Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
22.07.2012 08:35 - Яков Свердлов: Въплъщение на САТАНАТА (документален, Русия)
Автор: deathmetalverses Категория: История   
Прочетен: 3693 Коментари: 0 Гласове:
10

Последна промяна: 22.07.2012 10:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

image
image

15 години след смъртта на Яков Свердлов, чиято сестра е съпруга на Генрих Ягода, последният (в качеството си на шеф на съветските служби за държавна сигурност и репресивния апарат) разпорежда отварянето от професионален касоразбивач на личния му сейф... Там откриват 10-ина килограма злато, царски ценни книжа и чуждестранни валута, бижута на стойност около 2 милиона евро, както и 10-ина фалшиви задгранични паспорта – за самия Свердлов и за членовете на семейството му. Изглежда третият поред държавен глава на Руската федерация (в качеството му на председател на Общоруския Централен изпълнителен комитет) не е вярвал достатъчно силно в успеха на Октомврийската революция, финансирана от хазната на германския кайзер чрез подставени лица, “социалдемократи”, банкери от еврейски произход – като Александър Парвус (Израил Гелфанд) (“Меморандумът на д-р Гелфанд” е неоспорим исторически документ, в който последният подробно описва пред кайзер Вилхелм Втори плана си за ликвидиране на Руската империя чрез реализацията на “пролетарска революция” – вж. http://deathmetalverses.blog.bg/politika/2012/07/14/chovekyt-koito-porycha-i-plati-oktomvriiskata-revoliuciia-do.978978)


Екзекуцията на абдикиралия руски император Николай Втори и роднините му е разпоредена от същия този демоничен характер – етнически руски евреин - Яков (Янкел) М. Свердлов, който по професия е часовникар. Наричат го още и “кървавият механик на Октомврийската революция”, заради организираната от него държавна структура за масови убийства на милиони невинни хора, които той вдъхновява. Идеите за “червения терор”, за вдъхващата ужас черна кожена униформа на комисарите и репресивния апарат (ЧК-ОГПУ-ГПУ-НКВД-КГБ), за сатанинските окултни символи – пентаграм, сърп и чук - върху червения флаг на СССР, както и болшевишката конституция, са негови. Свердлов води по изключително садистичен начин разпитите на някои “врагове на революцията”, от което са потресени доста чекисти и стари болшевики.., някои от които се оплакват на самия Ленин.
Смъртта на “болшевишкия Сатана” е обвита в мистерия. Официалната версия е, че заболява от инфлуенца (“испанската треска”, която покосява няколко милиона европейски граждани след края на ПСВ, чийто произход и до ден днешен не е обяснен от медицинската наука, вирусолозите и генетиците), прибирайки се в Москва от Харков на 8 март 1919г. Болшевишката преса съобщава, че е “тежко болен” на следващия ден. Издъхва на 16-ти, и на 18.03.1919 г. е погребан в некропола при Кремълската стена. В същото време се разпространяват още две версии: 1. Че е бил пребит жестоко от гладни работници в град Орел, пред които говорил, поради еврейския му произход и “революционната” демагогия, с която не можел да ги нахрани; случаят е бил умело покрит, “за да не се разпалват антисемитските страсти” и да не се “позори революцията”. 2. Че е бил отровен по нареждане на Ленин – който вижда в него огромна заплаха за личната си власт, особено след като научава от ЧК, че зад изстрела на Каплан срещу него стои самият Свердлов; този атентат е улеснен от Янкел Свердлов, за да може последният да приведе в действие плана си за “червения терор”, с който да “счупи гръбнака” на контрареволюцията.
  • През май 1918 г. този евреин инициира братоубийствената война в руското село. В своя доклад “За задачите на Съветите по селата” Свердлов казва: “Най-сериозно трябва да се занимаем с въпроса за разслоението в селата, като създадем две противоположни враждебни сили, да поставим пред себе си задачата най-бедните слоеве да да се противопоставят на враждебните кулашки елементи”.
 Той издава и декрет за РАЗКАЗАЧВАНЕТО на КАЗАЦИТЕ, с който превръща 3-те милиона донски и кубански казаци, които до този момент не се противят на болшевиките власти, в свои смъртни врагове – и казаците в бунта си за малко едва не превземат Москва! Свердлов се отличава от Ленин по това, че винаги обича да е в сянка, и за разлика от истиричните крясъци на Вожда и Учителя, галсът му е бил тих, дълбок, спокоен и някак си – хипнотичен за слушателите. Мислех си да опиша в подробности биографията на този превъплътен САТАНА, но ме обзе погнуса ... Филмът разказва най-подробно за неговите престъпления срещу човечеството.
    image
  • ГАЗОВИТЕ КАМЕРИ – изобретени от РУСКИ ЕВРЕЙН – БОЛШЕВИК!
Иса́й Дави́дович Берг (1905, Москва — 7 март 1939, Москва) — началник АХО Управлението на НКВД за  Московска област, изобретява автомобилите, които удушват с изгорелите си газове осъдените на разстрел или арестувани, задържани, следствени лица и затворници, по време на транспортирането им от едно до друго място.  На някои от тези душегубки е пишело “ХЛЕБ”, “МЯСО”, “МОЛОКО” ... С такива камиони чекистите са извозволи и труповете на избитите в подземията на “Лубянка” (и други затвори или следствени служби на ЧК/НКВД/ГПУ/ОГП/МВД/КГБ) ...

Да не забравяме, и че френският крал Луи 16-ти, ПО ИРОНИЯ НА СЪДБАТА, като по-добър физик от д-р ГИЙОТЕН , бидейки загрижен за “безболезненото умъртвяване на престъпниците”, поправя на предоставения му от доктора чертеж ножа на ГИЛОТИНАТА, от сърповиден в настоящия му наклонен вид. 
2 години по-късно френският крал и съпругата му – Мария-Антоанета, са обезглавени със същото това “хуманно изобретение” (чието авторство се приписва изцяло на д-р ГИЙОТЕН)...





Гласувай:
10


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: deathmetalverses
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 9568316
Постинги: 3153
Коментари: 5645
Гласове: 58743
Спечели и ти от своя блог!