Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
08.04.2014 17:14 - ЗАЕ.АВКИ с ПОЛИТИЦИ 1. Фроска Плевнелийска, Барек-оф Челеби, Дон Серджо Сатан-Нинджев и др.
Автор: deathmetalverses Категория: Политика   
Прочетен: 492 Коментари: 0 Гласове:
0



1. Нашата родна карикатура на ФЮРЕРА – ХЕР БОЛЕН СИДЕРОВ не трябва да забравя, че “БЕЛИТЕ НЕ МОГАТ ДА СКАЧАТ”, а ЧЕРНИТЕ МОМЧЕТА (това е научно доказано, вкл. от “ХЕР ДОКТОР” ЙОЗЕФ МЕНГЕЛЕ – ДАС ТОДЕН ЕНГЕЛ!!!) обикновено се раждат с  доста ПО-ГОЛЕМИ... ЧЕРНИ ПАРЧЕТА! Ето защо не е добре да се навежда.., пред онези от ДС (ДПС, БСП, ГЕРБ...), които НЕ ПАСАТ (Парламентарна Асамблея на Съвета на Европа), нито ПУШАТ, но ПРОДАВАТ на нашите деца ТРЕВА!!! Но не директно, а чрез “ПРИЯТЕЛСКИ КРЪГОВЕ” от МИЛИЦИОНЕРСКИ ФИРМИ на СПОНСОРИ и СИМПАРИЗАНТИ.., които финансират изборните им камоании; Защото този бизнес от времето на СОЦРЕАЛИЗМА (или: “РАЗВИТОТО СОЦИАЛИСТИЧЕСКО ОБЩЕСТВО” на ГЕНИЯ от ПРАВЕЦ) е под контрола на ДС и шефовете на МВР... А дамите знаят прекрасно, че РАЗМЕРЪТ (“РУССКИЙ или АФРИКАНСКИЙ СТАНДАРТ”) ВИНАГИ е от значение, макар и гласно не винаги да го признават...

2. Прочее, не само БЪЛГАРКИТЕ предпочитат “РЯЗАНИТЕ КАРАБИНИ” – или ЛУПАРА, на сицилиански диалект... И в Сицилия.., и в южните райони на Испания, и по островите на южната ни съседка..., макар и да са християни.., продължават да обрязват малките момченца !!! В САЩ, с хигиенно-здравословни аргументи още от края на 1920-те със закон е въведено задължителното обрязване на християнските деца, родени в държавните болници и специализирани АГ-клиники (отделения) ...

3. КОЛКО сантима може да поеме една ВАГИНА? СТАНДАРТЪТ е 16! Ако, вследствие на рак и други заболявания, МАТКАТА бъде оперативно отстранена, то се отварят още 4 сантиметра. Но истинският мъж знае, че жената не изпитва истински оргазъм, ако не бъде ДОБРЕ НАЦЕЛУВАНА и ОБЛИЗАНА  по “най-милата’ – “целувай устните ми, кожата ми, всичко, КЪДЕТО знаеш, че ОБИЧАМ”, както пее Преслава в “Дяволско желание”;  КУНИЛИНГУСЪТ в действителност не е толкова елементарно занимание, но ИСТИНСКО ИЗКУСТВО, което не се отдава “по рождение” на българските пишман-мачовци (например: БОКО ЖАБОКОВ или ЦЕЦО УМНОТО – ‘Наричана още’ “ЩЪРКЕЛА ЧОКО”; ДОН СЕРДЖО САТАН-НИНДЖЕВ или доскорошният му съпартиец и експрезидент – ДОН ДЖОРДЖО МАРОДЕР-БРАКОНИЕР.., и др. БЕЗПОДОБНО НАГЛИ соло китари !!!) Ето защо в “КАМА СУТРА” на Ватсаяна на това изкуство са посветени цели 9 глави!!! ЩО ЖЕНИТЕ ИМ ГИ  НАПУСНАХА или нямат ТРАЙНА ВРЪЗКА (и деца?!)

4. За какво й е на една блондинка ЧУК? БАБА СИСА - БОАТА пристигна от Америка не с АК-47, израелско “Узи” или “Хеклер и Кох”, но с МАУЗЕР – антика от Балканската война, и пропиля своята бащиния, превръщайки Българския земеделски народен съюз в “БъЗикНете Се (Единно)”! (Анастасия Маузерова и БЗНС(е)!

