Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
03.08.2012 09:22 - ИСЛЯМЪТ - една педофилска религия (вж. Сура 65 Ат-Талак, ает 4 в Корана)
Автор: deathmetalverses Категория: Политика   
Прочетен: 4217 Коментари: 4 Гласове:
18

Последна промяна: 03.08.2012 10:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Ислямските учени разрешават детските бракове. Както ни е известно от достоверни източници - като хадисите на Бухари, Муслим, Насаи, Ибн Маджи , Табари - пророкът Мухаммад на 53 години взема за жена шест годишната Айша , като тя отсяда в дома му на 9. Според ШЕРИАТА детските бракове (което си е ЖИВА ПЕДОФИЛИЯ!!!) са допустими при съгласието на бащата на момичето (на всяка възраст), а сексът е разрешен от 9-12 годишна възраст (след настъпването на първата менструация и оформлението на вторичните полови белези). “Сахих Бухари”:
Глава 1142: Заключение брачного договора пророка, да благословит его Аллах и приветствует, с "Аишей, её приезд в Медину и его женитьба на ней’.
1515 (3894). Сообщается, что "Аиша, да будет доволен ею Аллах, сказала:
«Мой брачный договор с пророком, да благословит его Аллах и приветствует, был заключён, когда мне исполнилось шесть лет. Потом мы приехали в Медину и остановились (в квартале) Бану аль-Харис бин Хазрадж. После этого я заболела, и у меня выпали волосы, а потом они снова отросли. (Однажды, когда) я качалась на качелях вместе с моими подругами, моя мать Умм Руман пришла ко мне и громко позвала меня, а я подошла к ней, не зная, чего она хотела. Она взяла меня за руку и привела к дверям дома. Я тяжело дышала, а когда моё дыхание стало успокаиваться, она взяла немного воды и протёрла мне лицо и голову, после чего ввела меня в дом. В этом доме находились женщины из числа ансаров, которые стали говорить: "(Желаем тебе) блага, благословения (Аллаха) и удачи!" И (моя мать) передала меня (этим женщинам), которые приготовили меня (к свадьбе), а утром пришёл посланник Аллаха, да благословит его Аллах и приветствует, и (моя мать) передала меня ему, а было мне тогда девять лет».

 В Корана е записано - Сура 65, аят 4
4. А за онези от жените ви, които изгубят надежда за месечното кръвотечение, ако се съмнявате, срокът им е три месеца, [също] и за онези, които все още нямат кръвотечение. А за бременните срокът е, докато родят. За онзи, който се бои от Аллах, Той ще облекчи неговото дело.

Това правило се отнася за развод - да се изчака три месеца за да се разбере дали са бременни съпругите. Три месеца се изчаква и когато „ онези" нямат кръвотечение!
Изключително „елегантно” местоимение в неопределителна форма!!!
Ясно е, че с местоимението „онези, които все още нямат кръвотечение" са деца!
В случая става въпрос за деца, които са били женени / щом става въпрос за развод с тях / !
Това е пример, че педофилията се налага чрез религия!!!

Знаем, че за Исляма е характерна и Полигамията. Това е записано в Корана .
Сура 4, аят 3 и 129 –
3. А ако ви е страх, че няма да сте справедливи към сираците, [ако се ожените за тях,] встъпвайте в брак с онези от жените, които харесвате две и три, и четири. А ако ви е страх, че няма да сте справедливи с една или с [пленнички] владени от десницата ви. Това е най-малкото, за да не се отклоните.
129. И не ще съумеете да сте справедливи към жените [си], дори да се стремите. И не се увличайте всецяло по една, та да оставите друга висяща. И ако помирявате и сте богобоязливи Аллах е опрощаващ, милосърден.


