Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
19.07.2012 18:35 - ПИАНИСТЪТ (на Роман Полански) на руски и испански
Автор: deathmetalverses Категория: Политика   
Прочетен: 2029 Коментари: 1 Гласове:
14

Последна промяна: 19.07.2012 20:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
АЯТОЛАХ СИСТАНИ, ръководителят на иракските шиити, и поне 5-има още ирански опозиционни висши духовници казват, че КОРАНЪТ е против самоубийствените атентати, в които загиват невинни хора; от друга страна, атентаторите-самоубийци НЕ ВЛИЗАТ в РАЯ, а отиват в ада... (Който иска да се рови назад – да се рови, но м.г. имам 6 постинга за аятоласите – дисиденти в Иран и най-великият сред днешните шиити - иракчанинът Систани, в момента нямам време да прилагам линковете) Рухола Хомейни, който излъга през 1979-та г. надеждите за свобода и справедливост на иранския народ като създаде кървав култ към личността си и религиозен терористичен режим, беше критикуван дори от сина си (твърди се, че е отровен от духовници-хардлайнери) за извращаването на няколко текста от КОРАНА, които аятолахът наглася специално за да използва палестинците в борбата си с Държавата Израел, както и за да насърчава зле въоръжените и неопитни ирански опълченци (много бяха тръгнали на бой с КОРАНА и МОЛИТВИ, вместо с пушки!) и войски във войната им с диктатора на Ирак – сунитът САДДАМ ХЮСЕИН... МОЛЯ, не поставяйте всички ЕВРЕИ в един и същи кюп, под един и същи знаменател – има и отвратителни злодеи (ЛЕНИН, ТРОЦКИ, СВЕРДЛОВ, ЯГОДА... – да не ги изброявам всички!), но има и много, достойни за възхищение: ЕЛВИС ПРЕСЛИ, МЕРИЛИН МОНРО, ЕЛИАС КАНЕТИ, АВРАМ НОАМ ЧОМСКИ ... (пак не мога да ги изброя всички);
image
Нобелистът Елиас Канети, макар и австрийски гражданин, е роден в Русчук (Русе), България

А, доколкото си спомням, и Иисус Христос, нашият Бог и Спасител от греха, Който ни дарява с Вечен живот, ако следваме Словото на Отца МУ НЕ-БЕСЕН и Завета на ЛЮБОВТА към ближните  - също май беше евреин? Или греша?! Мисля, че трябва да се прави разлика между ЕВРЕИ (тези, които говорят ИДИШ в Източна Европа и Русия, са потомци на Хазарския каганат, не са етнически евреи, приемат юдеизма, след като Константин и Методий не могат да ги убедят да приемат източното православие; затов и Свердлов, и Ленин, и Троцки са толкова озверели срещу православието – религиозна чистка вършат, а не са чак толкова “атеисти”!; има и евреи – говорещи на ШПАНЬОЛ, които са изгонени от Португалия и Испания, но приети радушно от Високата порта – и много малко всъщност евреи говорят на ИВРИТ към края на 19-ти век, чак Т. Херцел се заема да го възстановява, когато британците разрешават да се заселват евреи отново в подмандатната им територия на Палестина), ИЗРАЕЛЦИ (гражданите на Държавата Израел се делят на демократи, на ЦИОНИСТИ, на ултрарадикални религиозни фанатици (които не разрешават на дъщерите, сестрите и жените си “да се разголват” или развеждат!) и т.н.) и други евреи.  
НЕ Е ЧОВЕШКО ДА УБИВАШ НЕВЪОРЪЖЕНИ ХОРА! Дори заловеният с оръжие в ръка противников войник има правото на обективен справедлив съдебен процес и адвокатска защита (съгласно Женевските конвенции и други документи на ООН за военноплениците - въпреки че САЩ потъпкаха тези политически права на гражданите с ПАТРИОТИЧНИЯ АКТ на БУШ след 11.09., а Израел не счита от самото си създаване палестинските араби за политическо-правни субекти)
А дали Иран е замесен в атентата в Бургас? - Може и да е. Трябва да оставим българската полиция да си свърши работата - БЕЗ НАТИСК ОТГОРЕ; НО:
Политиците обичат винаги да извращават фактите - в свой интерес...

Моят искрен поклон пред светлата памет на жертвите на терористичния акт!








Гласувай:
14


Вълнообразно


1. monna - !
19.07.2012 21:22
Поклон пред паметта на невинните жертви!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: deathmetalverses
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 9644347
Постинги: 3153
Коментари: 5645
Гласове: 58761
Спечели и ти от своя блог!