Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
09.05.2012 11:55 - Кога СЛАВЯНОЕЗИЧНИТЕ ЕЛИНИ ще получат право да говорят свободно майчиния си език в "демократична" ГЪРЦИЯ?
Автор: deathmetalverses Категория: Политика   
Прочетен: 17651 Коментари: 35 Гласове:
33

Последна промяна: 09.05.2012 14:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На вниманието на АТАКА, ВМРО-НИЕ, ГЕРБ..., и всички "патриотични" БГ партии.
В средата на 1990-те години, във възстановеното списание на Mакедонския научен институт - "Македонски преглед" ( официален сайт -  
http://www.macedonia-science.org/makedonski%20pregled.html ), четох потресаващи документи за систематичното изтребване на българите, живеещи на север от Янина (Егейска Македония), Албания и Беломорска Тракия, започнато от гръцките власти в средата на 19 век - чрез различни терористични акции на наказателни отреди (чети), прехвърляни на територията на тогавашната Османска империя; естествено, Високата порта не е имала нищо против християните да изтребват други християни; Да не забравяме, че много българи участваха в борбата за независимост на Гърция (за което имената им са отразени на паметна плоча на Акропола!), а именно Алеко Богориди - БЪЛГАРИН! - близък приятел със султана, е посредникът между Великите сили и владетеля на Империята, който изиграва решаваща роля последният да разреши създаването на гръцка държава на Балканите.     След Първата световна война гръцките ултранационалисти реализираха на 50 % т.нар. "минимален план" на Мегали-идеята (възстановяването на Византия), основно за сметка на етическата чистка над българите. Турците в Крит бяха изклани още през 1893 година... Когато "черните полковници" обявиха ЕНОСИС на Гърция с Кипър и окупираха "острова на Афродита", турците нахлуха в северната част на острова, за да бъде предотвратено ново клане над техните сънародници (като това в Крит).
Генералният секретар на Гръцката комунистическа партия - Харилаос Флоракис докладва в тесен кръг пред Политбюро на ЦК на БКП и лично Тодор Живков (когато гръцките комунисти бяха бежанци от режима на "черните полковници" у нас), че СЛАВЯНОЕЗИЧНИТЕ ЕЛИНИ наброяват над 200 000 човека; Годината е 1977-ма; справка - списание "Македонски преглед" (за конкретния брой не съм сигурен, но СЪМ ГО ЧЕЛ ТАМ!!!); Като прибавим и 100 - 200 000  българо-мохамедани, живеещи в южните поли на Родопите (Беломорска Тракия) - представете си, колко наши сънародници днес нямат право да изучават майчиния си език в държавните училища на "демократична" Гърция - както и да общуват свободно помежду си на него!!!

ПИТАМ : - КАКВА обществена ПОЛЗА от членството ни в ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ има, щом толкова години не сме уредили по МИРЕН и ВЗАИМНО ПРИЕМЛИВ НАЧИН въпроса с правата и свободите на българското етническо малцинство в южната ни съседка? 
Какво направиха АТАКА и ВМРО-НИЕ, както и някои други "патриотични" организации, нашите сънародници в Гърция да упражняват реално правта си на самоопределение и да говорят свободно майчиния си език, или да го изучават факултативно в държавните училища на Гъция?! - НИЩО !!!

По отношение на реализацията на правата и свободите на националните малцинства, България е една от най-демократичните държави в света!!! Днес турците, циганите, татарите, евреите, арменците, руснаците, власите и каракачаните могат свободно да говорят помежду си и на публични места на майчиния си език, както и да го изучават факултативно в българските ДЪРЖАВНИ училища. С този факт трябва да се гордеем!!! 
Неофициалният химн на етническите българи (славяноезични елини и българо-мохамедани), които все още живеят в "демократична" Гърция

,,Дуйни ми льохни бел ветрец
разлюляй гора зелена,
разтопи бели снегове.
Разтопи бели снегове,
направи потче да мина,
мисля на Драма да ида.
Мисля на Драма да ида,
на Драма на касабона,
там има либе болнично,
Да ида,да ида да го обидам.
Армаган да му отнеса.
Бело грозде с юзана,
жълтана дюля с ликана.
И още да му отнеса
Охридска риба пъстърва,
Мелнишко вино червено.""











