Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
01.04.2011 12:41 - ПРАВО на ОТГОВОР До Председателя МЯУ и Другарката МУ, които поведоха Нова КУЛТУРНА РЕВОЛЮЦИЯ в блог.бг
Автор: deathmetalverses Категория: Други   
Прочетен: 6749 Коментари: 21 Гласове:
24

Последна промяна: 05.04.2011 10:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

ПРАВО НА ОТГОВОР
image
Другарката МЯУ с Малката Червена книжка на Председателя Чу-МУ-или-МЯУУУУ захвана да ръководи Нова КУЛТУРНА РЕВОЛЮЦИЯ в БЛОГ.БГ...., след като онази, в Котешката Народна Република се провали с гръм и трясък...

 image
ВЕЛИКИЯТ КОРМЧИЯ, Любим Вожд и УЧител, Председател на Котешката народна република, другарят Чу-Му-или-МЯУУУ и неговата вярна и обична четвърта съпруга -"наричана още" Дзян Цин (или ПЪРВАТА ДАМА на КНР) - в 1946 г.
image
Другарката Дзян ЦИН, на млади години в Шанхай - като начинаеща...., (порно) актриса....

Мисля, че принципите на свободното и демократично общество, в което живеем, изискват преди да се критикува или публикува една информация, да се проучат колкото се може повече възможни гледни точки по темата, и доколко достоверни са източниците й, а в случай на конфликт – задължително да се анкетират засегнатите страни.
По повод на един "компромат", публикуван срещу мен, мисля, че имам ПРАВО на ОТГОВОР, но то не бе уважено от никого от моите противници, които почнаха да злословят , без да си направят труда да ме поканят в дискусията си и да попитат: – аджеба, колега, защо си писал така или онака?!

Принцип ми е да не трия мнения, различни от моето – ако се разходите из публикациите ми, ще видите и псувни, и хули, и обиди.., от съблогъри и от анонимковци, в които не съм променил нито ред. 

Осем месеца се въздържах да взема отношение по повод конфликта между г-жа Л.С. и упрекваните от нея фенове на г-н В.С., че ТРИЯТ и КРАДАТ творбите й в блог.бг, съвместно с МОДЕРАЦИЯТА – като и до ден днешен не съм наясно, кой е КРИВ, и кой е ПРАВ... Накрая реших, че е редно да подкрепя ЛИДИС, защото ми писна от надувките и превземките на БИГ БРАДЪР ЧУ, и защото там усетих нещо мнооооооооооого гнило. Специално аз съм ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ДОВОЛЕН от МОДЕРАТОРИТЕ, защото до ден днешен не ми е изчезнал нито един постинг и ТУК има ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНА СВОБОДА на СЛОВОТО – за разлика от “За буквите” и някои други, например ФЕЙСБУКА....

Не съм съвършен, приятели -  и аз понякога си изпускам нервите – човешко е.., веднъж теглих сиктира на КЕНЕФНИЯ ПОЕТ.., за неприличния му език, след това на ПОЛОПОТ – защото мразя режима на ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ и ДРУГАРЯ ПОЛ ПОТ..., а след това им се извиних, защото  имат и някои вълнуващи попадения.., ако си в определено настроение. Преди няколко месеца отнесох ругатни – ‘какво може да се очаква от един тъп метъл’ от другаря НАКОМ..., 9 уважавани от мен съблогъри, които поканих за участие в списанието ‘МОДЕРНИ АПОКРИФИ’ /тогава концепцията беше друга – нулевият брой се наричаше  “Световен Миротворец”/ ме обвиниха абсолютно несправедливо в сектантство или сатанизъм..., а трети отказаха участие, защото имали принцип да не публикуват никъде своите материали, освен в блог.бг – уважих правото им избор и не им досадих нито веднъж повече.