( “Висяща” e жената, чийто съпруг не общува с нея, но не й дава развод.)
За разлика от всички мюсюлмани / имащи право само на четири жени /, Пророка Мохамед има 11 / единайсет / жени !!!
Сунната още не е преведена на български език. За мен това се прави съзнателно и то главно , за да не се показват неудобните записи за промените в Корана! Макар, че Суннитите без Сунна / огромната част от мюсюлманите са Суннити / е нещо като християни без Евангелие! Канонът на Сунитските хадисите / преданията / от Сунната е приет около три века след смъртта на Мохамед и включва шест колекции от събирачи на хадиси – Сахих Бухари, Сахих Муслим, Сунан Аби Дауд, Сунан ал-Тиримизи, Сунан ал-Сугара и Сунан Ибн Маджа. Суннитите считат хадисите на Бухари и Муслим за най-надеждни!
Бухари , том 1, книга 5, хадис, номер 268
Разказва Куатада -
Пророкът използва да посети всичките си жени в кръг, по време на деня и нощта и те бяха единайсет на брой. Попитах Анас, „ има ли Пророка сили за това?” Анас отговори: „Ние можем да кажем, че на Пророка е дадена силата за тридесет (мъже)."
Източник -
http://www.usc.edu/schools/college/crcc/engagement/resources/texts/muslim/hadith/bukhari/005.sbt.html
Любимата жена на Пророка Мохамед е Аиша. Всички жени, за които се е женил Мохамед са били преди това омъжени. Само Аиша е била дете и съответно девственна.

Муслим, Книга за брак / Kitab Al-Nikah /, номер 3311:
Аиша (Аллах бе доволен от нея) съобщила това на Апостола на Аллах (да бъде мир над него), че се оженила, когато била на седем години, и той я взел в къщата си като невеста, когато тя става на девет, и с нея били куклите, и когато той (Светия Пророк) почина тя била на осемнадесет години.

Източник -
http://www.islamicpulse.com/hadith/sahih_muslim/sahih_muslim_book_08_number_3311
Други линкове доказващи твърдението.
Бухари - Том 7, Книга 62, номер 64
Разказва "Aisha: Пророкът се ожени за нея, когато тя беше на шест години и той консумиран брака си, когато тя е на девет години, а след това тя остана с него в продължение на девет години (т.е. до смъртта му).

Източник –
http://www.usc.edu/schools/college/crcc/engagement/resources/texts/muslim/hadith/bukhari/062.sbt.html#007.062.064
Самият Мохамед чистосърдечно признава:
Бухари - Том 3, Книга 47, Номер 755:
…Тогава той каза за нея, "Не ме боли по отношение на Айша, като Божествено вдъхновение не идват при мен на някое от леглата с изключение на Айша…"

Източник -
http://www.usc.edu/schools/college/crcc/engagement/resources/texts/muslim/hadith/bukhari/047.sbt.html
Това е педофилия в най-чистия си вид! Забележете кога идва Божественото вдъхновение при Пророка !!!
Сахих Муслим книга 8, хадис номер 3310.
"A"isha (Аллах да бъде доволен от нея) съобщи: Апостолът на Аллах (да бъде мир над него) се ожени за мен, когато бях на шест години, и е приет у дома си, когато бях на девет години.
htИзточник -
http://www.islamicpulse.com/hadith/sahih_muslim/sahih_muslim_book_08_number_3310

-Сунан Абу Дауд том.3 номер.4915 p.1374
Aиша разказва: Апостолът на Аллах (да бъде мир над него) се ожени за мен, когато бях на седем или шест…. и той заживя с мен, когато бях на девет.


Източни -
http://www.muslimhope.com/AbuDawud.htm

Тук виждаме първите трима най-уважавани събирачи на хадиси от Сунната!!!
И твърдят едно и също - Пророкът е Педофил!
За мен не остава друго, освен да се съглася с тях!
- Кой ще ги обвини в лъжа?
И още, в по-кратък вид –

1. - " Bukhari vol.5 book 58 Numer .236
http://www.newtrendmag.org/bukhari58.htm
Khadija починал три години преди пророка да тръгнае към Медина. Той остана там в продължение на две години и след това се е оженил за Аишa, когато тя бе момиче на шест години, а консумира брака, когато е била на девет години.

2 . - Bukhari Volume 5, Book 58, Number 234
http://www.newtrendmag.org/bukhari58.htm
Аиша разказва - Пророкът се сгоди за мен, когато бях момиче от шест (години). …. Неочаквано Апостола на Аллах дойде при мене в предобед и моята майка ме предаде на него и по онова време аз бях момиче на девет годишна възраст.

