Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
30.07.2012 10:00 - Как ЕВРЕИТЕ разгромиха ХРИСТИЯНСТВОТО в Русия (следва: Как БОГ СТАЛИН роди Московската патриаршия, РПЦ)
Автор: deathmetalverses Категория: Политика   
Прочетен: 3452 Коментари: 2 Гласове:
14

Последна промяна: 30.07.2012 17:55

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
Свещеномъченик митрополит Владимир Богоявленски

imageСвещеномъченик епископ Гермоген
image
Япония, 1898 г. Бъдещият епископ Андроник Пермски и Архимандрит Сергий, жертви на еврейско-болшевишкия терор срещу Руската църква

Заграбили властта в Съветска Русия, с помощта на немски капитали, безправните по време на царизма ЕВРЕИ поведоха истинска РЕЛИГИОЗНА ВОЙНА срещу ХРИСТИЯНСТВОТО. За изтребването на свещениците и разрушаването на храмовете отговаряше ЕВРЕИНЪТ ИСАЙ ЛВОВИЧ ЙОФЕ – началник на Антирелигиозния отдел на ЧК (Общоруската извънредна комисия за борба със спекулата, саботажите и контрареволюцията – ВЧК-ОГПУ-ГПУ-НКВД-КГБ ......)
Като част от антирелигиозната си кампания в селцето Свияжеск еврейско-болшевиките разбойници издигат паметник на ... ЮДА ИСКАРИОТСКИ (!!!), който, съгласно евангелията, продава за 30 сребърника Иисус на стражниците на Йерусалимския Първосвещеник... Датският писател Халинг Келер, свидетел на откриването на този паметник (поредният монумент на човешката простотия! –ЗБС), разказва: “Местният съвет на депутатите дълго време спорил, на кого да издигне паметник; Луцифер – не споделял напълно комунистическите идеали; Каин – той пък бил прекалено митична личност; и накрая се спрели на ЮДА, който бил достатъчно достоверна историческа личност; Той е изобразен в цял ръст и с юмрук, вдигнат към небесата...”
На 1 май 1919 г. Ленин пише следното "Указание" до Дзержински (основателят и първи ръководител на ВЧК): «В съответствие с решението на ВЦИК (правителството на Съветска Русия – ЗБС) и Съвета на народните комисари (СНК) се налага колкото се може по-бързо да се приключи с попищата и религията. Попищата трябва да се арестуват като контрареволюционери и саботьори, да се разстрелват безпощадно и повсеместно. И колкото се може повече. Църквите следва да се закриват. Храмовите помещения да се запечатват и превръщат в складове. “  
image
През 1918-та, два дни след обнародването на Декрета за отделяне на църквата от държавата (англ. – секуларизъм), в град Киев без следствие, съд и присъда убиват митрополит Владимир – най-старшият предстоятел на Руската църква (Руската православна църква и Московската Патриаршия са "изобретение" на Йосиф Висарионович от 1943 г.). През м. февруари болшевиките разстрелват литийните шествия на вярващите християни в градовете Тула, Харков, Воронеж, Шацк (Тамбовска губерния). Масов растрел на събрание на вярващи православни християни има в Пермска губерния, които организирано протестират срещу разграбването на църковно имущество в Белогорското подворие. На 29 юни 1918 г. с камък на шията е удавен в реката Тоболският и Сибирски епископ Гермоген, а с него са издавени и предствителите на делегация вярващи, молещи се на властите за освобождаването му. На 24 декември 1918 г. епископите Теофан Соликамски и Андроник Пермски са завързани за дългите коси и бради, със завързани ръце и нозе като сиамски близнаци са пъхнати в дупки в леда на замръзналата река и са държани там, докато предадат Богу дух. Пак през декември болшевишки и еврейски садисти набиват публично на кол в Самара епископ Исидор. През 1919 г. в Белгород Подолски епископ Никодим е набучен на железен прът, като тялото е захвърлено в яма с негасена вар, и той продължава да се гърчи в адски мъки до смъртта си след няколко часа. Архиепископът на Воронеж Тихон е обесен на Царските врати на иконостаса в църквата. В Астрахан архиепископ Митрофан е поставен между камбани, камбаните се бият силно, докато децибелите им разкъсват тъпанчевите мембрани и предизвикват мозъчна експлозия... В град Юриев с брадви са разчленени 17 епископи и свещенослужители. Преди да ги изколят, болшевишко-еврейските садисти се гаврят стях – насилват ги да облекат женски дрехи, наливат ги със спирт, принуждават ги да танцуват, да се целуват като хомосексуалисти, после им режат носовете, ушите и езиците, на някои - и половите органи... В Богодухово монахините от манастира са принудени през нощта да си изкопаят сами гроба в местното гробище, принуждават ги да се разсъблекат, отрязват им гърдите и ги наблъскват в ямата, все още живи, в шок от силната кръвозагуба, а върху тях захвърлят жив гол старец монах и ги зариват живи, като пияните палачи крещят истерично, че са направили “монашеска сватба”. В Херсонска губерния трима редови свещеници са разпънати публично на кръстове, като Исус Христос и двамата разбойници на Голгота .... Духовник от манастира “Света Мария Магдалена” е арестуван по време на богослужение, заставят го да си отвори устата и с вик: “Ето ти едно свято пречистване!” един от чекистите стреля с нагана си в гърлото на жертвата. От м. октомври 1918 г. започва масова кампания за оскверняване на “светите мощи” (вкл. мощите на св. княз Александър Невски, на блажения отец Сергий Радонежки и др.) – организират се процеси-маскаради, храмовете се превръщат в клубове, конюшни, складове, дори – писоари (тоалетни).
image
image

СЪБОРЪТ на руските новомъченици (жертви на атеистичните преследвания през 20-ти век)





Гласувай:
14


Вълнообразно


1. mariniki - потресена съм...
30.07.2012 16:45
.....
цитирай
2. pevetsa - Как да се коментира това приятелю :((((
31.07.2012 14:53
Нека почиват в мир убитите!
А Господ ще въздаде на всеки според делата му!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: deathmetalverses
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 9569430
Постинги: 3153
Коментари: 5645
Гласове: 58744
Спечели и ти от своя блог!