Историята на "конфликта" ми с г-н В.С. е следната. Много го харесвах като писател и поет, гласувах и писах положителни отзиви за две-три негови творби. След това в продължение на няколко месеца го молих учтиво и вежливо да хвърли, ако има възможност, някое око върху моите неща /въпреки, че имам три издадени от софийски фенове книги, не се смятам за ПОЕТ или ПИСАТЕЛ, и най-малкото за ГЕНИЙ!/, и да драсне някой ред критика. Можеше да ми каже – ‘приятелю, нямам време’ или нещо такова, щях да го разбера;  но, ето,  друг един изключително зает ТВОРЕЦ, като г-н ЯСЕН ВЕДРИН намери време, и, както  нямаше такова в излишък,  ми направи ОБЕКТИВНА КРИТИКА още на другия ден след молбата!
От г-н В.С. последва (‘колко дена го били – ни дума, ни вопъл, ни стон, - седмица после мълчал - но устата сгрешила, сама промълвила: Антон’ /”Балада за комуниста” от ген. Веселин Андреев, едно време го учихме наизуст в училище..../) гробна тишина. И на 30-ти март ми писна, та му чукнах на ЛС една провокация... И ето, ЧУДОВИЩЕТО излезе от бърложето си..., с КОМПРОМАТ! Кой нормален човек ще прави бизнес, политика и имидж, публикувайки приживе  личната си кореспонденция?!

Но нещо положително все пак се получи – разбрах, кои са ми ИСТИНСКИТЕ фенове , и кои са фалшивите, ласкателите...

БЛАГОДАРЯ ВИ СЪРДЕЧНО, ПРИЯТЕЛИ, за РАЗБИРАНЕТО и ПОДКРЕПАТА! Съжалявам, че Ви развалих прекрасния слънчев ДЕН на ШЕГАТА с манията за величие и едиповите комплекси на някои елементалии, които се сизживяват за ЖИВИ БОГОВЕ!




Гласувай:
30



1. deleted-4udovi6teto - Къде видяхте, Здравко, компромат? Ето я Вашата лична бележка до мен:
01.04.2011 12:48
МНОГО ЯСНО, що си тук!
Щото си фрашкан с мръсни мангизи, които переш, като издаваш книги - пируваш по време на чума! Ама има Господ и той вижда! Може поезията ти да е блестяща.., но ти не се държиш като човек! Защото си чудовище!

Изпратено: 30.03 15:56 От: deathmetalverses
Изтрий | Отговор

Ако това е компромат, здраве му речи! :-)))

http://4udovi6teto.blog.bg/lichni-dnevnici/2011/03/30/niamam-dumi-za-naglostta-na-tozi-blogyr-vremenen-posting.719279