 

5. Дон Серджо Сатан-Нинджев ми направи голям кеф, когато изрита от “ПАРТИЯТА – ОРЛИЦА, която винаги е ПРАВА, особено когато ГРЕШИ” (ЛЮБОМИР ЛЕВЧЕВ се обясняваше в любов едно време на същата и Бай ТОШО го направи ШЕФ на ПИСАТЕЛСКИЯ СЪЮЗ за този ПОДВИГ!!!” (без да се обиждат дамите, но и те са на същия хал – винаги са ПРАВИ, особено когато грешат!!!) ) един друг мафиотски бос – Дон ДЖОРДЖО МАРОДЕР-БРАКОНИЕР. (един от композиторите на “ФЛЕШДАНС”, май беше НИГРО, се казваше Джорджо МОРОДЕР). ЖИВОТ си живеят тези КАТИЛИ (НИХАТ КАТИЛ!!!) – а стилът им е ... ГАНГНАМСТАЙЛ (което ще рече, в превод от корейски на ‘простоцарски’ – МУТРО-МИЛИЦИОНЕРСКИ БАРОК...) Но нова гангстерска война засега не се задава, поне докато не минат ЕВРЕЙСКИТЕ ИЗБОРИ за ЕВРО-АЗИАТСКИ ПАРЛАМЕНТ.., но компроматните провокации не са изключени...

 

6. Посарич-котето на БГ ДЕМОКРАЦИЯ – БАРЕК-OFF ЧЕЛЕБИ си купи общинари и ДЕПУТАТИ; Ако сме ПРАВОВА ДЪРЖАВА и Главният прокурор си е на мястото, някои трябваше да бъдат прибрани в затвора, където да им бъде ПОКАЗАНА от ПАНДИЗЧИИТЕ НАРОДНАТА ЛЮБОВ към ЦАРСТВЕНИТЕ ИМ, “БОГОИЗБРАНИ” ОСОБИ – защото, съгласно един наскоро приет закон, “КУПУВАНЕТО и ПРОДАВАНЕТО на глсове е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ”! Когато атовете се ритат, магаретата страдат е казал народът; Ако откраднеш кокошка, за да се нахраниш, няма прошка, но срещу БАНКЕРИ, МОБИЛНИ ОПЕРАТОРИ-РЕКЕТЬОРИ, ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ, СЪДИЙСКО-АДВОКАТСКАТА и ЧЕНГЕДЖИЙСКО-МИЛИОНЕРСКА ПРЕСТЪПНА КОТЕРИЯ – няма закони!!! Живеем в ДЕМОКРАЦИЯ.., и НЯКОИ са ПО-РАВНИ от ДРУГИТЕ ( “ФЕРМАТА НА ЖИВОТНИТЕ” уж визираше КОМУНИЗМА?!!!!!!!!!)

 

7. ЗАЩО ли едно време ГОРСКИЯТ не ГРЪМНА дон Серджо, когато го хвана “в крачка”?  - "Не-ДЕ-СЕ (ДС!!!)-Ве не може да Е.Е" (на немски думата е FIKKEN, на ENGLISH FUCK или TOUCH!!!) – както скандираха по едно време едни разочаровани от СИМОНИЯТА на СИМЕОНЧО кандидат-царедворци, недопуснати в покоите МУ. КОгато беше “Господин НИКОЙ” в МАДРИД, отговори на всичките ми (ДВЕ!!!) писма и и благодари за книгите ми, които му подарих; Но когато стана ПРЕМИЕР – “ПАЗИ, БОЖЕ, СЛЯПО да прогледа!” – неволно се сещам за този класически разказ..., или на СВИНЧЕ да му вържат ЗВЪНЧЕ!!! Изобщо не ми обърна внимание, вече в България! Е, как да го обичаш СИМЕОНЧО?! “За 800 дни – ИМОТИ, а ние – ИДИОТИ” (Цитирам надпис на стената на ресторанта на Радио-телевизионния център на БНТ в Пловдив; изтриха го преди две години, когато заведението се сдоби с нови наеметели... Преполагам, че доста пловдивчани си го спомнят, улицата е оживена!!!)
 