Гласувай:
33


Вълнообразно


1. slavimirgenchev1953 - Браво!
09.05.2012 12:18
Качих постинга ти в профила си във Фейсбук, за да го прочетат още хора.
цитирай
2. alchemist - Детметъле
09.05.2012 14:03
Пуснах част от публикацията в един форум. Надявам се, че нямаш нищо напротив.
цитирай
3. deathmetalverses - Благодаря ти, приятелю!
09.05.2012 14:23
slavimirgenchev1953 написа:
Качих постинга ти в профила си във Фейсбук, за да го прочетат още хора.


цитирай
4. deathmetalverses - Естествено, че нямам! Благодаря ти за подкрепата, приятелю!
09.05.2012 14:25
alchemist написа:
Пуснах част от публикацията в един форум. Надявам се, че нямаш нищо напротив.


цитирай
5. deathmetalverses - Допълнение.
09.05.2012 15:03
Съдбата ме срещна през 1990-те г. с гръцки студенти - С. А. (мъж) и М.В. (жена), които не бяха в родствени или други отношения - следващи медицина у нас; майките и двамата бяха СЛАВЯНОЕЗИЧНИ ЕЛИНКИ, с които се запознах, пак - по щастливо стечение на обстоятелствата - и общувахме на един мил български диалект............ Та не може никой да ме убеди, че ТЕ не са българи! ТРЯБВА да се борим за реализация на ПРАВАТА им, съгласно няколко члена от ХАРТАТА на ООН, свързани с малцинствата (етнически или религиозни); Ако трябва, ще създам и нова РОДОЛЮБИВА партия - БЪЛГАРСКО ИКОНОМИЧЕСКО ЧУДО!
- БИЧ !!!! Срещу комунизма, фашизма, псевдодемокрацията и нихилизма към стратегическите и базови интереси на българския народ! ЗА РАЗУМНО социално, икономическо и държавно УПРАВЛЕНИЕ; ПЪТ към УПРАВЛЕНИЕТО на страната за всички КАДЪРНИ, но непризнати специалисти, таланти, изобретатели, рационализатори - изобщо: МОЗЪЦИ! - и млади хора с идеи!!! Има различни начини, които днешните управляващи не желаят ВИЕ да знаете, чрез реализация на определени маркетингови и управленски стратегии в икономиката,БЪЛГАРИЯ да се превърне в притегателно място не само за чуждестранни инвестиции, но и за ПРИВЛИЧАНЕ ОБРАТНО на българската диаспора (емигранти), за насърчаване на младите специалисти да остават тук при БЛАГОПРИЯТНИ условия, за да осребрят (овеществят) интелектуалния си капитал в тази страна...

Може и СЛБ - "С ЛЮБОВ за БЪЛГАРИЯ"?!
цитирай
6. deathmetalverses - THE UNIVERSAL DECLARATION OF HUMAN RIGHTS - UN:
09.05.2012 16:08
http://www.un.org/en/documents/udhr/
цитирай
7. sparotok - !
09.05.2012 17:10
Прекрасен постинг приятелю! И съвсем справедливи въпроси - докога ще продължава дискриминацията над българите, защо българската кръв е толкова евтина за чужденците, не е ли това расизъм...в "свободна" Европа...