Валери Станков
цитирай
2. tit - Ваденето на ЛС е гадно!
01.04.2011 13:15
Тури му пепел и продължавай с онова, което те вълнува истински!
Успех!:)
цитирай
3. rustam - Здравко,
01.04.2011 13:33
аз те познавам като блогър не от вчера и мога да свидетелствам, че принципите на откритост и толерантност са твое кредо. Уважавам и харесвам доста твои неща.
Историята с ВС, както сам справедливо си отбелязал, е една ЧУдовищна мчанипулация.
Първо - защото авторът на тази гавра скри цялата истина
Второ - защото е погазен един основен неписан закон на Блога - да не се публикуват ЛС, още повече , че във въпросното нямаше някава цинична или вулгарна обида.
Случката с ВС още един път показа, че дори да си талантлив автор, това в никакъв случай не е показател за твоя морал.
цитирай
4. deathmetalverses - ОМРЪЗНА МИИИИИИИИИИИИИ! Не смятам ...
01.04.2011 14:43
ОМРЪЗНА МИИИИИИИИИИИИИ! Не смятам никога повече да се занимавам с талибаните, талибанките и хунвейбините на Председателя ЧУ-МУ-или-МЯУУУУ. Тяхно право е да си имат Вожд и Учител по свой образ и подобие; Мое - да пиша каквото си искам! Ако съм написал нещо СКВЕРНО, има си МОДЕРАЦИЯ на ИНВЕСТОР.БГ и те имат правото да ме санкционират. Щом не са го сторили, значи не съм направил нищо лошо. ХАСТА ЛА ВИСТА! Отивам в най-близкия девически манастир в следващите пет-шест седмици, за да си посипвам косите с пепел, да се саморазпъна на кръст - или хексаграм..., да се моля за грешната си душа и прошка да искам от Господа за богохулствата спрямо нараненото самочувствие на Вожда и УЧителя.... Хайде, че ми дойде музата на свиждане в Сливенския затвор..., където излежавам доживотна присъда за оскверняването на ЖИВИ БОЖЕСТВА и ИКОНИ на българската култура.., и се хващам да я изографисам с бял тебешир...
цитирай
5. panazea - Здравей , Здравко ,
01.04.2011 17:30
Защо се поддаваш на провокация.
Здрав БЪДИ!
Изтрий този постинг и си пиши твоите хубави нещица !
цитирай
6. deathmetalverses - БЛАГОДАРЯ ВИ за разбирането, приятели!
01.04.2011 17:58
Съжалявам, че Ви загубих скъпоценното време - и то на ПЪРВИ АПРИЛ! - с тези глупости тук... Очаквайте много скоро "15 прости икономически правила и рецепти за излизане на България от КРИЗАТА", доказали ефективността си в страни, чиито стопански условия са сравними с тези в нашата Родина. В крайна сметка съм магистър икономист, макар и да работя 17 г. като склададжия и оперативен /а не: главен/ счетоводител /има известна разлика/ Лека вечер!
цитирай
7. lidislidis - Здравей, Здравко!
01.04.2011 18:11
Прошка от мръсници не се иска!
Нито се дава!
Нея и Бог я не дава!
А мръсника, рано или късно си получава заслуженото.
Тази клика ми изтри блога, още с пристигането тук, за да заеме мястото ми .
Тази тактика е доста първосигнална ,тъй като блогът си е блог, а не място за преуспяване. Последваха пак от тях незнайни наказания и сега да не излизам на първа, но всичко се вижда от блогерите. Може би те тероризират, че си ме представил в списанието ти? Тъй ,като акълът им е толкова!
Стой над простотията им и начин на изява, а нещата ще се оправят само съдебно отвън срещу самозабравилият се вожд, символ на мутрак и мутреси известни с наглост и престъпни деяния доказани в нета!
Поздрави и приятен ден!
цитирай
8. deathmetalverses - Прошка от мръсници не се иска! ...
01.04.2011 19:12
lidislidis написа:
Прошка от мръсници не се иска!
Нито се дава!
Нея и Бог я не дава!
А мръсника, рано или късно си получава заслуженото.
Тази клика ми изтри блога, още с пристигането тук, за да заеме мястото ми .
Тази тактика е доста първосигнална ,тъй като блогът си е блог, а не място за преуспяване. Последваха пак от тях незнайни наказания и сега да не излизам на първа, но всичко се вижда от блогерите. Може би те тероризират, че си ме представил в списанието ти? Тъй ,като акълът им е толкова!
Стой над простотията им и начин на изява, а нещата ще се оправят само съдебно отвън срещу самозабравилият се вожд, символ на мутрак и мутреси известни с наглост и престъпни деяния доказани в нета!
Поздрави и приятен ден!