8. ФРОСКА ПЛЕВНЕЛИЙСКА, нашата ДЪРЖАВНА ВАГИНА (ТО не може да е ДЪРЖАВЕН ГЛАВА, защото няма ГЛАВА на РАМЕНЕТЕ си и не може да разсъждава, камо ли да се ИЗРАЗИ ЯСНО, когато говори!!! КАК може да иска ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ, след като този атрибут е характеристика на ДИКТАТОРСКИТЕ РЕЖИМИ – или ТОТАЛИТАРНИТЕ ОБЩЕСТВА?! ПИТАШ ГО нещо конкретно, ТО, вместо да отвърне с “да” или “не” на въпроса, започва като котките да шикалкави – нали знаете (ако ли не – ще го научите от мен, FUCK!!!), че най-прекият път за нападение при котката е ... ЗАОБИКОЛНИЯТ!!!)  А, предполагам, и че ЧИШКА клекнало, а не изправено, да не си намокри чорапките - нали бидетата са измислени за такива случаи?!

Според мен, ЛЕЛЯ ФРОСКА ПЛЕВНЕЛИЙСКА страда от ХРОНИЧЕН ПРЕДМЕНСТРУАЛЕН СИНДРОМ, а, без ХОРМОНАЛНА ТЕРАПИЯ, в тази КРИТИЧНА ВЪЗРАСТ (или КЛИМАКС), тя е неспособна да се ориентира добре в отговорни житейски ситуации и да вземат най-правилните УПРАВЛЕНСКИ (дъжавнически) решения. Т.е. съгласно един член от КОНСТИТУЦИЯТА на РъБъ от 1991-ва, ТЯ НЕ МОЖЕ ДА ИЗПЪЛНЯВА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ!

И затова трябва да ПОДАДЕ “ОТ-СТАВКА” ( как гаварят РУССКИЕ!!!) ..

Така е, како ФРОСКЕ, когато целуваш толкова години страстно AS-HOLES или лапаш сладко-сладко БЕЗПЛАТНИТЕ САЛАМИ и ШОКОЛАДОВИ БЛИЗАЛКИ на новите ни ГОЛЕМИ БРАТЯ ...  

АКО МИСЛИШ, че си МЪЖ, ПУТЬО, трябваше (при АНЕКСИРАНЕТО или АНШЛУСА на КРИМ от РУСИЯ) не да чакаш ВЕЛИКИЯ ЧЕРЕН БРАТ от ВАШИНГТОН (чиято фамилия се римува с “ДЕЙ.Ъ НЕГОВАТА МА.. БЕЙКЪР”) да ти праща ДЕПЕШИ  или ДЕБЕЛОГЪЗИТЕ ЧИНОВНИЦИ в БРЮКСЕЛ с обвити в ЛОЙ МОЗЪЦИ да измъдрят нещо, но ТИ ПЪРВИ  ДА се ИЗРЕПЧИШ на АГРЕСИВНИЯ АКТ на ВЕЛИКАТА СЕВЕРНА КАФЯВА МЕЧКА-СТРЪВНИЦА, в лицето на ЕЛИТНИЯ РУСКИ МИЛИЦИОНЕРСКИ КАДЪР ВЛАДКО ПУТКИН!!!
КАК ДА ТЕ ОБИЧАМ, ФРОСКЕ ПЛЕВНЕЛИЙСКА, когато си ЕДИН ПАПАГАЛ!!! ВСЕ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ТИ ПОДСКАЗВА, какво да кажеш или да направиш! ЩО НЕ МЕ НАЕМЕШ ЗА СЪВЕТНИК, без портфейл? Мога да ти помогна с много полезни идеи! Съмнявам се, и че задоволяваш жена си! Иначе защо я нямаше в “ДЕНЯ на КОРОНАЦИЯТА”?!  

 

АКО СИ ТОЛКОВА ЧЕСТЕН, защо не разкажеш с документи, как натрупа първия си милион?!  ЗАЩО никой ЧЕСТЕН ПОЛИТИК или МИЛИОНЕР в ТАЗИ ДЪРЖАВА не разкаже - с ДОКУМЕНТИ! - КАК е натрупал първия си милион, как е стартирал УСПЕШНИЯ СИ БИЗНЕС?! Вероятно, защото са ПРАЛИ и ПРЕИЗПРАЛИ доста несвои парици., използвайки ЗАКОНОВИ ДУПКИ, оставени от съдийско-адвокатската и законодателна МАФИЯ от ПСЕВДО-ЕКСПЕРТИ....

9. Едно време в Древен Рим, на колесницата до августейшия ТРИУМФАТОР, докато приемал овациите от плебса и патрициите,  седял един  роб, чието задължение било да шепне : "ГОСПОДАРЮ, не забравяй, че си СМЪРТЕН!"





Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: deathmetalverses
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 9621694
Постинги: 3153
Коментари: 5645
Гласове: 58756
Спечели и ти от своя блог!