Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2023 10:12 - Българи, внимавайте!
Автор: aliya Категория: История   
Прочетен: 8100 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 21.06.2023 10:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
imageБъдете нащрек! Лъжат Ви!

Лъгали са Ви хилядолетия за Вашата същност и история.
Особено силно са се заели да Ви лъжат сега с помощта на социалните мрежи и медиите. Плащат се огромни пари от Запада, за да се издават книги уж "исторически" с подправени или направо изфабрикувани сведения за Българите!
Крадат историята Ви пред очите Ви - винаги са го правили, но никога толкова перфидно и завоалирано. Вече робствата не вършат работа, нито войните и завладяването на територии.

Сега лъжат умовете Ви, като плащат на така наречената пета колона от българи майкопродавци.

Най-фрапантният случай напоследък е "творчеството" на Павел Серафимов - Спароток. Възпитаник на Холандската школа и явно финансиран от там, той непрекъснато бълва книги и статии за изфабрикуваните "траки". Той от години следи моите публикации за истината и силата на най-древния език на света Българския. От "историк" се превърна в "езиковед". Измисли си "тракийски език", че и "тракийска ономастика".
Взема всяко мое твърдение и го преиначава без да си има и хал хабер от формирането на езиците човешки. И за да не съм голословна, ще Ви дам примери:

- Аз твърдя, че старото име на река Тибър е Румен и това е Българското име на Древнобългарския Бог Слънце. Разбира се, заедно с другите му родни имена: Бал Аз, Бал Он, Ален, Сам Аз, Един и така нататък. На река Румен е кръстен град Рим / Ром. И Римската империя, която е говорила Българския език, впоследствие наречен Латински заради въведената различна азбука латиницата в по-късните векове. Серафимов веднага грабна това мое твърдение и го замени с Рамо - Румен било рамо, "тракийска" дума? Къде са тези "тракийски думи" и защо "траките" никой никога не е видял и чул?

Серафимов обслужва чужди интереси с голям антибългарски плам, като си служи с манипулиране и лъжи. Така например, голяма част от твърденията му са завоалирани зад гръмки уж български заглавия, а като отворите писателските му напъни, вътре вече Ви говорят само за "траки"!

- Благодарение на предаванията ми за Българския език и неговото възникване в дълбока древност по телевизия Евроком, се разгоря обществено обсъждане за нашата азбука, която е създадена по нашите земи в дълбоката древност от Българите. Официалната историография твърди, че азбуката ни е гръцка, а Серафимов нарича също изконните Български букви "гръцки". На моя довод, че тогава гърци не е имало, Серафимов изведнъж извади подправена изфабрикувана от нашите душмани карта, на която на някои им се привиижда "Велика Гърция" в античността? Това дори и самите гърци не смеят да го твърдят! Те наричат своята античност "тъмната епоха", защото нямат никакви гръцки сведения за нея - тогава в областта се е пишело и говорело на Български език. Доказателствата давам в статията си, чийто линк прилагам.

Серафимов е по-грък и от гърците!

"О, неразумни уроде, поради что се срамиш Българин да се наречеш и не четеш, и не говориш на своя език? Или българите не са имали царство и държава?"

Като най-древния Божи народ на света Българите са създали не едно царство и империя! И все Българи са се наричали.
А сега претендентите за нашата свещена земя плащат на продажници да ни затрият и духовно, и физически!

Напоследък националният ни флаг, който е вписан по цялото земно кълбо в шевици и обичаи, този свещен флаг много им пречи на майкопродавците! Цяла медийна и институционална война подхванаха срещу строящия се флаг на Рожен! Пречи им дори знамето ни! Да не говорим за езика ни, традициите ни, и най-вече духа ни Български! 

Отворете си сърцата за Истината и не помагайте на враговете Български!
Докато е жив Духът ни Български, живи сме и ние, Човеците!

- https://www.kaldata.com/forums/blogs/entry/23224-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B3%D1%8A%D1%80%D1%86%D0%B8/
- https://www.youtube.com/watch?v=deuKLrnk1Ws&t=1784s

- Алия Ошо



Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3045227
Постинги: 436
Коментари: 593
Гласове: 1384
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930