Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
22.11.2012 17:57 - Май че само КОМУНИЗМЪТ може да спаси света от ИСЛЯМИЗМА?! (+док. филм за Алжирската трагедия 1988-2000)
Автор: deathmetalverses Категория: Политика   
Прочетен: 3923 Коментари: 2 Гласове:
23

Последна промяна: 22.11.2012 18:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Пример 1: Алжир се управлява и днес от националисти-социалисти; преди падането на Берлинската стена, те активно си сътрудничаха с Варшавския пакт и се пишеха комунисти, за да извлекат някакви облаги. По линия на СИВ, и ние внасяхме алжирски нефт, срещу износ на мотокари и др. промишлени стоки. От 1988 до 2000 г. някои милиардери - членове на сектата УАХАБИТИ в Кралство Саудитска Арабия, се опитаха да установят там, чрез техни платени агенти, които извършваха кланета и др. терористични актове,  ИСЛЯМСКИ ХАЛИФАТ, само че не успяха; ВОЕННИТЕ се намесиха и ПРОЧИСТИХА страната за 12 години от всички ислямистки терористи; ОЦЕЛЕЛИТЕ терористи , "ислямски братя", получиха радушен прием (политическо убежище) в ... ДЕМОКРАТИЧНА ФРАНЦИЯ, за да създават ПРОБЛЕМИ на ЕВРОПЕЙЦИТЕ ... и морално насърчение да продължат "свещения джихад" за СВЕТОВЕН ХАЛИФАТ и ИЗТРЕБЛЕНИЕ НА ГЯУРИТЕ, но вече в сърцето на забравилата Бога "християнска" Обединена Европа. За тези 12 години алжирските ислямисти-терористи, "в името на Бога"  изклаха 135 000 мирни свои сънародници - селяни и граждани, араби и бербери, туареги, старци, жени и деца - просто така, за собствен кеф ...
Но и днес АЛЖИР продължава да е най-стабилната СОЦИАЛИСТИЧЕСКА СВЕТСКА държава в Северна Африка. Докато ЕВРОПА и САЩ сами си вкараха нещо в ... "ДИВИЯ ЗАПАД", подкрепяйки (и плащайки за) свалянето от власт на безспорните диктатори в Тунис, Либия, Египет..., Йемен, Сирия (която все още се държи?).
Предпочетоха НЕУПРАВЛЯЕМИТЕ ИСЛЯМИСТИ ФАНАТИЦИ да вземат властта. И на мястото на СВЕТСКИТЕ РЕЖИМИ там ДОЙДОХА на власт ИСЛЯМИСТИ ТЕРОРИСТИ!!! Които върнаха своите държави отново в средновековния мрак - забраниха на ЖЕНИТЕ да работят, задължиха ги да носят омразните ХИДЖАБИ и ЧОДРИ отново и да не си показват носовете извън домовете, забраниха им да ходят на училище или да следват в университети.
"БРАВО" на ЕВРОПА и на САЩ!!!
"БРАВО", ДЕМОКРАТИ!!!
ШЕРИАТЪТ стана отново КОНСТИТУЦИЯ, а публичните екзекуции - ежедневна практика!!! ХАЙДЕ ДА НЕ МИ ХЛЕНЧИТЕ ТОГАВА ЗА "ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА И СВОБОДИ" на българските РОМАЛЕН-ЧОВАЛЕН, които по рождение са ПЕДОФИЛИ, и би трябвало да бъдат прибирани в концлагери, още щом се родят - ЗАЩОТО ОТКАЗВАТ да СЕ ИНТЕГРИРАТ! Що си затваряте очите, пред НЕУДОБНАТА ИСТИНА, че РОМАЛЕН-ЧОВАЛЕН намират за "напълно нормално" да правят секс ОТ СКУКА още на 6-7-8-9 години, вместо да посещават училища и да се ОБРАЗОВАТ?!
НЕ СА ЛИ ТЕ (РОМАЛЕН-ЧОВАЛЕН!!!) ЕДНА ПЕДОФИЛСКА НАЦИЯ?!
В съседна Република Турция реформаторът националист (и по някое време - разочарован комунист и масон) МУСТАФА КЕМАЛ АТАТЮРК заповяда на армията да РАЗ-СТРЕЛ-ВА всички, които не пращат децата си на училище, особено ако децата са от женски пол; турската армия през 1923-30 г. разстрелваше и всички онези, които извършваха НАСИЛСТВЕНИ ДЕТСКИ БРАКОВЕ (ученичките до 11 клас в Турция и днес, примерно, минават ЗАДЪЛЖИТЕЛНО гинекологичен преглед, дали са ДЕВСТВЕНИ, преди да бъдат записани в по-горен курс !!! Ако не са, има СЛЕДСТВИЕ, ПОЛИЦИЯ, ПРОКУРАТУРА -  и евентуално - санкции за родителите или ако някой е насилил момичето!!!) Така е в РЕПУБЛИКА ТУРЦИЯ!
Други примери? 
2. КОМУНИСТИЧЕСКАТА РЕПУБЛИКА АЗЕРБАЙДЖАН, там говорят ТУРСКИ език също; 3. Казахстан; 4. Туркменистан; 5. Дагестан; (но без Тоджикистон, и Чечня/Ичкерия - където ислямистите победиха и жените загубиха ГРАЖДАНСКИТЕ СИ ПРАВА)
9. В периода 1980-1988 г. и в Демократична република АФГАНИСТАН ЖЕНИТЕ ИМАХА НАПЪЛНО РАВНИ С МЪЖЕТЕ ПРАВА!!!! Благодарение на КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ на АФГАНИСТАН!!! Тогава, другарите ТАРАКИ и БАБРАК КАРМАЛ разстрелваха масово всички брадати разбойници-молли, които държаха насилствено ЖЕНИТЕ в СРЕДНОВЕКОВИЕТО .
....................................................................................





Гласувай:
25


Вълнообразно


1. lostov - Еми
23.11.2012 18:09
видяхме го комунизма какво свърши при нас. Аз съм твърдо НЕ МЕРСИ!
цитирай
2. deathmetalverses - Ако бях писал "ЖЕЛЕЗЕН ЮМРУК
24.11.2012 16:12
lostov написа:
видяхме го комунизма какво свърши при нас. Аз съм твърдо НЕ МЕРСИ!


в КАДИФЕНА РЪКАВИЦА", май че щеше повече да Ви хареса, нали така г-н Лостов?
Някак си не върви, хем за национал-социалист да ме обявят, хем за сталинист, хем за проповедник на ислямизма ? ...

цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: deathmetalverses
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 9631750
Постинги: 3153
Коментари: 5645
Гласове: 58757
Спечели и ти от своя блог!