Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
04.11.2014 08:27 - MALEUS MALEFICARUM – А BALLAD OF THE WHORE - ЧУК ЗА ВЕЩИЦИ/ БАЛАДА ЗА КУРВАТА
Автор: deathmetalverses Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1866 Коментари: 2 Гласове:
29

Последна промяна: 05.11.2014 07:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Преди да четеш, включи музикалната илюстрация (клипа) 
 
Нейните очи, ах, нейните очи красиви и дълбоки, Колко лесно пада се във плен на тяхната магия! – Те са толкова жестоки, като остриета на кинжал – Твоите нозе се подкосяват и припадаш даже, Щом погледне тя към теб, изгарят и оставят живи рани В твоето сърце или душа, които нивга няма да зараснат – И твоите мечти тъй чисти, превръщат в лунен шлак ...   Първата любов.., ах..., първата любов.., Най-истинска е тя..., единствена и вечна.., Самотна бяла лястовица върху клона на череша, Първата любов – най-истинската, първа и последна!

Първата любов.., ах първата любов.., детинска – Най-искрена е тя, и нежна, и невинна, чиста.., Капки утринна роса във чашката на минзухар...   Първата любов.., ах първата любов.., лъчиста – На всекиго и всичко хваща вяра, на всичко се надява, Приятелските грешки тя щедро опрощава...   Първата любов – ръжда не хваща.., И катраненият дъжд не може да я угаси, Но парите я .., опропастяват...   Малеус малефикарум!   Красивата жена – (х 3) тя учи се от малка На сложното изкуство КАК изгодно да продава Своето присъствие и тяло, В условия на нелоялна конкуренция, Зад всеки ъгъл или храст – За да се сдобие тя със абсолютна власт Над този прекалено “мъжки свят” – И получава във замяна един космически оргазъм ...   МАЛЕУС МАЛЕФИКАРУМ!   Ако избираш жените според гърдите и ханша, Това единствено доказва, че задникът си ти – Красивата жена не може да изгние в самота, Красивата жена е всъщност хищен звяр, Красивата жена подобна е на шило във торба, Красивата жена във златна клетка не седи...   Момичето със пъргави нозе и тяло на сърна красива, Което си играе с вятър и снежинки под брезите, Момичето с коси вълнисти и устните на дива вишна, Момичето, за чиито очи – от огън и смарагди живи Ти готов си да умреш, влизайки във битка с дракон, Момичето, което ти показва среден пръст Във отговор на твоите целувки и подаръци сърдечни –   То вече е избрало кой да я облича и съблича...   Тя обича себе си, а ти си просто... несесер, Една подробност от пейзажа, камъче от плажа, Което се забива в летния сандал, една досада...   Ако избираш жените според гърдите и ханша, Това единствено доказва, че задникът си ти – Ако не ги ЧУКАШ, значи не ги УВАЖАВАШ!   Малеус малефикарум*!   Как може ДА ОБИЧАМ нещо, Толкоз фино и красиво,
Което ВЛЮБВА се с ушите си
В ЛЪЖИТЕ, които му разказват,
И което сетне, щом "УЗРЕЕ",
Иска да го РАЗРУША - със моя К...?
   АВТОР и АВТОРСКИ ПРАВА ВЪРХУ ТЕКСТА: JACK B. SALVADOR & "THE SOLDIERS OF SATAN project", 2011

*"ЧУК ЗА ВЕЩИЦИ", лат. истор., наръчник на Светата Инквизиция с процедури за откриване, разобличаване, разследване на враговете на вярата. Бел авт.
  Музикална илюстрация: MY DYING BRIDE – "BLACK VOYAGE"    




Гласувай:
29


Вълнообразно


1. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
10.11.2014 10:53

Онази, която е красива и буди завист – затова я наричат “курва” и с други обидни думи. Всъщност не е направила на никого нищо лошо и не заслужава такова отношение.

Често я бъркат със злобарката, която сее омраза, т.е. пада й се да е сама и отблъсната, но се изживява като "неразбрана жертва".

цитирай
2. deathmetalverses - Е, Фараоне,
10.11.2014 12:38
Поне ти правилно си ме разбрал! Че малко сложничко се изразих и затрудних читателската аудитория, ха-ха-ха! :) :) :) Благодаря ти за коммента, приятелю! И лека седмица!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: deathmetalverses
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 9631874
Постинги: 3153
Коментари: 5645
Гласове: 58757
Спечели и ти от своя блог!