Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
01.10.2011 10:15 - Уроци по РОДОЛЮБИЕ за БЪЛГАРИ (1): Какво направи Хейдар Алиев ЗА Азербайджан?
Автор: deathmetalverses Категория: Политика   
Прочетен: 1311 Коментари: 2 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Германец трябва да гледа на германеца като на ДРУГАР по НАРОД" (Адолф Хитлер, из реч за зимното социално подпомагане, 1936 г.).
България ще се стабилизира едва тогава, когато осъзнаем тази проста истина и започнем да я прилагаме в живота си.
Аз многократно съм подчертавал отрицателното си отношение към тоталитарните идеологии и политическите режими, отнемащи ПРАВОТО на свободен ИЗБОР на индивида - т.е. комунизма, националсоциализма, фашиото, апартейда, сегрегацията., и религиозният фундаментализъм (съществуват и православен такъв, и протестантски, а католицизмът и юдеизмът са  ПО ПРЕЗУМПЦИЯ расистки и антихуманни псевдорелигиозни учения.., освен ислямският и хиндуисткият ).
Кастата на жреците (""духовниците") хилядолетия наред живее от насаждането на омраза към "различните" и "неудобните", мислещи самостойно хора, или такива, които имат апетитни имоти за присвояване; продаването на надежда за някакъв измислен рай или върховна справедливост - ОТВЪД, се е превърнало в доходоносен бизнес за уж назначените от Бога негови "представители" и "служители", "упълномощени посредници" на Земята. Църковниците не могат да съществуват, ако постоянно не измислят врагове на Бога на Любовта - "вещици", "еретици", "кръстоносни походи", "(псевдо!!!)ислямски джихади"... 
Ето защо Карл Маркс също е прав, като казва: "Религията е опиум за народа" .
Е ли ФИДЕЛ КАСТРО РУС "комунист".., или по-скоро НАЦИОНАЛИСТ и РОДОЛЮБЕЦ, като имаме предвид лозунга на кубинската революция - "РОДИНА или СМЪРТ!" и ПОПУЛЯРНИТЕ структурни реформи, които извърши той - на ползу роду?!
Е ли "комунист" и президентът на Венецуела г-н УГО ЧАВЕС, който национализира ПЕТРОЛНИЯ БИЗНЕС (като д-р Мохамед Мосадък в ИРАН, 1951 г.) и стана "враг" в очите на САЩ, защото въведе безплатно здравеопазване и образование за всички венецуелци, независимо от политическите им или религиозни възгледи и пристрастия?!
Безспорно, ХИТЛЕР извърши безумия, но направи и много ПОЛЕЗНИ НЕЩА за своя народ;
АЗ съм ПРАГМАТИК - винаги търся онова, което работи и е полезно, приложимо, за МОЯ НАРОД..., но отречено по различни причини, например поради политическите пристрастия на т.нар. експерти, събрани да разрешат кризисна ситуация в икономиката ; ДЪН СЯОПИН, който възроди КИТАЙ от пепелищата и хаоса след Културната революция, казва: "НЕ Е ВАЖНО дали котката е черна или бяла, а дали лови мишки"
Така че, БРАТЯ и СЕСТРИ, БЪЛГАРИ, да се поучим от чуждия опит!!!
За УРОК първи по РОДОЛЮБИЕ избрах "КАКВО направи за АЗЕРБАЙДЖАН комунистът и КГБ-ист ХАЙДАР АЛИЕВ"..., отлюспен от МИША СЕРГЕЕВИЧ при Перестройката именно за своето РОДОЛЮБИЕ.
Комунист не може да изрече "РОДИНА или СМЪРТ", по-скоро ще запее Интернационала....

Един документален филм на Андрей Кончаловски ("Бремето на властта - Гейдар Алиев")







Гласувай:
11


Вълнообразно


1. nestinar - Много логика и истини в постинга...
01.10.2011 10:59
Много логика и истини в постинга!
После ще видя и филмите.
Благодаря!
цитирай
2. deathmetalverses - Благодаря за отзива!
01.10.2011 14:02
nestinar написа:
Много логика и истини в постинга!
После ще видя и филмите.
Благодаря!


Здравко
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: deathmetalverses
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 9567542
Постинги: 3153
Коментари: 5645
Гласове: 58743
Спечели и ти от своя блог!