Гърците трябва да паднат на колене и да се молят за прошка за многото си грехове спрямо нас! Тогава ние ще им простим...за Господ обаче не зная...
цитирай
8. mariniki - хубаво казано и написано...трябва да пазим българщината навсякъде по света..
09.05.2012 21:55
поздравявам те за този постинг...
а неофициалният химн на етническите българи
за пръв път го слушам...но съм впечатлена от красотата и автентичността му...
цитирай
9. анонимен - До- 7. sparotok
10.05.2012 14:35
До FYROM-тракийския чарвъл:
Маймун, откога стана славянин ?
Кой Господ имаш в предвид? Тоз който вие го превеждате на Аллах ли?
цитирай
10. анонимен - СЪНЯТ НА БЪЛГАРИНА Не модерна ...
10.05.2012 14:39
СЪНЯТ НА БЪЛГАРИНА
Не модерна държава, а разруха ще види българинът, ако се събуди и погледне своето Отечество.
Ще види, че Светата Православна църква е заменена с турски сериали, в които АЛЛАХ се превежда като ГОСПОД!
Ще види, че България не е Република, а акционерно американо-израелско дружество с изпълнителен директор безименният български новобогаташ.
Ще види, че София не е столица, а коптор за диви селяни, кретени чужденци и терористи!
Ще види, че градовете и селата не са на българите, а на циганските банди, турските терористи и местните робовладелци!
Ще види, че семейството ни не е българско, а на Европата – мъжът е прислужница и майка, а съпругата – лоша господарка!
Ще види, че икономиката на България е на анадолски контрабандисти и на премиерските корумпирани спекуланти.
Ще види, че нашата България е страна на Моловете, ИНТЕРНЕТА и на дрогата!
Ще види, че болниците са на погребалните агенции и на фирмите за трансплантации на органи!
Ще види, че училищата са за укротители на изоставени деца и подивели пубери!
Ще види, че армията, полицията и специалните ни служби не служат на България, а на корумпирани чиновници, престъпни босове и чуждите разузнавания!
Ще види, че българската телевизия не е българска, а на ислямските националисти!
Ще види, че университетите ни се водят от антибългарски лекета и неграмотни юпита!
Ще види, че пътищата са на проститутките и мъртъвците, а улиците – на казината, секс-магазините и на боклуците!
Ще види, че България не е ГЕРБ на българската благоденстваща нация, а нещо друго, непознато и измъчено, без род и име!
Ако се пробуди българинът и погледне своето отечество ще види, че то не е на българите, а на неговите предатели и врагове!
А види ли това, веднага ще дочуе две думи, повтарящи се до повръщане в България. Две заклинания, които всички медии излъчват като спасение от убийствата, катастрофите, гнусните новини, негативните послания и порнографията:
Аз дадох, Аз реших, и така докато българинът оглупее.
Отново чакаме нещо да пуснат, да разрешат, да позволят или забранят
Дано не оглупее и не заспи БЪЛГАРИНЪТ в oнзи робски сън отпреди 132 години и да приеме своето окаяно Отечество, за мечтаната от Левски цветуща Република.
Петър Мотков

цитирай
11. анонимен - Стигнахме до там, че мургави т...
10.05.2012 15:48

Стигнахме до там, че мургави теляци от турската БАН-я (хамам), учили в медресета у мама туракия и уахабит саудит арапия, да се гаврят с произхода на БЪЛГАРИТЕ и да тъпчат с крака и изопачават ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ. Срам и позор братя!

цитирай
12. aristotelis - ПО-СКОРО ТОВА Е НАРОДЕН ИСТОРИЧЕСКИ БЪЛГАРСКИ ОНАНИЗЪМ С ДВЕТЕ РЪЦЕ И С ПОМОЩА НА ИНСТРУМЕНТИ!!!!
10.05.2012 16:10
За едно нещо бъди сигурен комплексарски чървул, трако-българо-македоно-психопад, гърците ще ви изкарат червата през устата, а така брутално са ви набили вибратора на родния гъз че ще ви го изкарат през устата, запомни мойте думи! Бял ден няма да видите, когато те са създали европейската цивилизация вие сте се люлели на клона хванати с опашката и ви нямало на света дори като сперматозойди или ако ви имало някъде по-казахстанските степи сте мяукали както котките и лаели като кучета, диви и варвари до 9-ти век след христа без писменост както пише и Академик Проф. Гююзелев.........2. Нападения и заселване на славяните на Балканския полуостров