3.- Bukhari Volume 7, Book 62, Number 163.
http://cwis.usc.edu/dept/MSA/fundamentals/...tml#007.062.163
Аиша разказва - …как едно малко момиченце (което не е достигнало възрастта на пубертета) …

4. - Sahih Muslim Book 031, Number 5981.
http://www.usc.edu/schools/college/crcc/engagement/resources/texts/muslim/hadith/muslim/031.smt.html
5981 - Аиша разказва, че тя да си играе с кукли в присъствието на Пратеника на Аллах (да бъде мир над него) и когато нейния Партньор дойде при нея …
5982 – Този хадис бе разказан с пълномощието на Hisham, с верига от разказвачи, в един лек вариант на текста.

5. - Sunan Abu Dawud vol.2 no.2116 p.569
http://www.muslimhope.com/AbuDawud.htm
Аиша разказва - Апостолът на Аллах ( да бъде мир над него) се ожени за мен, когато бях на седем години. За разказвач Sulaiman каза: или шест години. Той имаше имаше полово сношение с мен, когато бях на девет години.

6. - Sunan Abu Dawud vol.3 no.4913 p.1373
http://www.muslimhope.com/AbuDawud.htm
Аиша играше с кукли и с други момичета. Когато Мохамед дойде в другите момичета излязоха, и когато Мохамед излезе, те се върнаха.

7. - Sunan Abu Dawud vol.3 no.4917 p.1374
http://www.muslimhope.com/AbuDawud.htm
….После ме заведдоха при Апостола на Аллах (да бъде мир над него) и той заживя с мен, когато бях на девет.

8. – Историкът ibn Ishaq
http://www.wikiislam.com/wiki/Qur%27an,_Hadith_and_Scholars:Aisha
Аиша каза: Апостолът загина в обятията ми… Това се дължи на моето невежество и първата младост, че апостол умря в ръцете ми.

9. - Историкът al-Tabari
http://www.muslimhope.com/IslamIndex.htm#_Toc182642971

Аиша била на 6 (или 7) години, когато била омъжена, а бракът бил консумиран когато тя е била девет години. al-Tabari vol.9 p.129-131

Последните два линка са на арабски историци!!!
(Teкстът е зает от: http://forums.pravoslavie.bg/viewtopic.php?f=27&t=1924 )






Гласувай:
19


Вълнообразно


1. deathmetalverses - И нашите политици и ченгета се "борят" с педофилите - ама само онези, от НЕТА!
03.08.2012 09:35
А "зрелите" роми, помаци и турци от мъжки пол, които насилват малки деца?! ССтига ФАЛШ и ЛЪЖИ, че В БЪЛГАРИЯ от 21-ви век НЯМАЛО СЕКСУАЛНО РОБСТВО сред етническите малцинства! (Прочее, ТЕ много скоро ше станат МНОЗИНСТВО!!!)
А някой от вас, уважаеми колеги съблогери, да е живял с такива и да е слушал историите им за "сладките малки момиченца, обезкосмени отдолу", с които са се бракували?!
Ромите все още си купуват жените, ако някой не знае, че и помаците - също (в по-малките селца и паланки)!
цитирай
2. kostas - Джит - исляма е създаден от юдеите в противовест на православието .Католицизма е също техен продукт.
03.08.2012 10:16
Агресивноста , педофилията , хомосексуализма , робството и т . н . т . са техни общи черти ..От време оно действията и постъпките им са едни и същи ,но сега има интернет и цял свят разбира за грозната им същност!!!
цитирай
3. kralimarco - Нищо хубаво
03.08.2012 16:10
няма в исляма.
цитирай
4. deathmetalverses - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
04.08.2012 15:00
Връзката между Корана и Сунната се дава чрез Сура 33, аят 21 и това го знаят всички мюсюлмани -
21. Пратеника на Аллах е ПРЕКРАСЕН ОБРАЗЕЦ за всеки, който се надява на Аллах и на Сетния ден, и често споменава Аллах.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: deathmetalverses
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 9636733
Постинги: 3153
Коментари: 5645
Гласове: 58760
Спечели и ти от своя блог!