ДЕРЗАЙ, СЕСТРО, зад тебе съм! Някои хора в РъБъ наистина имат ограничени умствени възможности и светоглед - завиждат ти, защото си мислят, че всички нашенци, които живеят в чужбина 'са се уредили' /финансово, например/, а те се 'прецакани'... Ами като сте прецакани, скъпи съотечественици, 'от съдбата', има демократични избори, не се скътавайте зад полите на жените си, но търсете със свещ, ако тгрябва, и си изберете РАЗУМНИ ПОЛИТИЦИ - за предпочитане ИКОНОМИСТИ с НЕСТАНДАРТНО МИСЛЕНЕ, като ЛЕШЕК БАЛЦЕРОВИЧ или покойния проф. ДЖОН МЕЙНАРД КЕЙНС /последният помогна на президента Рузвелт да стабилизира САЩ за 3,5 години/. При криза някои УМНИ НАРОДИ, като евреите, правят ПРАВИТЕЛСТВА на НАЦИОНАЛНОТО ЕДИНСТВО или СПАСЕНИЕ, с общи усилия икономисти от всички политически окраски търсят верния подход..., водят ДИАЛОГ, широка обществена дискусия - ама къде ти при българите ЕДИНСТВО, къде?! Двама българи са партия, а трима - три партии!!!!
(Имам предвид в примера за Израел, че тази държава бе фалирала в 1987, след палестинската Интифада, т.к. 70% от бюджетните разходи бяха за отбрана, и голям отлив на местния капитал, заради политическата несигурност и палестинските атентати). Та, Лидис, да си продължа мисълта - мислят си, нашенците, че някой
цитирай
9. deathmetalverses - /Продължение/
01.04.2011 19:29
трябва да им поднесе на тепсия европейския жизнен стандарт... Ами, няма това как да стане, ако не се борите за повишаване на стойностите на индекса на благосъстоянието си.. След няколко дни ще ви пусна "15 прости икономически правила и рецепти за излизане на България от КРИЗАТА", доказали ефективността си в страни, чиито стопански условия са сравними с тези в нашата Родина. Българската икономика, за съжаление, с изключение на кратък период от 1935-40 г., никога не е била КОНКУРЕНТНОСПОСОБНА - да си признаем горчивата истина! Едно време имаше СЕВ и СССР..., които гълтаха боклуците ни..., и 'социалистическо разпределение на труда' между 'братските народи' - но днес няма такива бунаци, да ни плащат за неконкурентноспособните излагации, предназначени за износ, да не говорим, колко ни е овехтял технопаркът - все втора ръка внос от ЕС или САЩ, или КИТАЙ.., или НИСКОТО НИВО на 'висшето' образование... И за бюрокрацията от византиско време насам ще стане въпрос, и за корупционните схеми... Интересува ме чуждият опит, и какво реално е приложимо за нас, без да го осакатяваме, т.е. побългаряваме... Хайде, лека вечер и на теб, Лидис, и на твоите приятели в Скандинавия..., ох, изключих за полярното сияние! Прекрасно е, поне на снимките! Здравко Б. Спасов
цитирай
10. mirandolina - Здравко, напред, човече !:)))
02.04.2011 08:36
Аз за кой ли път пиша все едно и също нещо, моля , не обръщай внимание на провокациите и идиотията в блога. Тук ври от хора, които избиват комплексите си.
Хубав ден, колега и успешно годишно приключване !:)))))
цитирай
11. monaliza121 - Кого го интересува кореспонден...
02.04.2011 17:37
Кого го интересува кореспонденцията ви с Валери Станков?
Показването на ЛС и търсене на съчувствие е низка проява и жалък хленч, който не се вмества в думата "поет", а още по-малко в думата "мъж".
Преди време Ведрин беше оревал блога, не бяха сбогувания и завръщания, сега Станков пищи от обида.
Талантът не е етикет за възвишеност на душата.
цитирай
12. inel379 - Чиста загуба на здраве и време е да се поддаваш на провокации!
02.04.2011 21:09
Не променяй нивото!
Истинската сила на човека проличава в моментите, когато опазваш себе си въпреки всичко!
Обичам и ще продължавам да те чета с удоволствие!
Поздрав!
цитирай
13. alhimik1 - Бъди здрав и гледай напред, Здравко...ти си умно момче...и без да сме се виждали на живо го зная!
03.04.2011 18:48
"Талантът не е етикет за възвишеност на душата."

Да, споделям мнението на загадъчната хубавица хех , и ти желая излишно да не се хабиш...и тук, във виртуала е както в реалията...