Славяните идват в балканските провинции на Византия както всички други “варварски” народи преди тях – със силата на меча. В края на V и началото VI в. те започват да нахлуват южно от р. Дунав, грабят каквото могат и се изтеглят.Първото голямо нашествие на славяни на юг от р. Дунав е по времето на император Юстин І (517-525). В техните нападения често участват и прабългари, които в началото са съюзници на Империята, но след това се обръщат срещу нея.
Различни исторически свидетелства от края на ІV в. насам съобщават за отделни прабългарски племена, населяващи различни територии, пръснати от земите между Черно и Каспийско море до териториите около Балатонското езеро в днешна Унгария и Италия. В тях се разказва за хуногури, оногури, уногондури, котраги и кутригури.През VІІ в. историята на едно от прабългарските племена – уногондурите, се преплита по-тясно с Византия и информацията във византийските извори става по-обилна.Безспорен е фактът, че в езика на прабългарите има както тюркски и монголски думи, така и такива с ирански произход. По своята езиково-етническа принадлежност древните българи са тюрки, които са се смесили със сродните на тях етнически групи, а също така и с ираноезични племена.


цитирай
13. aristotelis - Да се родиш в гърция и да се възпит...
10.05.2012 16:29
Да се родиш в гърция и да се възпитаваш в идейте на "Елинизма" и да искаш да си българин, чалгаджийски чървул, див, варварин, покорен, нагъзан, дупедаващ свиркаджия, "тъп и прост като българин" както викат в северна гърция е невъзможно! Думата българин в гърция а и в цяла европа е синоним на "курва", "циганин", втора ръка човек, по-добре да ти псуват майката от колкото да ти викат "тъп и прост като българин"!!!!!!!!!

БЪЛГАРСКИ НЕЩАСТЕН ЧЪРВУЛ, КУТРИГУР ИЛИ ОНУГУТИГУР, ГЛЕДАЙ ДОЛНИЯТ ЛИНК ДА ВИДИШ КАК СЕ ВЪЗПИТАВАТ В ДУХА НА ЕЛИНИЗМА, ВИКАТ, ПЕЯТ И ПРАЗНУВАТ ПОМАЦИТЕ В ГЪРЦИЯ ГРЪЦКОТО ОСВОБОЖДЕНИЕ НА 25-ТИ МАРТ С ГРЪЦКИТЕ ЗНАМЕНА!!!! МИСЛИШ ЛИ БЕ НЕЩАСТЕН ЧЪРВУЛ ЧЕ ТЕЗИ ДЕЦА ЩЕ ИСКАТ ДА СА НАСРАНИ, ПОКОРНИ, НАГЪЗАНИ БЪЛГАРСКИ ЧЪРВУЛИ, ЦИГАНИ, КУРВИ БЕЗ ДОСТОЙНСТВО И ГОРДОСТ!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=nZrdz2H11i4
цитирай
14. aristotelis - Българска комплексарщина за малоценост!
10.05.2012 16:40
Помашките села греят като слънце, чисти, подредени, бели с пътища като огледало а при вас цари навсякъде мизерия, изостаналост...

ивайло мирчев
Поклонническо пътуване в Гърция - 23.07.2010
Първите ми впечатления от Гърция бяха много хубавите пътища, изключително поддържаните и чисти селца с къщи, които нямат дворове и къщите започват буквално от тротоарите и многото щъркелови гнезда, които бяха навсякъде по пътищата. Нищо общо с нашата цигания.
Влезте, в което и да е гръцко село. Което и да е. Дори най,-най-близките до българската граница. Къщите на гърците са бели, светят. В двора е спряно тракторче, с което гръкът си оре, каквото не го е мързяло да засее. В градината гъркинята е посадила цветя. От къщата на гърците лъха чистота, приветливост. Минавате границата и на 2 км. е българското село. Толкова близо и толкова далеч, както се казва. Къщите са сиви, рухнали, смачкани.. Пътищата до тях са като след война. Как така селата са едно до друго и са толкова различни. Да речеш, че в България хората нямат пари, че са премазани от живота, че едва свързват двата края. Да, това е оправдание.
Обаче все има 1-2 къщи в селото, които са на по-богати хора. Пред тях се вижда я джип, я някоя лимузина. И въпреки че имат възможности, къщите пак са сиви, мръсни и грозни. Пак сякаш са строени като да се слеят със сивотата около тях.
Колкото и да ми е болно, но гръцките села греят като слънце, докато нашите са мръсни, сиви, мизерни като след чумна епидемия.Първия голям град през който минахме беше Орестиада.За град с толкова малко хора няма такъв храм честно. Направо паднах. Хората къде са, ние в България къде сме.Влязохме вътре и веднага се сблъскахме с различното от България - няма свещопродавачи /ки/. Има дървени поставки за свещи и който иска си оставя пари и който иска си взима каквито и колкото иска свещи. Слязох и до плажа, където имаше един страхотен малък параклис, който детайлно заснех. Всичко отворено, няма катинари, няма затворени врати, няма продавачи на свещи......
цитирай
15. анонимен - Резидент Турак
10.05.2012 17:51

