Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Юли, 2020  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Постинг
09.01.2012 10:00 - Поздрав за ДАМИТЕ в БЛОГ.БГ със SANDRA: (Аз не съм) Мария Магдалена: В топлината на нощта; Раят може да почака; Хей, момиченце
Автор: deathmetalverses Категория: Видео   
Прочетен: 6625 Коментари: 7 Гласове:
33

Последна промяна: 09.01.2012 20:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
В триото "Арабеск"
image
Сандра Ан Лауер
(или САНДРА) е родена на 18 май 1962 в Заарбрюкен, Федерална република Германия. Тя е световно известна германска певица и текстописец, в момента живее в курорта Ибица, Кралство Испания.

image
Първоначално добива популярност като вокалистка на диско триото ARABESQUE (с което е гостувала и у нас), но през 1984 г. се отделя от триото и стартира своята много успешна соло кариера.
image
Тя става още по-известна и като част от музикалния проект “ENIGMA”, който е ръководен от вече бившия й съпруг Майкъл Крету (или: Михай Крецу, по народност румънец, р. през 1957 г. в Букурещ, следвал в тогавашната Западна Германия, който също така е известетен и като продуцент на групите “Бони М”. “Мили Ванили”... - ЗБС).  
image
Тя е един от шепнещите женски гласове в албумите на “Енигма”. Сандра и Майкъл имат двама сина - Никита и Себастиян - близнаци, родени на 06.07.1995 г. През ноември 2007-ма Сандра се развежда с Майкъл, изтъквайки лични и професионални различия.
image
В нейния професионален екип освен съпругът й Майкъл Крету са били Хуберт Кемлер, Маркус Льор, Клаус Хиршбургер, Арманд Фолкер, Франк Петерсон, Анди Йонас и Йенс Гад. Официален сайт на певицата: http://www.samoqi-music.com/
 

image
Дискография – албуми:
  • 1985: The Long Play  [#12 Германия, #8Норвегия, #2 Швеция, #18Австрия, #4Швейцария]
  • 1986: Mirrors [#16 Германия, #14 Норвегия, #40 Швеция, #13 Швейцария]
  • 1987: Ten On One [#19 Германия, #28 Австрия, #14 Швейцария]
  • 1988: Into A Secret Land [#14 Германия, #18 Норвегия, #22 Швеция, #13 Австрия, #9 Швейцария]
  • 1988: Everlasting Love
  • 1990: Paintings In Yellow [#4 Германия #30 Швеция, #14 Австрия, #8 Швейцария]
  • 1992: Close To Seven [#7 Германия, #20 Норвегия, #27 Швеция, #26 Австрия, #13 Швейцария]
  • 1992: 18 Greatest Hits [#10 Германия, #7Франция, #36 Швеция, #27 Швейцария]
  • 1995: Fading Shades [#42 Германия, #37 Швейцария]
  • 1999: My Favourites [#19 Германия, #15 Норвегия, #43 Швейцария]
  • 2002: The Wheel Of Time [#8 Германия, #63 Австрия, #68 Швейцария]
  • 2003: The Essential
  • 2006: Reflections [#145 Франция]
  • 2007: The Art of Love [#16 Германия #159 Франция, #88 Швейцария #26 Полша]
  • 2009: Back to life (от 27 март 2009 г.) [#83 Швейцария]
Биографичната справка и снимките в тази статия са заети от http://www.vmusic.bg/ 










Гласувай:
33
0


Вълнообразно


1. stela50 - Благодаря , Здравко ... Чудесен поздрав .
09.01.2012 10:04
Желая ти прекрасен ден !
цитирай
2. monaliza121 - Благодаря за поздрава!:)) Много ...
09.01.2012 10:38
Благодаря за поздрава!:)) Много съм изтървала. Ще дойда пак.:))
цитирай
3. bven - Много стилен поздрав, благодаря!:))
09.01.2012 20:35
Хубава вечер от мен!:)
цитирай
4. dolsineq - : Благодаря , Здравко!
09.01.2012 20:35
От моето време е, затова е и страхотно парчето.... :)
цитирай
5. yuliya2006 - ЕЙ, МОМЧЕ ВИНАГИ СИ КЛАСА. . ВИНА...
09.01.2012 21:25
ЕЙ, МОМЧЕ ВИНАГИ СИ КЛАСА..ВИНАГИ!

С ОБИЧ ДЖУЛИЯ БЕЛ
цитирай
6. tota - И аз благодаря!
09.01.2012 22:00
Чудесен е поздравът! С вкус!! Топла вечер!!
цитирай
7. gita969 - Голямо благодаря,
09.01.2012 22:50
как си се сетил?Наистина бе удоволствие. Приятна вечер!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: deathmetalverses
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6603616
Постинги: 2783
Коментари: 5060
Гласове: 50316
Спечели и ти от своя блог!