Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
17.07.2012 14:46 - Последната тайна на цареубийците (док., в памет на Николай Втори и семейството му)
Автор: deathmetalverses Категория: Политика   
Прочетен: 3477 Коментари: 0 Гласове:
16

Последна промяна: 18.07.2012 20:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вечерта на 16 с/у 17 юли 1918 г. абдикиралият руски самодържец, съпругата му и  децата им, заедно с четирима верни прислужници са разстреляни без съд и присъда, а телата им са погребани на неизвестно място, по заповед от Смолни; Твърди се, че тя е издадена от "дясната ръка" на Ленин - ЧЕРВЕНИЯТ САТАНА ЯКОВ (Янкел) Свердлов;
Лев Троцки, който се готви да бъде обвинител по процеса срещу царя, който все пак би трябвало да носи някаква наказателна отговорност за над 2-та милиона убити руски войници на Западния фронт, заради некадърността му като Върховен главнокомандващ, е разочарован и се скарва с Ленин и Сталин .
("Бързата процедура" е приложена, т.к. войските на адмирал Колчак приближават град Екатеринбург, където царското семейство е държано в плен, и могат да ги освободят).
Идеолозите на "червения терор" въвеждат престъпната практика (използвана по-сетне и от други европейски тоталитарни режими) дор ДЕЦАТА, навършили 12 години, да носят наказателна ОТГОВОРНОСТ за делата на родителите си, и съответно да бъдат екзекутирани или изпращани в трудови колонии;
(Макар че и днес в някои щати на САЩ лицата, извършили убийство, дори да не са навършили пълнолетие в деня на престъпното деяние, или страдащи от ментални заболявания, могат да бъдат осъдени на смърт и умъртвени: Тексас, Арканзас, Алабама...) 

image
НИВ Николай Александрович Романов (худ. Иля Репин)


Първото официално разследване на цареубийството е проведено от полицейски и съдебни служители към армията на адмирал Колчак; Изяснени са извършителите, разкрито е местопрестъплението, кой е дал заповедта... Но гробовете на царското семейство така и не са открити.
През 1976 г. един съветски журналист е натоварен с екипа си да направи документален филм за екзекуцията на царското семейство, и по случайност, следвайки противоречивите записки (доклади, отчети) на екзекуторите-чекисти, откриват гробовете, разравят ги и заснемат скелетите и черепите, но не посмяват да ги извадят, за да си нямат разправии с властта.
Едва през 1997 г.  един от гробовете с 9 тела е разкрит и ДНК материал от скелетите е изпратен за анализ в 5 чуждестранни лаборатории - в Япония, Франция, Германия, САЩ и Великобритания (Русия към този момент няма такава лаборатория); Освен това най-близките роднини на Николай Втори в Русия са разстреляни още на 12-14 юли 1918 г. и ДНК-анализът би трябвало да се извърши на база по-далени роднини, което до 2004 г. е още по-сложно;

imageДвама първи братовчеди - император Николай Втори Романов и английският крал Джордж Пети; англичанинът постъпва изключително лицемерно и подло, като отказва да подслони братовчед си; според английския крал, да абдикираш - това е недостойно поведение за един монарх и жестока обида за всички потомци на кралица Виктория ...

След абдикацията, Николай Втори запитва своя първи английски братовчед - крал Джордж, дали може да му предложи гостоприемството си, но получава отказ; Руският император е първи братовчед и с германския кайзер - Вилхелм Втори, но кайзерът предпочита да плати чрез подставено лице - банкер социалдемократ, от руско-еврейски произход, за унищожаването на руската монархия, чрез организирането на "левичарски" революционен преврат и хаос, който да унищожи и стопанството, и самата Руска империя...

Майката на Николай Втори - принцеса ДАГМАР ДАТСКА, съпруга на император Александър Трети, надживява всичките си деца - почива през 1928 г. в Копенхаген.
Но непрекъснато й досаждат претендентки за "оцелели по чудо" руски принцеси, като най-разпространен е митът за княжната АНАСТАСИЯ (и ХОЛИВУД се отчита с няколко филма на тази тема, дори анимация има!) 
Дори и в град Казанлък, България, до началото на 1980-те живее претендентка за "Анастасия" .

СПИСЪК НА РАЗСТРЕЛЯНИТЕ:


Семеро членов семьи
  1. Николай Александрович, 50 лет
  2. Александра Фёдоровна, 46 лет
  3. Ольга, 22 года
  4. Татьяна, 21 год
  5. Мария, 19 лет
  6. Анастасия, 17 лет
  7. Алексей, 13 лет
А также

image
Императрица Александра Фьодоровна в мундир на лейбгвардейския полк, чийто командир се явява от 1894-та до 1917 г.

image
Последните РОМАНОВИ, канонизирани първо от Сръбската православна църква (1930-те), след това - от Руската православна църква в изгнание, и едва през август 2000 г. - от официалната Руска православна църква.














Гласувай:
16


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: deathmetalverses
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 9633106
Постинги: 3153
Коментари: 5645
Гласове: 58759
Спечели и ти от своя блог!