от чужбина има интерес към работата ми...
В момента обаче, хората, с които работя...

Целта ни е Тракия (Източна Румелия), да се присъедини към мама туракия и да превърнем
гяурите славянобългари в наши васали
(покорна рая). Анадън му аркадашлар?

Затова трябва да насаждаме омраза към гърците, докато си постигнем пъклените цели.Имаме инсталирани хора в православието им и наша партия,която също работи в тази насока.

Финансират ни от уахабит саудит арапия и анадол туракия.


цитирай
16. aristotelis - ВЪЗПИТАНИЕ В БЪЛГАРЩИНАТА!
10.05.2012 18:33
Учени от БАН коментираха, че днес показанията на всички тъпомери, работещи на територията на България, са излезли извън скалата. Устройствата просто блокирали след новината, че сръбската звезда-курва Цеца Величкович е предрекла президентско бъдеще за Бойко Борисов. Запознати коментират, че подобно нещо не се случвало от както анонимната звезда на блог.бг Спароток е публикувал речника на тракийския език!
цитирай
17. анонимен - - 7. sparotok - !
10.05.2012 18:45
" Гърците трябва да паднат на колене и да се молят за прошка за многото си грехове спрямо нас!"
===================================

Ала,Алаа,Алааа! Чок чингене, абдал мислиман сапортък, турак боклук тука бре!
Гърците не се навеждат на вашия шейтан.
Анадън му чингене ?

цитирай
18. анонимен - До автора
10.05.2012 19:44
Ти рязан ли си или кръстен?
цитирай
19. анонимен - "О неразумни и юроде! Защо се ...
10.05.2012 23:49
"О неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин..." - само в България има изречени такива слова, никъде другаде. Жалко за народа ни...
цитирай
20. анонимен - За едно нещо бъди сигурен компле...
11.05.2012 07:57
aristotelis написа:
За едно нещо бъди сигурен комплексарски чървул, трако-българо-македоно-психопад, гърците ще ви изкарат червата през устата, а така брутално са ви набили вибратора на родния гъз че ще ви го изкарат през устата, запомни мойте думи!


Ти първом питай дяда си Никифор I Геник как се прави тая работа, па тогаз ела да лаеш, куче византийско!
цитирай
21. анонимен - Аристотеле
11.05.2012 08:12
Аристотеле, не ви ли казаха още римляните, че вие гърците само за роби ставате? Какво си се разпенявил тука с дребнавата си робска душица, способна само на завист, подлост и омраза?
цитирай
22. анонимен - До Аристотел, неблагодарния грък
11.05.2012 08:42
Я кажи, велики елине, колко българи дадоха живота си във вашите въстания срещу османците? Или това не го учите в училище? И с какво се отплатихте за кръвта на тези доброволни български чети, фанариоти с фанариоти, побъркани с безумната мегали идея!
цитирай
23. анонимен - проф. д-ръ Бай Ганьо Ценовъ
11.05.2012 14:46
"О неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин..." - само в България има изречени такива слова, никъде другаде. Жалко за народа ни...

За погърчили се българи съм чувал, за побългарели се гърци не. За насилствено потурчване съм чувал, за насилствено погърчване не. За българи-тракийци пишещи на гръцки съм чувал, за гърци пишещи на български не. Трето, в последно време колко българи (наред с други чужденци) са поискали гръцко гражданство или им е давано такова с политически цели? Хиляди. Колко от българите уж малтретирани и дискриминирани в Беломорска Тракия или Македония са дошли в България? Нито един!