от брега на морето :)))
цитирай
14. kleopatrasv - Тези мъдри мисли дано заместят в...
03.04.2011 23:43
Тези мъдри мисли дано заместят всякакъв коментар по темата:
" Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина. ...." Катон
" Няма нищо по-страшно от активната глупост. "Гьоте
" Обичай всички, доверявай се на малцина, не навреждай на никого." Шекспир
цитирай
15. mt46 - По-здрав, Здравко!...
04.04.2011 23:43
И на мен са ми давали подобни лъжливи обещания... Май-ната му!...
цитирай
16. deathmetalverses - И на мен са ми давали подобни лъжливи ...
05.04.2011 00:51
mt46 написа:
И на мен са ми давали подобни лъжливи обещания... Май-ната му!...


Благодаря ти за разбирането, приятелю! Много обещания получих от Другарката МЯУ.., от които не изпълни ни едно..., но за какво да й се сърдя? Сигурно и на ПОЛИГОРа е сваляла звезди.., за да й пише епиграмки..., да малко острички са, признавам... А пък в неделя вечер и понеделник сутринта всички видяхме как Председателят МУ орева хорталъка, че някой го бил КЛОНИРАЛ в няколко блога... Предлагам им да търсят наказателна отговорност от Бандата на четиримата, която Другарката МЯУ издигна на власт в Котешката народна република, по време на ръководената от нея т.нар. КУЛТУРНА РЕВОЛЮЦИЯ....
И, за да приключим темата....

14. kleopatrasv - Тези мъдри мисли дано заместят в...
03.04 23:43 Тези мъдри мисли дано заместят всякакъв коментар по темата:
" Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина. ...." Катон
" Няма нищо по-страшно от активната глупост. "Гьоте
" Обичай всички, доверявай се на малцина, не навреждай на никого." Шекспир

НЕ СЪМ ДЛЪЖЕН да ОБИЧАМ и ХАРЕСВАМ 'Любимия ВОЖД и УЧител' на Другарката МЯУ!
цитирай
17. gkowachew - Не се натоварвай с емоции,
05.04.2011 08:14
предизвикани от недостойни хора! Това с публикуването на ЛС е недостойно! И още нещо- не вземай на сериозно всеки, който "стиховете уйдурдисва"! Поздрави!
цитирай
18. deathmetalverses - предизвикани от недостойни хора! ...
05.04.2011 09:59
gkowachew написа:
предизвикани от недостойни хора! Това с публикуването на ЛС е недостойно! И още нещо- не вземай на сериозно всеки, който "стиховете уйдурдисва"! Поздрави!


Благодаря Ви, господин Ковачев! Съгласен съм с Вас напълно... Мисля, че силните личности притежават и чувство за хумор, и качеството да се присмиват над себе си... Всичко най-добро от сърце! Здравко
цитирай
19. mt46 - Не знаех за... култ-урната "революционерка"...
05.04.2011 10:55
Но имам хепи-грама по темата:
Някой е КУЛТУРЕН,
а други е КОЛ ТУРЕН...
С поздрав: Марин Тачков
цитирай
20. deathmetalverses - Но имам хепи-грама по темата: ...
05.04.2011 21:55
mt46 написа:
Но имам хепи-грама по темата:
Някой е КУЛТУРЕН,
а други е КОЛ ТУРЕН...
С поздрав: Марин Тачков



!!!!!! Стискам ти палци, братко! МНОГО СИ ТОЧЕН! Здравко
цитирай
21. mt46 - Благодаря за добрите думи, Здравко!...
06.04.2011 10:59
"Веднъж ли горест съм познал?...
Веднъж ли съм се огорчавал?...
Пред мене който не е спрял,
не ме е само той ранявал"...
Пеньо Пенев /цитирам по памет/...
Светъл ден!...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: deathmetalverses
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 9568421
Постинги: 3153
Коментари: 5645
Гласове: 58743
Спечели и ти от своя блог!