Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
02.05.2014 19:18 - МАСОВИ УБИЙЦИ, еп.1 - ПИКЛИВИЯ ДРЕБОСЪК от Южна Каролина (18 +)
Автор: deathmetalverses Категория: Други   
Прочетен: 1154 Коментари: 0 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Понятието “сериен убиец” е изобретено от журналистите и авторите на криминални романи. Криминалните психолози използват “масов убиец”. Всеки масов убиец има свой индивидуален “почерк”, който го разграничава красноречиво от “колегите” му.

Криминалните психолози са стигнали до извода, че жертвите на сексуално насилие в детските години, независмо от пола, почти никога не се превръщат на свой ред в сексуални насилници. Съвсем различно е положението с жертвите на физическо малтретиране в детството. Около 48 % от мъжете и 27 % от жените, малтретирани физически като деца, са склонни да се превърнат във физически насилници и, евентуално, в единични или масови убийци.

Според учените, работещи в Отдела за психологически анализи към Федералното бюро за разследване на САЩ, 33 % от масовите убийци са ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИНТЕЛИГЕНТНИ индивиди, и затова в продължение на години не могат да бъдат разкрити... (Изводът е на база разкритите и изследвани през последните 50 години престъпници от тази категория).

Сексуалните,  физическите и психологическите насилници са в приблизително еднакви пропорции, що се отнася до принадлежността им към съсловията на бедните, богатите или средната класа . Тоест, голяма грешка е да се твърди категорично, че “всички мизерстващи хора са потециални разбойници и убийци”, а съсловията от по-заможни гржадани – потенциални техни жертви, както и обратното...

ЕПИЗОД ЕДНО.  

Високият само 163 см Доналд Гаскинс, по прякор “Дребният пикльо” (Donald "Pee Wee" Gaskins), е най-плодовитият сериен убиец в историята на щата Южна Каролина. След като бруталността му е отприщена веднъж, той не знае граници  в измъчването, унижаването и убиването на своите жертви, мъже и жени, извършва и актове на канибализъм. Той свестява припадналите от болка свои жертви, за да продължи да ги унижава и измъчва... 

Но на електрическия стол го пращат не близо стоте му жертви (за които признава с гордост), много от тях - захвърлени в блатата на Южна Каролина, където са разфасовани от алигаторите или заровени в “личния” му “гробищен парк”, а наглостта му. Създава с подръчни средства и взривява самоделна бомба в лицето на съкилийник от афро-американски произход в един от най-строго охраняваните затвори на САЩ. 

В интервю за биографичната книга на Уилтън Ърл Финалната  истина”  за това чудовище,  Гаскинс казва: "Аз ходих по стъпките на Бог, само че в обратна посока; Като отнемах живот и карах другите да се страхуват, аз се чувствах богоравен. Убивайки, станах господар на себе си. Благодарение на моята собствена сила, аз постигнах моето изкупление.”  

Ако имаш навършени 18 години, здрави нерви и разбираш ENGLISH, гледай документалния филм тук: https://www.youtube.com/watch?v=Y2D0LT2LrEQ




Гласувай:
10


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: deathmetalverses
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 9571585
Постинги: 3153
Коментари: 5645
Гласове: 58744
Спечели и ти от своя блог!