Анадън му будали?
цитирай
24. анонимен - проф. д-ръ Бай Ганьо Ценовъ
11.05.2012 15:07
В Гърция, никой не отрича влиянието на траките? Защо се правите на мъченици и жертви? Комплекси за малоценност ли избивате? Или вините друг за собствените си неуспехи? Кого зарибявате с гръмки фрази от рода на "Истината ще излезе на бял свят" и други подобни глупости? Коя истина? Тази която се знае от хиляди години? Тази която е в учебниците по история? Тази която всеки може да прочете в нета? Съвземете се. В който и да е гръцки сайт да потърсиш за орфизма все едно и също ще прочетеш - за огромното му влияние върху древногръцката философия, теология и изкуства. Само някой напълно непросветен може да ви се хване. И на момента да започне да мрази крадците и узурпаторите на древната българска култура и цивилизация! Спрете да се правите на просветители. И да ми изреждате отдавна известни факти, като че ли до вчера съм пасял овцете на балкана.
Хайде стига вече алабализми с думите. Ханибал - Канибал - човекоядец, защото е "изял" - убил много римляни! Това е анализ!

цитирай
25. анонимен - проф. д-ръ Бай Ганьо Ценовъ
11.05.2012 15:16
В Гърция, никой не отрича влиянието на траките? Защо се правите на мъченици и жертви? Комплекси за малоценност ли избивате? Или вините друг за собствените си неуспехи? Кого зарибявате с гръмки фрази от рода на "Истината ще излезе на бял свят" и други подобни глупости? Коя истина? Тази която се знае от хиляди години? Тази която е в учебниците по история? Тази която всеки може да прочете в нета? Съвземете се. В който и да е гръцки сайт да потърсиш за орфизма все едно и също ще прочетеш - за огромното му влияние върху древногръцката философия, теология и изкуства. Само някой напълно непросветен може да ви се хване. И на момента да започне да мрази крадците и узурпаторите на древната българска култура и цивилизация! Спрете да се правите на просветители. И да ми изреждате отдавна известни факти, като че ли до вчера съм пасял овцете на балкана.
Хайде стига вече алабализми с думите. Ханибал - Канибал - човекоядец, защото е "изял" - убил много римляни! Това е анализ!

цитирай
26. анонимен - проф. д-ръ Бай Ганьо Ценовъ
11.05.2012 15:22
Значи защото Ханибал е ял хора и оттам канибализъм, този ли е произходът на думата? Аз защо си мислех, че е от испански и от много по-късно.
Я попитайте някой цист вулгарин с какъв произход е думата етнос етнически етноним теоним топоним хидроним пантеон григор и стобор.
Също геврек сарма халва дувар дюшеме таван капак мерак.
Не ми отговорихте защо придавате тайнственост и потуленост на отдавна известни неща като тракийското влияние в Древна Гърция - нещо което не отрича никой.
Самочувствието ми в никакъв случай не се базира на това какъв е бил и какво е правил прадядо ми.
А ако някой тук беше знаещ щеше да го има в учебниците и енциклопедиите. Все пак едва ли знаете повече от Сократ а той не е знаел нищо. Скромността е добродетел.
Дурак ми звучи като трак. Е, освен великотраки има и великоруси. Нали всички сме славяни? Или беше македонци? Кое да си избера? Кои от тях ръсят най-малко глупости?
Да не би да твърдите, че Атина е чистокръвно тракийско божество???

цитирай
27. анонимен - Помакос
11.05.2012 15:53
Циста опасата лъзлива FYROM- турак пропаганда.
Никoй нисто не ни забранува в наста Еллада.
По баирите и цукарите говорим с насите офце на помаковулгарика, а сред ората на гръцки !
цитирай
28. анонимен - Помакос
11.05.2012 19:07
На вниманието на АТАКА, ВМРО-НИЕ, ГЕРБ..., и всицки "патриотицни" БГ партии и НАЙ веце - ДПС!

