКТРОНЕН ПОДПИС (чип), с който може и да гласува на изборите и референдумите от домашния компютър или от смартфона).  
http://deathmetalverses.blog.bg/politika/2012/05/19/kakvo-moje-da-obedini-bylgarite-tvyrda-ryka-ili-amerikanska-.956146
http://deathmetalverses.blog.bg/politika/2012/05/24/dvijenie-s-liubov-za-bylgariia-bich-quot-programen-proekt-ch.958313
 (Toва са някои ескизи от проекта за програма)


Е, няма нужда да ги разстрелваме, защото не сме диваци, а стари европейци, така че: 1. Спокойно можем да ги лишим от похитеното с измами национално имущество и 2. Да ги лишим от политически права (да избират и да бъдат избирани) за няколко петилетки напред; Ако успеем да сторим това, и ЕС, и Чичо САМ ще похвалят Политическа партия “Б И Ч” - за успех в борбата с корупцията и организираната престъпност.   ВИНОВНИЦИТЕ за настоящата национална катастрофа са ИЗВЕСТНИ – почти всяка вечер последните 23 години най-нагло ни гледат от ТВ екран и ни дават акъл, как да се “оправим”, прехвърляйки си вината от един на друг; “Крадецът вика: – ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!”  Докога ще търпим лъжата на едни и същи наглеци и лицемери – опитни ВЪЖЕИГРАЧИ или добре забравени стари МУТРИ?! И защо няма НАКАЗАНИ? – Защото всички ТЕ са навързани! Няма НЕЗАВИСИМИ МЕДИИ в БЪЛГАРИЯ; Който плаща – той поръчва музиката, нали така?!  Няма НЕЗАВИСИМА СЪДЕБНА ВЛАСТ; А ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА и ЗАКОНОДАТЕЛНАТА власти изпълняват капризите на икономически “сенчести” структури, които са ПЛАТИЛИ предизборните им кампании.

СЪДИИ, ПРОКУРОРИ, ПОЛИЦЕЙСКИ НАЧАЛНИЦИ - и те трябва да бъдат избирани от ГРАЖДАНСКОТО ОБЩЕСТВО - за да ни служат!
  “СИТИЯТ на ГЛАДНИЯТ не вярва – и никога няма да повярва, докато не изпадне в неговото положение; а, за да се разберат – им трябва или ПРЕВОДАЧ, или ОБЩ ЕЗИК – защото говорят на различни ... диалекти”.  



Гласувай:
12


Вълнообразно


1. shout - Геноцид над България
24.02.2013 23:59
Геноцидът над България е вече над 23 години! В какво се изразява:
- тотално ограбване на всички нива на материалните богатства
- разпродажба на печеливши и по-малко печеливши предприятия на БЕЗЦЕНИЦА, като някои от тях доведени до фалит, други с изкуствено понижена цена
- допускане на чужди фирми да управляват елпреносната мрежа, нещо което трябва в малка държава като България да е 100 % държавно и съответно МОНОПОЛИЗИРАНЕ И ЛИПСА НА КОНТРОЛ
- ВЪВЕЖДАНЕ НА ВРЕДНИ СЪСТАВКИ В ХРАНИТЕ И НАПИТКИТЕ - различни Е-та, аспартам, тефлон, флуорид, оцветители, набухватели, коагулатори и т.н.
- разбиване на мед. обслужване, образование,
- ОТ 2006 ГОДИНА ПРЪСКАНЕ НА ТЕЖКИ МЕТАЛИ, КАНЦЕРОГЕННИ ВИРУСИ И ДР. ОТРОВИ НАРЕЧЕНИ КЕМТРЕЙЛС ОТ НИСКО ЛЕТЯЩИ САМОЛЕТИ на населението, наречено ЛОШ МАТРЯЛ. През управлението на Буда ДЕНОНОЩНО!!!! САМО ЗА ТОВА ПОСЛЕДНИТЕ 2 ПРАВИТЕЛСТВА ТРЯБВА ДА СА В ЗАТВОРА ДОЖИВОТНО!
Българският народ трябва да знае това и да решава ще търпи или не?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: deathmetalverses
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 9569360
Постинги: 3153
Коментари: 5645
Гласове: 58744
Спечели и ти от своя блог!