Засто в Кърдзалийско- Родопите , не ни позволяват да говорим на български и на 3-ти март вместо трибагреника ,рязаните карабини развяват кармазъ байрака на дусманите,поробители?


цитирай
29. анонимен - от 23 до 28 коментар - тролчето
11.05.2012 22:16
Si tacuisses philosophus fuisses!
цитирай
30. анонимен - Талес от Милет - 29. анонимен... Si tacuisses philosophus fuisses!
11.05.2012 22:53
За три неща Благодаря на съдбата: първо, защото съм се родил човек, а не звяр, второ, защото съм роден мъж, а не жена, и трето, защото съм се родил грък, а не варварин.
цитирай
31. анонимен - - 29. анонимен
11.05.2012 23:11
Pas Min Ellin Barbaros !
цитирай
32. анонимен - Грък благодари на съдбата!
12.05.2012 00:11
Дотук с голямото ви лицемерно християнство! Кръстите се, като минете покрай църква, а гледате отвисоко, сякаш сте над Кръста. Турили сте Кръста Христов на знамето си, но сте забравили, че той е знак на смирение, а не на надменност. Христос от кръста се молеше за мъчителите си, а вие плюете ближния (съседа си)! Мислите си, че сте първи. Добре, нека е така, но не забравяйте: "Първите ще станат последни и последните ще станат първи". Мир вам!
цитирай
33. анонимен - Васил Златарски
12.05.2012 10:21
Братя.Пазете целокупноста на България, като зеницата на окото си! Цялото змийско котило на т.н. тракедонисти автохтонисти, цели разпокъсване на България. Пъклените планове на тези псевдо патриоти трябва в зародиш да се задушат,преди да е станало късно. Тези нехранимайковци подмолно подготвят Косовския сценарий за България.
Съединението прави силата!
цитирай
34. анонимен - Стоп на циганизирането и ислями...
12.05.2012 10:22
Стоп на циганизирането и ислямизирането на България.
Стоп на чалгата,турските сериали,новините на турски език.
Забрана на партии насаждащи етническа и религиозна омраза в православна България.Да се отнемат незабавно паспортите на всички уроди, които се срамуват от българския си произход, правейки се на велики траки,османотураки и т.н.
цитирай
35. анонимен - СЕРИАЛИТЕ ЧЕСТО СА ВРЕДНИ, А ТУР...
12.05.2012 10:23
СЕРИАЛИТЕ ЧЕСТО СА ВРЕДНИ, А ТУРСКИТЕ – МНОГО ВРЕДНИ!
"Да, филмите са снимани изключително добре. Аплодисменти за операторите, за декорите, за костюмите и грима. Но! Филмът носи послание. Трябва да носи послание. Не да промива мозъци и да насажда лъжлива представа. Преди време се наложи да поостана в Германия. В пика на истерията Листопад. Знаете колко са турските емигранти там. Те не се социализират. Те не стават част от Германия. Живеят в турските квартали, работят в турски фирми, четат турски вестници, ходят в турски кафенета. Настояват момичетата да са забулени. И Европа им позволява това! Европа позволява в сърцето й да се тъпчат основни човешки права и свободи, фундамента на идеята за Европа............................
Манипулацията и лъжата в тези сериали е огромна. И това ги прави вредни. Защото създава неверен образ, лъжливо впечатление. Уви, в България вече расте второ поколение, отгледано с чалга и простащина.

Не гледайте малоумни сериали, моля ви. Светът е пълен с тях. Тъповатите Отчаяни съпруги, пълни с интриги и мръсно бельо. Безумната глупост Двама мъже и половина, чиито продуценти могат да бъдат съдени за морални вреди и неспасяеми поражения върху менталното здраве дори на маймуна.

Това са филми, които не оскърбяват интелигентността и културата ми.

Дали са си признали зверствата в България. И не само. Турция се опитва да се справи с не толкова симпатичното наследство на Османската империя"
Написано от МАРИЯ ЮВИГИ
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: deathmetalverses
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 9567939
Постинги: 3153
Коментари: 5645
Гласове: 58743
Спечели и ти от своя блог!